- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Evet canımFormu doldurup burayami aticam anlamadim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımFormu doldurup burayami aticam anlamadim![]()
Mama neler kullandin. Acaba mamayi mi begenmiyor? Reflü için kusması var mıKuzum ben reflusunden şüpheleniyorum midesi bulanıyor sanırım iştahı kaçıyor doktoruyla görüştüm dis hiç söylemedi ki belirti de yok dis için bakalım pazartesi gidicez çok üzülüyorum yagece uyku halinde veriyorum da öyle besleniyor yoksa hepten iyice zayıflayacak
Elma havuc armut ve ihlamur bunlari karistirarak verebilirsin dedi dr dün meyve suyu olarakFatihte prematüre doğdu 1930 kg canim az önce yine denedim acıkmıştı 1 çay kaşığı verdim direk ögurdu düşün artıkelma armut taze sıkıp biberona koyuyorum ıyi kötü içiyor gibi
![]()
Tüm mamaları kullandım kuzum şuan evolvia AR ve golden goat keçi sütü mama içiyorMama neler kullandin. Acaba mamayi mi begenmiyor? Reflü için kusması var mı
Heryerde söyleme kuzum kızının yediğini inan çok nazar değiyor fatihte öyle oldu galibaElma havuc armut ve ihlamur bunlari karistirarak verebilirsin dedi dr dün meyve suyu olarak
Teşekkür ederim :)Normal çayı bardağa dolduruyorsun çay bardağının içine şeker yetine 6 tane karanfil koyuyorsun
İnancın karşısında ne yaş durabilir engel niyetine ne başka bi şey kaptancığım, Allahta yardım eder inşallah o zaman değme keyfine :))Evet yaaaa
Uzun sure sonra ınancım var
Metobolızma yavaşlıyor canım 40 yaşındayım
Ama olacak
Selam kizlar
Kahvaltimi yaptim simdi sade turk kahvemi iciyorum.
Valla inşallah, 60 olayım daha bi gaza gelirim ama ilk önce 65 olmam lazımGorursun cnaim insallah cok guzel gidiyorsun masallah. Evet ya bir kaptanim kalmis tanidik ne guzel herkes mezun olmus. Darisi yeni gelen tum arkadaslarin ve senin basina canim.
Bir günlük corbami acaba yoksa tek ogun mu canımkaç gündür yapcam yapcam dediğim detox çorbamı inşallah bugün yapıccam
Canim bebeklerin atak donemleri bunlar 3 aylikken 6 aylikken 9 aylikken ayri ayri farkli seyler yapabiliyorlar, huylari herseyi degisiyor.. onunla alakalimi acaba, sen kan ve idrar tahlili ver doktor istemesede, gerci birsey cikicagini sanmiyorum ama icin rahat eder en azindan.Kuzum ben reflusunden şüpheleniyorum midesi bulanıyor sanırım iştahı kaçıyor doktoruyla görüştüm dis hiç söylemedi ki belirti de yok dis için bakalım pazartesi gidicez çok üzülüyorum yagece uyku halinde veriyorum da öyle besleniyor yoksa hepten iyice zayıflayacak
İnanirim canim. Zaten oynata oynata yediriyorum suan. Bir ara 150 ml icmeye baslamisti sonra kesildi bencede nazar olduHeryerde söyleme kuzum kızının yediğini inan çok nazar değiyor fatihte öyle oldu galiba![]()
çok güzel canımGünaydın kızlar bugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Saat 10-12 arası kahvaltı (arkadaşlarla dısarda yapacaz ) umarım kendime göre birseyler yerim.
Saat 15:30 da
1 kase domates çorbası
1 kaç küçük kepekli galeta
Saat 18:00 da
1 elma
2 ceviz
Saat 20:00 da
Taze fasulye 6 kş
Kepek ekmeği 1 dilim
Yoğurt
Gün icinde en az 2 lt su
30 dk yürüyüş
bana ço mantıklı gelmedi canımBir de bişi sorucam diyette tatlandırıcılı sakız çiğneme hakkında görüşleriniz neler.. aslında ben yanlış buluyorum ama bu aralar hep canım çekiyor..
saban normal türk usulü kahvaltı yapsan arada canımsürekli müsli yiyorsun dikkatimi çektiGünaydın kızlar
Kahvaltı: müsli + yoğurt
Ara öğün elma + yeşilçay limon
Öğle: ton balığı iki adet salatalık turşu iki dilim 7 tahıllı ekmek
Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık + elma + yeşilçay limon
Akşam: mercimek çorba bir dilim çok tahıllı ekmek
2,5 litre su
Akşam spor 20dak kas egzersizleri
günlük kahvemi ben de içerim ama bugün şekeri fazla sallamışlar.afiyet olsun canımSelam kizlar
Kahvaltimi yaptim simdi sade turk kahvemi iciyorum.
hedefe ulaşınca dikkat etmek gerek.maalesef ben bu hataya düştüm verdiğim 20 kilonun 13 nü geri aldımSlm Sevilim masallah hedefe emin adimlarla ilerliyorsun.
Iyiyim canim, Diyeti birakmak olmuyor o belli birsey. Artik surekli dikkat ediyorum, ve duzenli tartiliyorum. KK bende aliskanlik yapti, her pazartesi ve cuma benim de tarti gunum :) Baktim ki 66lara ciktim hemen yine pur dikkat devam, 65 e donunce rahatliyorum biraz :) onceden konustugumuz gibi artik yeme stilimizi degistirmemiz lazim degilse verilen kiloyu almak cook kolay
sabaha en azından 1 dilim ekmek eklesen canımGUNLUK MENU
09.00 peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
Sekersiz cay
12.00: portakal
6findik
2ceviz
15.00:1adet tonbaligi(konservr cok soguk oldugu icin cikip taze balik alamadim)
Havuc salatasi(rendelenen 1havuc bol limonla tuzsuz)
18.00:4yemek kasigi nar
21.00:yogurtlu brokoli salata
00.00: 1portakal
4yemek kasigi nar
1bardka sut
GENEL: 3lt su icildi
Spor yok
Bitki cayi yok
Bazal metabolizma hızınızın altına düşmemek lazım. Bazal metabolizma hızınızı bilmiyorsanız ortalama ölçecek hesaplamalar internette mevcut. Asagi yukarı bir değer veriri ama doğrusunu vücut analizi cihazları veriri. Kişi kilo verdikçe ne yazıkki bmh düşer. Bmh altında kalori almak bir süre hızlı zayıflamanıza neden olur ama bir süre sonra vücut kendini korumaya alır veya kas kaybı yaşamaya başlarsınız. Kesinlikle 1200-1300 altı diyetler yapmamak lazım.Kizlar kac kalori almamiz lazim gunluk ortalima :)