- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Sanirim bende tartilicam:))) dayanamiyor insanBu arada sabah 61.700 tartıldım yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim bende tartilicam:))) dayanamiyor insanBu arada sabah 61.700 tartıldım yine![]()
Canım sabah ile akşam arasında bir şey yemeden nasıl durabildin sağlığın için zararli ve hiç şu içmiyor musun ?Dünkü menüm cınımlar
Sabah 10.00
3 dilim k sucuk
1 dilim ekmek
Çeyrek domates
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
Süt çorbası
3 yk salçalı makarna
Yoğurtlu mor lahana salatası
50 dk eliptik
yaaa aynen dayanamadim bende :))Sanirim bende tartilicam:))) dayanamiyor insan
Ben kendimi tutuyorum yoksa normal de her gün tartılırdımSanirim bende tartilicam:))) dayanamiyor insan
Merhaba kızlar :) ben geldim. Öncelikle kendimi tanıtmayım. İsmim gülsüm. Çalışmıyorum şu an. 24 yaşındayım. 64.7 kiloyum. 1.72 boyum var. Ankaralıyım. Hedef kilom 57. Umarım hepimiz hayal ettiğimiz vücutlara kavuşuruz
Buna ınanmayın
Kılo*35 ml gerçek ölçü
Hatta son araştırma çiş testını kabul gördü
Idrarın beyaza yakın olması suyun yeterlı içildigini gosterıyor
Ayyy bende istiyorum :))Arkadaşlar yarın menümü ve sporları paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Basen bölgesi sorunu yaşayanlar için videolar paylaşabilirim. Bilgi alışverişi yapabiliriz.
Kesınlıkle canım
Bende ölçü alıyom ama alamıyom alan geniş![]()
Watsap mı kursak
Orda sıze boy boy yürüyen fıl resmî koyarım
Ayy ben tontisimden sira bulup ne ara yapicam :)) aslinda olabilir, aklima soktugun iyi oldu.. ben tarifi aliyim, oglusumda yer hem ev ekmegi.. onun icin ev yogurdu yapiyorum, artik bizde disardan yiyemiyoruz mesela :) ekmegede alisirsak super olur diye dusunuyorum :) Bu arada kac gunde bayatliyor ?
bir süre sonra alışırsın yapmak zor gelmez. 15 gün buz dolabında dayanıyor ben kızartıp yemeyi seviyorum.Ayy ben tontisimden sira bulup ne ara yapicam :)) aslinda olabilir, aklima soktugun iyi oldu.. ben tarifi aliyim, oglusumda yer hem ev ekmegi.. onun icin ev yogurdu yapiyorum, artik bizde disardan yiyemiyoruz mesela :) ekmegede alisirsak super olur diye dusunuyorum :) Bu arada kac gunde bayatliyor ?
tesekkurler canim .. bu arada harika gozukuyor :)) ben bir deneyeyim.. bir hafta yeriz istebir süre sonra alışırsın yapmak zor gelmez. 15 gün buz dolabında dayanıyor ben kızartıp yemeyi seviyorum.
ekmek makinası ile yapmıyoruz. kendimiz yoğurup (eşim yoğuruyor) fırında büyük yuvarlak kek kalıbı ile yapıyoruz. deneme yanılma olayı bi sürü yöntem denek daha önce ilk başlarda kalıp kullanmıyorduk ekmek şeklini veriyorduk sonra yuvarlağa döndük. sonra kalıp kullanmaya başladık. kendi yöntemini zamanla bulursun. olmadı deyip bırakmak yok. karışım oranlarında da deneme yanılma yöntemi uyguluyoruz. 11 bardak yapıyoruz. bunun 7 bardağı beyaz un 4 bardağı çavdar arpa tam buğday karışımı. içine extra 1 yemek kaşığı karabuğday unu tercih meselesi ve 2 yemek kaşığı mısır unu ekliyoruz. isteğimize göre tuz,çörek otu, keten tohumu, susam vs.. sonra ekşi maya satılıyor toz paketli bunu suda çözdürüp una koyup yoğuruyoruz. havanın sıcaklığına göre 45 dk kendi başına 45 dk kek kalıbının içinde bekliyor. sonra ısıttığımız fırında 1 saat pişiyor. sonuç ekte :)
Eki Görüntüle 2078127 Eki Görüntüle 2078128
Valla bravo ben hergun tartiliyorum ama buraya gununde yaziyorum :)Ben kendimi tutuyorum yoksa normal de her gün tartılırdım
geçmiş olsun canım..Kizlar beni mazur görün bu aralar başım baya dolu hastanedeyiz kayinvalidem kalp krizi gecirdi hastanede yatıyor ameliyat olacak beklemedeyiz hastane ortamı zor giremiyorum
Sanirim bende tartilicam:))) dayanamiyor insan
Bende tartıldım kızlarBen kendimi tutuyorum yoksa normal de her gün tartılırdım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarKizlar beni mazur görün bu aralar başım baya dolu hastanedeyiz kayinvalidem kalp krizi gecirdi hastanede yatıyor ameliyat olacak beklemedeyiz hastane ortamı zor giremiyorum
Kuzum verirsin merak etme o kadar çabuk versek kiloyu herkes kısa süre de incecik olurdu.Bende tartıldım kızlargram şaşmamış maşallah 55.00
allahım kaldı resmen ya veremiyorum
Bana vermicem gibi geliyo niyeyseÇok geçmiş olsun canım acil şifalar
Kuzum verirsin merak etme o kadar çabuk versek kiloyu herkes kısa süre de incecik olurdu.
Hem de kiloyu ne kadar yavaş verirsek geri almamız zor olur
Anladım canım çok saolHer diyetisyenin metodları farklı bir de danışmanlara göre de farklılık gösteriyor. Koruma 1 koruma 2 diye ayırmadı o benim ayrımım ilk önce proteinle kalori alimimi yükseltmişti çünkü o dönem çok ciddi ağırlık çalışıyordum. 1 ay sonra karbonhidratı yükseltecekti ama ben bogazima hakim olamadım iş nedeniyle sporuda bırakınca öyle kaldi.
Menüde hiç ekmek yok mu canım...keşke o kolayı da içmeyeydin..kaç dilim ekmeğe bedel olmuş malesef ligt te olsaKızlar selam
Tüm menüleri okuyorum
Benimki
Sabah :
150 gram kırmızı meyve
200 gram yoğurt
Ara
1 açık çay limonlu
Öğle
Levrek ızgara (dışardan yedim üzerinde zeytinyağı vardı)
Yeşil salata
Ara
Çeyrek mango , yarım muz , kefirli shake.
Akşam
Biraz önce 1 light cola içtim dışarıda.
5-6 badem yedim.
Başka da yemem artık.
Gün boyu 1,5 litre su.
Sıfır spor