- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Geçmedi mi gaz sorunu canimKizimin gazi var ayaktayiz, tey tey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmedi mi gaz sorunu canimKizimin gazi var ayaktayiz, tey tey
Valla ben en son artik infacol diye bi gaz damlasi var burda onunla gecirdik gazli donemi bayada iyi geldi 3.5 aydan sornada vermedim alisti gitti ama ama basta cik kotuydu benimkide kolay gelsin cNimKizimin gazi var ayaktayiz, tey tey
Kiz allah canıni almaya ben nerdeyimmm....Kızlar netım yok hastanede şimdi kızım geldı onun telınden gırıyom
Lısteyı bıraz yaptım gelen gıden olmazsa aksam 6 gıbı yayınlayın
Afiyet olsun güzelmiş fit börek ne oluyorBayanlar k.b misafirlige gittim sabah ve kuzende kaliyorum bu gece.
Menümü hızlıca yazayım
Sabah. Limonlu detox suyu
Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin 2 adet
Acı ezme 1tk
1 dilim fit börek
Çay x2 şekersiz
Ara
1 avuç kuruyemiş
1 Turk kahvesi
Öğlen
Dışarıdaydık yemek yemedim
Kahve içtim
Akşam -misafirlikteyim
2 parca ızgara tavuk pirzola
1 adet orta boy kızarmış patates cipsi
2yk yoğurt pul biberli
Ayran 1 bardak
Su
Ara
Sütlü neskahve x1
Bugun pek su içemedim
1.5lt en fazla
Spor 4.5 saat yürüyüş tempolu alışveriş yaptim bol bol kan ter içinde kaldım
Takım 11. Oldu
Dahada kötüsü dusuk ortalamadan nota aldık Kızlar
Ya arkadaşlar ben tam anlayamadım bu grubu nasıl yapılacak.bu diyet biz tam olarak ne yazacağız.aksamlari gün içinde yediklerimizi mi toplu halde yazacağız. Yoksa yedikten sonra öğün öğün mu.yazdiklarimizi okuyup biri değerlendirme mi yapacak yoksa ortaya öylesine mi yazıyoruz.
Biz çok yüksekten inmeye çalıştığımız için o kilolar bize sıskalıkmış gibi geliyor. Gerçi boyum 1.68, 58 kg iken herkes çok zayiflamissin sakin daha verme hatta ve hatta kendini öldürmüşsün diyenler olmuştu![]()
Yok abla ya ne zayıfı boyuma göre fazlam vargerçi bugün teyzem uzun zaman sonra gördü beni kaşık kadar kalmış suratın dedi :)
Kiz cok geç uyuyo o uyudugu zamanlar bende uyuyorum yayoksa açlık sürem çok uzun farkindayim. Gunde ortalama 20 bardak içiyorum.. ara ogunde sevmiyorum iste alistirmaya calisiyorum kendimi
Sen hıc 116 oldun mu![]()
ben mezun oldum mu acaba ya mezun olabildiysem eğer pazartesine kadar ara verip yeniden başlayacağım inşallah
Kızlar ben ayın 20'ine kadar gündüz giremicem akşam 22:00 da girebilirim internetim sadece akşamları olcak sonra yenilencek paket
Canlar nasılsınız pek giremedim ben haftaya kardeşim askere gidecek onun telaşına düştük bir de çok yoğun işlerimiz var pek fırsat bulamıyorum![]()
pazartesi günü diyetisyene gidicem 15 gün oldu ilk gittiğimde 87 kilo çıkmışdım geçen hafta pazartesi 84,7 çıkdım ama hiç yağdan gitmemiş sadece ödem gitmiş bakalım bu hafta yağdan gidecekmi
Kizimin gazi var ayaktayiz, tey tey
Kiz allah canıni almaya ben nerdeyimmm....
![]()
Ne kadar doğru bilmiyorum ama boynumuza göre olmamış gereken kilo aralığı
Başlangıç kilo 88.7kg
Bugün 86.4kg
Başlangıç: 1 aralık 2017
Verilen: 2.3kg
Hedef: 80kg gerçekçi olmak lazım önce kademe kademe gideyim de kalıcı olsun
nefertityy
berilceee
O zaman 65kg cnm en son ne zaman 65 gordum bilemiyorumcanım sen ilk hedefini yazmışsın, bence olmak istediğin hedefi yazalım. mesela ben 55 olmak isterim ama normal şartlarda olabileceğim 65 diye 65 yazdım..
şurda 80e ne kalmış, sürekli hedef revize etmek zor olur.. sen bana güzel bir hedef söyle..
Ne kadar doğru bilmiyorum ama boynumuza göre olmamış gereken kilo aralığı
Nasıl olmazben 1.71'im tabloya girememişim bile :)
Tabi ki de fark ediyor uzun boylu biri 1.60 olsa zayıf olur ama kısa boylu biri acaip şişman gözükürbenim işte 49 - 57 arası bende hedef 48 gerçekten boya göre kilonun düşügü farkediyor daha çıtı pıtı oluyo insan ve güzel duruyor.
kesinlikleee. bugun korse takmaya başladım bakalım fark ettirecek miTabi ki de fark ediyor uzun boylu biri 1.60 olsa zayıf olur ama kısa boylu biri acaip şişman gözükür
mezun oldum inşallah canım gerçi daha resmi olarak yayınlanmadı amaNe molasi kiz,bir yerleremi gidiyirsun?
Inşallah fark eder canım artık sonuçları bildirirsin bizekesinlikleee. bugun korse takmaya başladım bakalım fark ettirecek mi