Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kım dedı gırmedıgını
Bunu o kadar çok yazdım kı gerçekten
Bılgısı elımde olanı
Arayıp bulduğumu yazdım canım
Her günde lısteyı ekledım
Gelıs tarıhı
Başlangıç kılosu
Hedef kılo
Cuma günkü kılo
Bu bılgılerı yaz ekleyım hemen

Kilo Bildirimi
Başlangıç tarihi:
1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
8 aralık cuma: 52.70
Fark: 1.3
Hedef kilo: 48

Aday liste

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(57.4/) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

petitjoueur (107.7/) 11 aralık tarıhınde 107.7 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

keryneia (61.8)1 aralıkta 63.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

praying Angel (52.7/) 1 aralık tarıhınde 54 kılo ile takıma gelen yeni üye hedef kilo 48

Kızlar bu arada yürüyüşteyim. sonra psikolog randevum var. Akşam ip atlayıp egzersiz yapacağım.
Bu arada sabah tartıldım -200 gram :) sonra 3 parça kızartma yedim işte :( onu telafi etmek için yürüyüşe çıktım.
İp atlamaktan bacaklarım ağrıyor :D zor yürüyorum

Kızlar bu arada yürüyüşteyim. sonra psikolog randevum var. Akşam ip atlayıp egzersiz yapacağım.
Bu arada sabah tartıldım -200 gram :) sonra 3 parça kızartma yedim işte :KK43: onu telafi etmek için yürüyüşe çıktım.
İp atlamaktan bacaklarım ağrıyor :KK70: zor yürüyorum
fazla tartılınca ve - rakamları görünce hemen rahatlıyoruz ve kaçamak başlıyor tartılmamak lazım. :KK36:

Bu arada sabah tartıldım -200 gram :) sonra 3 parça kızartma yedim işte :KK43: onu telafi etmek için yürüyüşe çıktım.
Cocukken ne guzel atlardik sokaktan eve donmezdim simdi totmu yerinden kaldiramiyorum :)))

Bugunki menu
09.00: peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
1haslanmis yumurta
Sekersiz 1bardak cay
12.00:1portakal
3yenek kasigi nar
6findik
2ceviz
15.00:haslama tavuk(tuzsuz)
Salata
1kase cacik(tuzsuz sadece nane var)
18.00:3kasik nar
1bardak ayran
21.00:kozlenmis biber domates sogan yogurtlu
Salata
00.00:1portakal 3yemej kasigi nar
1bardak sut
GENEL
3lt su icildi (henuz tamalamadim ama biticek)
Spor yok
Bitki cayi yok

200 gr gitmiş senin canim bende oda yok :( kondisyonu yarm saate çıkarmam lazım eşim e soyledim oglusumuza biraz daha çok bakman lazım diye adam gece 11 gibi geliyo bide benim spor yapmamı bekliyor:) gerçi eşim oğlumuza aşık gibi bise adam bana bakmadığı gibi bakıyo çocuğa:D

kızlar ya benim bu aralar aşırı aşırı uykum geliyo sürekli uyuyasım var her an her yerde . yoğurttan mı acaba bilemedim

Back
X