Sorduğumu unutmuşum kusura bakma lütfen
Yok Önemli degil
Zaten Bir kez konustuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorduğumu unutmuşum kusura bakma lütfen
Günaydın Kızlar
Yarın çıkacaktım hastaneden ama bugun akşam cıkıyom şükür
Kuzularımı alıp bır guzel uyuyacam bugun
Yarın koklayarak uyandıracam
Eee burayada daha çok zaman ayıracam
Tamam canim ozaman bir beden incelmeye benim 3kilom var ayy 10beden pantolonlarima sigicam harika:)Canım ben bunu yazmıştım
Benım boy 176
100 üstünde 7 kıloda bır beden
Altında 5-5.5 kıloda bır beden ıncelmıstım sporla
off 2. notamız oldu sanırım bu
canım sakin ol, akşamları tam menünü paylaşıyorsun ne yedin ne içtiysen, ona göre biz de kendimiz yorumluyoruz, sen bizimkileri yorumluyorsun.. böyle böyle ilerliyoruz. kilo verme hızımıza göre yarışıyoruz.
kız sen deli misin? 58 kilo nedir ya, benim hedefim bile 65 :) maşallah sana ya.. ben hiç o kiloları görmedim..
senin boy kilo indeksine göre olman gereken kilo ne söyle bir bakayım bana.. şurda hedefine 3 kilo kalmış, deli edeceksin beni.. ben sana bakıp ne özeniyorum.. benim hedefime 10 kilo var, 50leri hayal bile etmiyorum henüz..
20 bardak derken? 4 lt mi? süt yapsın diye mi? maşallah diyeyim de nazar etmeyeyim.. şeker fln yok dimi.. ben de çok su içerim bakma öyle dediğime,genelde su içim oranı düşük ya ondan insan bi güvenemiyor..
leen.. yerim seni.. 96 oldum :)
dur bakalım, sonuç listeleri yayınlanır. dayan 2 gün :)
haydaa üzüldüm paketin bitmesi kötü olmuş..
ay sağsalim gitsin gelsin inşallah... seni çok iyi anlıyorum.. ben de o durumdayım..
inşallah yağdan gider artık.. ödem atman başta çok normal.. spor yapıyor musun?
amaaann zor işler onlar.. minişkonun gazı geçsin tez zamanda mışıl mışıl uyusun..
sen daha beklicen :) haftaya inşallah..
Geçmedi mi gaz sorunu canim
Bizim dogdugundan beri var gaz problemi. Biogaila ve sap simplex kullandik ilk iki ay. İyi gibiydi biraktik. 3 aylikken falan bir gaz sancisi tuttu kostur kostur hastaneye zor attik ne oldugunuda anlamadik. Sonra metsile basladik hâla kullaniyorum. Dun aksam cok fazla mama icti ondan oldu epeydir iyiydi yoksaValla ben en son artik infacol diye bi gaz damlasi var burda onunla gecirdik gazli donemi bayada iyi geldi 3.5 aydan sornada vermedim alisti gitti ama ama basta cik kotuydu benimkide kolay gelsin cNim
Evet mama cok gaz yapiyor bende devam sutu veriyorum emzirmenin yaninda acayip gaz yapiyorBizim dogdugundan beri var gaz problemi. Biogaila ve sap simplex kullandik ilk iki ay. İyi gibiydi biraktik. 3 aylikken falan bir gaz sancisi tuttu kostur kostur hastaneye zor attik ne oldugunuda anlamadik. Sonra metsile basladik hâla kullaniyorum. Dun aksam cok fazla mama icti ondan oldu epeydir iyiydi yoksa
Devam sutu icin erken degilmi 6 aydan sonra baslaniyor diye biliyorum. Şuan formul mama bile cok gaz yapiyor. Yavas yavasta ek gidaya basladik. Kilo almadi bu ayEvet mama cok gaz yapiyor bende devam sutu veriyorum emzirmenin yaninda acayip gaz yapiyor
Hic detox yapmasim canim faydasi varmi bilemem ama bildigim kadariyla detox larda sadece odem gidiyo tamda emin degilim :)Takip ettigim bir diyetisyen 1 haftalik detoks programi yapacak mi katilsammi acaba ya hem belki midem kuculur diyorum
Burasi 13.takim. heniz takima alinmadik. 2 hafta bitip kg vsrmis olursak alincazCanim oncelikle gecmis olsinberilceee simdi ben kacinci takimdayim ve durum nedir nasil ogrenebilirim :) hastanedesin rahatsiz ediyorum ama musait oldugunda yazarsan sevinirim :)
Yok cabim benim kizim 10gunluktu burda baslattilar 1-2numaralari var zate biri dogumdan 6aya kadar digeride 6dan sonra ek gidaya bende basladim pirinc unu cicbebe yogurt meyve suyu falan veriyorum bunlarin yanindaDevam sutu icin erken degilmi 6 aydan sonra baslaniyor diye biliyorum. Şuan formul mama bile cok gaz yapiyor. Yavas yavasta ek gidaya basladik. Kilo almadi bu ay
Saol canim :)Burasi 13.takim. heniz takima alinmadik. 2 hafta bitip kg vsrmis olursak alincaz
İlk sayfada kurallar var bakabilirsin canimSaol canim :)
Canım sen bızım takımın askerısınCanim oncelikle gecmis olsinberilceee simdi ben kacinci takimdayim ve durum nedir nasil ogrenebilirim :) hastanedesin rahatsiz ediyorum ama musait oldugunda yazarsan sevinirim :)
Ayın 18 ınde kontrole kadar evdeyımşuan en güzel haber bu.. çok şükür..
Bırde bazen aynı kıloda olsanda spor yapınca daha çıtı pıtı ınce görünüyorsunTamam canim ozaman bir beden incelmeye benim 3kilom var ayy 10beden pantolonlarima sigicam harika:)
Kankı ne yapıyonYok canim emzirmiyorum ama cok terledigim icin gece bile kalksam su iciyorum. 2010da 78 kgdan 58e kadar dustum. Sonra 3 ayda 65e ciktim. Daha sonrada gidim gidim aldim. Evlendigimde 2014te 72 kg idim. 6 ay sonra 84 falan olmustum aldigimi anlayamadim bile sorunlarimiz vardi esimle. Sonra korudum bi muddet ama 86 kg ile gebe kalinca 113le de doguma gidince boyle oldu :/
Ihtıyacın olursa yap yoksa vücut alışıyor tepkı vermıyor sonraHic detox yapmasim canim faydasi varmi bilemem ama bildigim kadariyla detox larda sadece odem gidiyo tamda emin degilim :)
Tamamdir canim sagolasiCanım sen bızım takımın askerısın
Bız 13. Takımız
Deneme süresı bıtınce lıstede olup her cuma dıger takımlarla ortalamamız yarışacak
Ayrıca bireyselde en çok zayıflayan haftanın bırıncısı olacak