- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Haklısin bugün ilk defa elmalı tarçınlı su yaptım ondan içecem belki daha fazla icebilirim diye.Bence cok iyi sadece suyu arttir sut icinde cok iyi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısin bugün ilk defa elmalı tarçınlı su yaptım ondan içecem belki daha fazla icebilirim diye.Bence cok iyi sadece suyu arttir sut icinde cok iyi canim
Kuzum bu müsli ne ise yarıyor ya merak ettim nasıl biseKahvaltıda yoğurt+müsli
Ara öğün elma
Öğle yemeği ton balığı salata
Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık
Akşam bulgur köfte yoğurt ile.
Tamam kuzum bildiğim birşeymiş aslındaKahvaltıda yoğurt+müsli
Ara öğün elma
Öğle yemeği ton balığı salata
Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık
Akşam bulgur köfte yoğurt ile.
Üzülme bence canım az az verelim ki verdiğimiz kilolar kalıcı olsun
Üzülme bence canım az az verelim ki verdiğimiz kilolar kalıcı olsun
geçen şubatta 81.4i görünce dur dedim kendime kendi cabalarimla 76ya düştüm sonra yazın 78 oldum o sıra 20lik dışımı cektirmistim hicbir şey yiyemeyince bunu fırsat bildim ve diyetisyene gittim verdiği listeye harfiyen uyamasam da uymaya çalıştım hic ac kalmadan 3 ayda 10 kilo verdim kıştan bu yana da 14 kilo verdim..burası olmasaydı bu kadar veremezdim hergun buraya düzenli katılım sağladım bana çok faydası oldu benim size tavsiyem burdan ayrılmayın ister istemez zayofliyorsunizMezuniyet hayırlı olsun
Insallah almassın
Neler yaptın kac ayda kac kılo verdın kısaca yazabılırmısın kızlara ve bıze motıvasyon olsun
Ben neredeyse kasımin başından beri diyetteyim 6 kilo civarı vermişimsınır oldum
Gerçi 1 haftayı geçti 4.900 kg verdim canim
Nıye azsınıyon kız sen
9 yeyıp kaçta uyuyon canımEvet malesef öğlenci öğretmenim 19.30 da okul bitiyor eve gelir gelmez eşim hazirlamasa 9 a bile kayar![]()
Senin kaç kaldı canim
Cumaya eksı gelıyor desenegünaydın kızlar
yine yeniden çok şükür yeni bir haftaya kavuştuk
kilo bildirimi:
baş:73
cuma:70.5
bugün 70.5(çok şükür artıda olurum sanıyordum)
hedef :60
Canımsın yaafiyet olsun güzel
iyiymiş valla eşin hazırlaması...
fazla verecek birşey kalmamış senin çok katı diyete gerek var mı ki
meyve seviyorsan menün de 2 por mevsim meyvesi güzel olur
harikasın tatlım
Kuzu senın tartı nasıl yaGunaydinlar
Cuma kilom: 68.00
Bugün ki kilom: 67.850
Mutlu geleceksın strese ne gerek var canısıben diyetisyene gidicem birazdan bakalım stres tavan
Canım az sabır düzene gırer ınsallahGunaydin canlar gece 2de uyumus bu saate kadarda 2defa uyanmis bir zombiyle gorusmektesiniz :) ilerleyen saatlerde kilo bildirimi yapilicaktir effenimberilceee gecmis olsun canim
Her zaman bunca versen gorunmez olursun harry potter gıbı be kuzusınır oldum
Gerçi 1 haftayı geçti 4.900 kg verdim canim
Insallah almazsın bır daha canımgeçen şubatta 81.4i görünce dur dedim kendime kendi cabalarimla 76ya düştüm sonra yazın 78 oldum o sıra 20lik dışımı cektirmistim hicbir şey yiyemeyince bunu fırsat bildim ve diyetisyene gittim verdiği listeye harfiyen uyamasam da uymaya çalıştım hic ac kalmadan 3 ayda 10 kilo verdim kıştan bu yana da 14 kilo verdim..burası olmasaydı bu kadar veremezdim hergun buraya düzenli katılım sağladım bana çok faydası oldu benim size tavsiyem burdan ayrılmayın ister istemez zayofliyorsuniz