Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kuzum ben reflusunden şüpheleniyorum midesi bulanıyor sanırım iştahı kaçıyor doktoruyla görüştüm dis hiç söylemedi ki belirti de yok dis için bakalım pazartesi gidicez çok üzülüyorum ya :KK43: gece uyku halinde veriyorum da öyle besleniyor yoksa hepten iyice zayıflayacak
Mama neler kullandin. Acaba mamayi mi begenmiyor? Reflü için kusması var mı

Fatihte prematüre doğdu 1930 kg canim az önce yine denedim acıkmıştı 1 çay kaşığı verdim direk ögurdu düşün artık:KK43: elma armut taze sıkıp biberona koyuyorum ıyi kötü içiyor gibi :KK43:
Elma havuc armut ve ihlamur bunlari karistirarak verebilirsin dedi dr dün meyve suyu olarak

Kuzum ben reflusunden şüpheleniyorum midesi bulanıyor sanırım iştahı kaçıyor doktoruyla görüştüm dis hiç söylemedi ki belirti de yok dis için bakalım pazartesi gidicez çok üzülüyorum ya :KK43: gece uyku halinde veriyorum da öyle besleniyor yoksa hepten iyice zayıflayacak
Canim bebeklerin atak donemleri bunlar 3 aylikken 6 aylikken 9 aylikken ayri ayri farkli seyler yapabiliyorlar, huylari herseyi degisiyor.. onunla alakalimi acaba, sen kan ve idrar tahlili ver doktor istemesede, gerci birsey cikicagini sanmiyorum ama icin rahat eder en azindan.

Kizlar ismini hatirlayamadim bi arkadasim hem emzirip hem nasil kilo veriyorsunuz demis bende bir diyet var 2haftadir uyguluyorum her hafta ortalama 1.60gidiyo isteyen olursa verebilidim kusira bakma canim etiketleyemiyorum cunku hatirlayamadim :)

GUNLUK MENU
09.00 peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
Sekersiz cay
12.00: portakal
6findik
2ceviz
15.00:1adet tonbaligi(konservr cok soguk oldugu icin cikip taze balik alamadim)
Havuc salatasi(rendelenen 1havuc bol limonla tuzsuz)
18.00:4yemek kasigi nar
21.00:yogurtlu brokoli salata
00.00: 1portakal
4yemek kasigi nar
1bardka sut
GENEL: 3lt su icildi
Spor yok
Bitki cayi yok

Günaydın kızlar bugünkü menüm
Uyanınca limonlu su
Saat 10-12 arası kahvaltı (arkadaşlarla dısarda yapacaz ) umarım kendime göre birseyler yerim.
Saat 15:30 da
1 kase domates çorbası
1 kaç küçük kepekli galeta
Saat 18:00 da
1 elma
2 ceviz
Saat 20:00 da
Taze fasulye 6 kş
Kepek ekmeği 1 dilim
Yoğurt

Gün icinde en az 2 lt su
30 dk yürüyüş
çok güzel canım
Bir de bişi sorucam diyette tatlandırıcılı sakız çiğneme hakkında görüşleriniz neler.. aslında ben yanlış buluyorum ama bu aralar hep canım çekiyor..
bana ço mantıklı gelmedi canım
Günaydın kızlar

Kahvaltı: müsli + yoğurt

Ara öğün elma + yeşilçay limon

Öğle: ton balığı iki adet salatalık turşu iki dilim 7 tahıllı ekmek

Ara öğün 6 adet kavrulmamış fındık + elma + yeşilçay limon

Akşam: mercimek çorba bir dilim çok tahıllı ekmek

2,5 litre su
Akşam spor 20dak kas egzersizleri
saban normal türk usulü kahvaltı yapsan arada canımsürekli müsli yiyorsun dikkatimi çekti
Selam kizlar
Kahvaltimi yaptim simdi sade turk kahvemi iciyorum.
günlük kahvemi ben de içerim ama bugün şekeri fazla sallamışlar.afiyet olsun canım
Slm Sevilim masallah hedefe emin adimlarla ilerliyorsun.
Iyiyim canim, Diyeti birakmak olmuyor o belli birsey. Artik surekli dikkat ediyorum, ve duzenli tartiliyorum. KK bende aliskanlik yapti, her pazartesi ve cuma benim de tarti gunum :) Baktim ki 66lara ciktim hemen yine pur dikkat devam, 65 e donunce rahatliyorum biraz :) onceden konustugumuz gibi artik yeme stilimizi degistirmemiz lazim degilse verilen kiloyu almak cook kolay
hedefe ulaşınca dikkat etmek gerek.maalesef ben bu hataya düştüm verdiğim 20 kilonun 13 nü geri aldım
GUNLUK MENU
09.00 peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz
Sekersiz cay
12.00: portakal
6findik
2ceviz
15.00:1adet tonbaligi(konservr cok soguk oldugu icin cikip taze balik alamadim)
Havuc salatasi(rendelenen 1havuc bol limonla tuzsuz)
18.00:4yemek kasigi nar
21.00:yogurtlu brokoli salata
00.00: 1portakal
4yemek kasigi nar
1bardka sut
GENEL: 3lt su icildi
Spor yok
Bitki cayi yok
sabaha en azından 1 dilim ekmek eklesen canım

Kizlar kac kalori almamiz lazim gunluk ortalima :)
Bazal metabolizma hızınızın altına düşmemek lazım. Bazal metabolizma hızınızı bilmiyorsanız ortalama ölçecek hesaplamalar internette mevcut. Asagi yukarı bir değer veriri ama doğrusunu vücut analizi cihazları veriri. Kişi kilo verdikçe ne yazıkki bmh düşer. Bmh altında kalori almak bir süre hızlı zayıflamanıza neden olur ama bir süre sonra vücut kendini korumaya alır veya kas kaybı yaşamaya başlarsınız. Kesinlikle 1200-1300 altı diyetler yapmamak lazım.

Back
X