- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Tesekkurler canimGayet güzel canım tebrik ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canimGayet güzel canım tebrik ederim
çok teşekkür ederim canım iyidir inşallah ya 2018 lere 8 li sayıları taşımak istemiyorum ama gelcek yalım yaTebrik ederim canım benim :)
eşi hazırlıyormuş zaten ..ne ballı hatunlar var9 yeyıp kaçta uyuyon canım
Sabah yapsan yemegı gelınce zaman kaybetmesen
bekliyoruz valla..yavaş yavaş verme moduna girdimCumaya eksı gelıyor desene
Allah kabul etsin canımCuma 57.9
Bugün 57.8
Gece sahur yaptım bugün niyetliyim bu ayı böyle geçirmek istiyorum nasipse
aynen kesinlikle..verilen 100 gr bile olsa gidiyor olması güzel..yeterki verdiğimiz geri gelmesinhiçte az değil.
1 haftada 200gr gittiği için sevineceğimiz zamanlar olacak..
çok güzel ya..Kızlarrr cuma 64.7 iken şu an 64.0 yihuuuuuuuuuu
İp atlamaya devam o vakit
nasıl gitti öyle canım tebriklerKilo bildirimi
Cuma:73.500
Ptesi : 72.100
Cokmu gitmis ne :)
çok güzel yağdan gitmesiben geldim kilo 84.7ydi 84.1 çıkdım tartıda ama 1.5 kilo yağ gitmiş dr çok iyi dedi geçen hafta sadece ödemdi ben hatta kilo artışı bile bekliyodum senden dedi ama sonuç çok iyiymiş tartıda çok fark olmasada kas yapmışım birazda
Çok saol canım iyi gecelerAday liste
balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80
Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-
phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52
pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80
sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50
gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57
sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60
Bengi_(57.4/) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
petitjoueur ............hedef kılo 80
umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
Masallah devamı da gelir ins.benim diyetisyen de aynısını söyledi kilo gitmemiş gözükebilir moral bozmak belki yağ gitmiştir diyede ben güvenip gidemedim tekrar kilo verince gelicem dedimben geldim kilo 84.7ydi 84.1 çıkdım tartıda ama 1.5 kilo yağ gitmiş dr çok iyi dedi geçen hafta sadece ödemdi ben hatta kilo artışı bile bekliyodum senden dedi ama sonuç çok iyiymiş tartıda çok fark olmasada kas yapmışım birazda
Şaşı oldum bır anKilo bildirimi
Cuma:73.500
Ptesi : 72.100
Cokmu gitmis ne :)
bence git ya ben ilk hafta kendimi aç bırkarak kilo vericem sandım ama sadece ödem ve kas kaybettim bu hafta yedim spor yaptım 1.5 kilo yağ gitmiş takip önemli ben daha önce 72 ye kadar düşdüm diyetisyenle sonra diyetisyenimin tayini çıkdı gitti 1 sene kilomu korudum ama tüp bebek tedavisi ve hamilelikde aldım tekrar kilolarıÇok saol canım iyi geceler
Masallah devamı da gelir ins.benim diyetisyen de aynısını söyledi kilo gitmemiş gözükebilir moral bozmak belki yağ gitmiştir diyede ben güvenip gidemedim tekrar kilo verince gelicem dedim
Ben yada sen yokkı gülümAfedersin canım modunuzu düşürmek istemem tabi. Haklısın.
amin canım sağol
Buna alıştırmayın ne olurTeşekkür ederim canım
750 ml kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp demiyorum suzunce 1 sise sade maden suyu yarım limon sıkıp gün boyu tüketiyorum hem midemi rahatlatıyor hem de ödem atıyor
Dogru valla benım eşte benden yaşlı ama zayıf hatuna gıttıeşi hazırlıyormuş zaten ..ne ballı hatunlar var
bekliyoruz valla..yavaş yavaş verme moduna girdim
Allah kabul etsin canım
aynen kesinlikle..verilen 100 gr bile olsa gidiyor olması güzel..yeterki verdiğimiz geri gelmesin
çok güzel ya..
nasıl gitti öyle canım tebrikler
çok güzel yağdan gitmesi
Süpersın canımbence git ya ben ilk hafta kendimi aç bırkarak kilo vericem sandım ama sadece ödem ve kas kaybettim bu hafta yedim spor yaptım 1.5 kilo yağ gitmiş takip önemli ben daha önce 72 ye kadar düşdüm diyetisyenle sonra diyetisyenimin tayini çıkdı gitti 1 sene kilomu korudum ama tüp bebek tedavisi ve hamilelikde aldım tekrar kiloları
yok canım ya şimdi çevrem diyoki versen ne olcak geri alıyosun nasılsaSüpersın canım
Canim valla bilmiyorum aslinda daha once emzirip diyetisyene gitmis birinin diyetini buldum netten saglikli geldi bana ve sutumude azaltmadi cunku daha once dukan denedim hemen sutumde fark rtti ilk ginden bunda oyle bisi olmadi bende uyguluyorum gidiyo yani haftaya vurdugumde 1haftada 2kilo yaptieşi hazırlıyormuş zaten ..ne ballı hatunlar var
Allah kabul etsin canım
aynen kesinlikle..verilen 100 gr bile olsa gidiyor olması güzel..yeterki verdiğimiz geri gelmesin
çok güzel ya..
çok güzel yağdan gitmesi
Gider merak etme ben kafama koydummu yaparim :) benim icin tek kriter sutumun azalmamasiydi cok sukur oyle bi sikintim olmadi o yuzden devam :)Şaşı oldum bır an
Kuzular frene basın azıcık lıstede gıtsın bu kılolar ya
Çok güzel tarif hemen not ettimTeşekkür ederim canım
750 ml kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp demiyorum suzunce 1 sise sade maden suyu yarım limon sıkıp gün boyu tüketiyorum hem midemi rahatlatıyor hem de ödem atıyor
yok canım ya şimdi çevrem diyoki versen ne olcak geri alıyosun nasılsa![]()
sağol canım ya ama çok morel bozuluyo ya dün düğünde arkadaş sen bi ara ne güzel zayıflamışdın salıvermişsin dedi üzülüyo insan iradesiz gibi.hissediyorum kendimi ama hedef 65 o kiloyu görücem ve bana o laf söleyenlere göstericemÇok güzel tarif hemen not ettimHer gün içme ama bunu canım. Haftada 1-2 iç ya da ödem olduğunda iç.
Kimseyi duyma. Bak ben 70li kilolardayken işte veremezsin sen yemek yemeyi çok seviyorsun falan dediler. 59u gördüğümde şok olmuşlardı :) bak 2 yıl oldu neredeyse hiç dikkat etmememe rağmen 5 kilo aldım.
Eşim var olan yemegi isitıyor sadece kızlar :)eşi hazırlıyormuş zaten ..ne ballı hatunlar var
Allah kabul etsin canım
çok güzel ya..
çok güzel yağdan gitmesi