Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Kızlar lısteyı duzenledım
Sanırım eksık yok
Varmışıııımmmm :KK68::confused::KK73:

Kızlar lıstede tarıhlerde var
3. Cuma lıstedesınız fıstıklar

Kızlar merhaballaaaar nasılsınız? Kar geliyor sanırım hava baya soğudu :) ara öğünlerimize portakal ekleyelim vitamin olsun :*
Normal öğünlerimizde çorbamızı eksik etmeyelim. Çorba bağırsak dostu ve doyurucu

Aceleyle yazarken boş birakmisım neden kilo aldığımı. Hamilelikte başka ne zaman yiyecemki deyip bosu boşuna kilo aldım. Şimdi de emziriyorum diye istediģim gibi diyet yapamiyorum. Daha önce 1 hafta yaptim kilo da verdim ama sütüm azaldı. Şimdi ek gidaya basladik artık o yüzden süt azalsa da önemsemiyorum. İnşallah motivem kaybolmaz ve kurtulurum kilolarimdan.

Çalıştığım yerde bi ablamız hamileydi. Doktor kof gıdalardan uzak dur demişti ona. Pirinç pilavıdır kızartmadır sakın yeme demişti. Çok su iç demişti. Biz yemek yerken o kesinlikle eli gitmezdi. Neredeyse hiç kilo almadı. Şimdi emziriyor gayet fit. Sağlıklı besleniyor ve sütü de gayet iyiymiş.

Benim 1 hafta oldu 4 buçuk kilo gitmişti bence ödemdi o kilo daha yavaş veriririm gibi geliyor

1 haftada o kadar kilo vermek ne kadar sağlıklı canım? Hiçbir şey yemedin mi?

Çalıştığım yerde bi ablamız hamileydi. Doktor kof gıdalardan uzak dur demişti ona. Pirinç pilavıdır kızartmadır sakın yeme demişti. Çok su iç demişti. Biz yemek yerken o kesinlikle eli gitmezdi. Neredeyse hiç kilo almadı. Şimdi emziriyor gayet fit. Sağlıklı besleniyor ve sütü de gayet iyiymiş.

Yok canım menülerime bak burda paylaşmıştım yiyerek verdim tam tersi ki ben ödem olduğunu düşünüyorum kilo değil

Bızım kahvaltı merasımı bıttı kazasız hıc hasarsız
Pek memnun surat olmasada ben ıyıyım
Aksama ben gıbı balık etkı bır arkadaş kalıyor onlada bırsey uydururuz artık
Ha balık dedımse hamsı istavrıt neyı degıl balınada bır balık :)

Bende hamilelikte uzun bir süre yemedim pilav kizartma ama son ay kendimi tutamadim :( dogumdan sonra ilk baslarda cok hizli kilo verdim ama sonra cevre baskisi kv vs. Sütun yetmiyor ye falan derken aynı kaldım inşallah en kisa zamanda verecem ama.

Hahaha:D benim aklıma hamsi geldi abla

Merak etme canim o balinadan bitanede burda var :)

Ahah hadi geçmiş olsun canısı :D

Bende hamilelikte uzun bir süre yemedim pilav kizartma ama son ay kendimi tutamadim :KK43: dogumdan sonra ilk baslarda cok hizli kilo verdim ama sonra cevre baskisi kv vs. Sütun yetmiyor ye falan derken aynı kaldım inşallah en kisa zamanda verecem ama.
Doğru söylüyorsunuz bebekten sonra anneler garipleşiyor. İnşallah canım benim. Mutlu günlerimizi birlikte paylaşırız

Kızlar bu arada uygulama indirdim. Yediğim şeyleri kaydediyorum ve kalorisini ölçüyor. Beni sınırlandırıyor aşırıya gittiğimi farketmeme yardımcı. Siz de kalori ölçümü yapıyor musunuz?

Back
X