- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
kesinlikle gitmelisin çok rahat kilo veriyor insan gözün de doyuyor karnında diyetisyen listesiyleDiyetisyene gitsem diyorum ya. Olmayacak boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle gitmelisin çok rahat kilo veriyor insan gözün de doyuyor karnında diyetisyen listesiyleDiyetisyene gitsem diyorum ya. Olmayacak boyle
Ah şu tatlı krizleri bizi bitirdi 10 günü geçti sabrediyorum catlicammenüm
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
2 zeytin
1 ck bal
salatalık
Öğlen 12.15
1dilim kepek ekmeği
1 kase tavuk suyu çorba
salata
Akşam 17.30
1dilim kepek ekmeği
1 kase yayla çorbası
salata
Akşam çayın yanında kuru incir yerim 2 tane regli oldum canım çok tatlı çekiyor onla idare edeyim
Masallah lina senin menün de bence çok güzel.menüm
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
2 zeytin
1 ck bal
salatalık
Öğlen 12.15
1dilim kepek ekmeği
1 kase tavuk suyu çorba
salata
Akşam 17.30
1dilim kepek ekmeği
1 kase yayla çorbası
salata
Akşam çayın yanında kuru incir yerim 2 tane regli oldum canım çok tatlı çekiyor onla idare edeyim
kesinlikle kullanma hepsi ölümcül derecede zararlı ..zayıflamak uğruna ölümü tercih etmiyorsan kullanma tercih ediyorsan da ölünce zaten zayıflanıyorValla bilmiyorumki.arkadas çok memnunum diyor ama dediğim gibi ben cesaret edemedim.sizede bi sorayım dedim.gerci diyetisyen ime tel.acip sordum yeşil çay veya beyaz cay iç dedi ama yüzyuze de detayları alırım artık haftaya falan gidersem bakalım..
mezuniyet sonrası verdiğim 3 günlük ara artı 1 kilo olarak dönünce böyle 2 gün çorbayla denemeyeyim dedim yoksa diyetisyene gidiyorum onu uyguluyordumMasallah lina senin menün de bence çok güzel.
ben de dayanamıyorum ya o yüzden sabahları bal yiyorum 1 çay kaşığı yoksa devam ettirememezdimAh şu tatlı krizleri bizi bitirdi 10 günü geçti sabrediyorum catlicam![]()
afiyet olsun canım miktarıyla yazarsan daha iyi olur mesela kıymalı yemekten kaç kaşık ya da tabakBende sabah 8 buçukta kahvaltı yaptım..peynir zeytin haşlanmış yumurta çay ve tam buğday ekmeği 1 tane.....ara da meyve ve çay.....öğle 1 muz ve 1 bardak su....akşam saat 17.de çorba .kıymalı biberli bi yemek.2 dilim tam buğday. Ayran..Şimdi çay içiyorum...yatmadan da meyve ayran ve yeşil çayımı içerim ins...spor yapacağım birazdan.
Kuzum tam ölçüleri yazsan daha iyi olur kaç zeytin ne kadar peynir kaç yumurta kaç bardak cayBende sabah 8 buçukta kahvaltı yaptım..peynir zeytin haşlanmış yumurta çay ve tam buğday ekmeği 1 tane.....ara da meyve ve çay.....öğle 1 muz ve 1 bardak su....akşam saat 17.de çorba .kıymalı biberli bi yemek.2 dilim tam buğday. Ayran..Şimdi çay içiyorum...yatmadan da meyve ayran ve yeşil çayımı içerim ins...spor yapacağım birazdan.
hoş geldiniz13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : NEHIR34
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev hanimi (muhasebe)
Yaşınız : 37
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 77.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Stres, tatli bagimliligi, duzensiz beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha saglikli olmak icin...
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayir
@berilceee kaptanim formu doldurdum![]()
maşallah yaKızlar 5 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim tam 19 kilo vermişim şuan 55 kiloyum![]()
Yok ben ya cikilata yicem ya hiç yemicem bal kesmezben de dayanamıyorum ya o yüzden sabahları bal yiyorum 1 çay kaşığı yoksa devam ettirememezdim
Sağol kuzum ama son 3 5 kiloyu vermek çok zor oluyo nieysemaşallah ya
Afiyet olsun güzel canimSabah 8:30 kahvaltı iki dilim köy peyniri 1:30 dilim tam buğday ekmeği yeşil biber domates maydonoz üç zeytin
Orta boy elma
Öğlen bir dilim ekmek 6.07 kaşık yeşil fasülye bir su bardağı ayran saat 13:00
Saat 16:00 ara bir portakal
Akşam 18:30
Bir kase yayla çorbası bir tavuk budu fırında Sebzeler eşliğinde brokoli soğan sarmısak üç dilim patates fırında ince dilim
Gün boyu 2 litre su 40 dakika giriş
Süpersin canım ben o kiloları ortaokul da ergenlik döneminde görmüştüm sanırımKızlar 5 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim tam 19 kilo vermişim şuan 55 kiloyum![]()
Minyonum biraz yapıdan da kaynaklı sanırım canımSüpersin canım ben o kiloları ortaokul da ergenlik döneminde görmüştüm sanırım
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım birbirimizi güzel motive ederiz
nasıl yapıyosunuz ya benim çocuk 4 yaşında nen 82yle doğuma girdim şimdi 87yle zayıflamaya çalışıyomKızlar 5 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim tam 19 kilo vermişim şuan 55 kiloyum![]()