Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar yarın yine tartı günümüz.. kimler gruba girecek girmeyecek ben ipin ucunu kaçırdım. berilceee berilceee hatunum şifalarını bulur inşallah da bize yardıma gelir.

ben öğlen işte olacağım. sabahtan bu işleri halletsek ne güzel olur.

sizden ricam, gruba henüz girmemiş arkadaşlarım, yani cuma gün ki listeler de adı olmayan arkadaşlarım lütfen beni ve berili etiketleyerek, gruba giriş tarihiniz ve kilonuz, bugün ki kilonuz, hedef kilonuz şeklinde yazarsanız, 2 haftayı doldurmuş arkadaşları listeye alalım.

örnek veriyorum aşağıdaki gibi;

nefertityy; başlangıç kilosu; 77, bugün ki kilosu; 75, gruba giriş tarihi 2 Aralık, hedef kilo 65

gibi olabilir :)

kızlar, geçen hafta cuma günü yayınlanan liste aşağıdaki gibidir. liste dışındaki arkadaşlar için yukarıdaki söylediklerim.

***13.TAKIM 547. ETAP***

nefertityy (75,0/75,0/%) sabit
lina0156 (66,6/66,0/0,6/%0,90) mezun olmak istiyor
masal3487(66,2//%) sabit
Bydelikız (68,5//%)
Bademellaa (57,8/58.9/-0.1/%-0.17)

13. Takım Ortalaması:%0,146

kızlar yarın yine tartı günümüz.. kimler gruba girecek girmeyecek ben ipin ucunu kaçırdım. berilceee berilceee hatunum şifalarını bulur inşallah da bize yardıma gelir.

sizden ricam, gruba henüz girmemiş arkadaşlarım, yani cuma gün ki listeler de adı olmayan arkadaşlarım lütfen beni ve berili etiketleyerek, gruba giriş tarihiniz ve kilonuz, bugün ki kilonuz, hedef kilonuz şeklinde yazarsanız, 2 haftayı doldurmuş arkadaşları listeye alalım.

nefertityy; başlangıç kilosu; 77, bugün ki kilosu; 75, gruba giriş tarihi 2 Aralık, hedef kilo 65

Yarım mi yapalım bunu canim

Sabah
286 kalori 12 gr yağ, 26 gr karbonhidrat,
19 gr protein

1 hş yumurta
1 hş yumurta beyazı
30 gr lor
26 gr ekmek
3 büyük zeytin
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen
377 kalori, 18 gr yağ, 26 gr karbonhidrat,
32 gr protein

7 Ramiz köfte
Izgara domates biber
Salata

Ara
209 kalori, 14 gr yağ, 14 gr karbonhidrat,
8 gr protein

3 zeytinyağlı grisini
20 gr dil peyniri
10 fındık

Akşam
377 kalori, 26 gr yağ, 24 gr karbonhidrat,
23 gr protein

Kıymalı ıspanak (pirinçsiz)
200 gr yogurt
1 kepçe yayla çorbası (yağsız)

1 Litre su yolculuk sebebiyle
afiyet olsun güzel menü
Kızlar çok hastayım bugün saçma sapan menü oldu :KK43:

Sabah 1 kase yoğurt içerisine
1 kayısı 2 ceviz 5 fındık koydum
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ıhlamur

Öğlen 2 kuru kayısı
Yarım yeşil elma
5 fındık
2 ceviz
4 kuru üzüm
1 kandil simidi

Akşam 2 yemek k. Pırasa yemeği
2 yemek k. Bulgur pilavı
1 kase pul biberli yoğurt

Sırf simit ı eritmek için hasta hasta spor yaptım 30 dk
geçmiş olsun canım spor yapmasaydın keşke hastayken yapmak iyi değil vücut direncini düşürüyor
Canlar nasılsınız pek giremedim bugün kusura bakmayın.
Menüm
1 bardak limonlu su
Kahvaltı
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmegi
Ara
1 yeşil elma
5 gr fıstık
8 gr ceviz
Öğlen
Pulbiberli limonlu yoğurt
Ara
5 kavrulmamıs fıstık
Akşam
2 yemek kaşığı başlama et
1 kase tarhana çorbası
Ne kadar su ictigimi hesaplamadım ama yatana kadat 2.5 litre olur
Spor yok maalesef vaktim olmadı yapmaya
afiyet olsun

Yarın lısteye gırecek yok Can'ım
Lıste bende var
Ama bıldırımı herkes yapsın ve etıketlesın benı
Aday lısteyıde aksam hesaplayacam gorelım

***13.TAKIM 548.ETAP***

nefertityy (75,0/
masal3487(66,2/
Bydelikız (68,5/ gecen hafta bıldırımde bulunmadı ortama ıkıye bölündü
Bademellaa (58.9/

13. Takım Ortalaması:%

Afiyet olsun güzel

Canım yanlış anlama bu süreç uzun bir süreç ben kendi deneyimden bahsettim çok katı olup almamız gereken kalori den daha az alıp kısa zamanda çok kilo vermek bana göre doğru değil bu benim şahsi fikrim tabii her bünye farklı .Bazi kişiler bir lokma cısstan sonra kendini kontrol edemeyebilir bazı kişiler içinde nefsini körler yemez . Tabii ki abartmadan her gün her gün olacak bir şeyden bahsetmiştim arada bir abartmadan diğer öğünde az yiyerek veya spor yaparak telafi edilebilir olmalı

Bugün olmaz yarın tartı var sabaha gel:)

Âmin Rabbim herkese hayırlı evlat versin bizi de güzel anneler eylesin

Kesinlikle İpin ucunukaçırmamak lazım

Afiyet olsun güzel menü

Yemek olmadığı zaman kurtarıcı oluyor bu tarz şeyler
Estagfırullah Can'ım benım tat belam var
Tadını alınca tencere dıplenmelı yoksa sankı gunah ıslerım gıbı telaseyle yıyorum

bu spora suyu az buldum. sen bunları evde mi yapıyorsun? salonda mı? ben ara ara giriyorum o nedenle bu konuyu atlamış olabilirim.
yaklaşık 30dk sürmüş.

Evet evde yapıyorum. YouTubedan videolara bakarak yapıyorum. Yıllarca spor salonuna gittim :) evde her şeyim var. Pilates bandı, sayaçlı ip, dambıl :KK49: koşu bandı, bisiklet :D

Hosbulduum :)

Detoks sularinda neler yaptin mesela? Ben evde leslie falan yapiyorum
1 hafta elma, tarçın ve limon detoksu yaptım, elma ile limonu robottan geçirip toz tarçın ekledim
Bir hafta taze nane bir salatalık ve limonu robottan geçirip gün içinde tükettim.
Bu hafta vücudu dinlendirip haftaya yeşil çay maden suyu limon detoksunu uygulayacağım nasipse.

Yürüyüşü spordan sayarsınız ben de varım
Olsun olsun hareket berekettir :)

nefertityy nefertityy aynen abla program güzel zaten isimleri aldıktan sonra kim hangi sporu yapabilir yarın öğrenip , yola çıkacağız bakalım Allah muvaffakiyet versin :)

Cınımlar Menümü sunuyorum niyetliydim.
2 küçük but hazır pişmiş tavuk
4 kaşık pirinç pilavı
Roka ve taze soğan
2 bardak ayran

Zaten çıkardım hepsini baş ağrısı tuttu. Bir hafta regl den dolayı oruç tutamayınca bozuluyor düzenip vücut tepki veriyor.

Su 1,5 olmuştur. Spor yok malesef, başım ağrıyor hala

Back
X