Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10 dak ağırlaştırılmış squat egzersizi yaptım şuan bildiğiniz pertim baldırlarım ve karın kaslarım şuan geberito oldular ama daha 10 daha yoga yapmak istiyorum :) ölmez kalmaz isem yazarım kızlar :/

kızlar yarın yine tartı günümüz.. kimler gruba girecek girmeyecek ben ipin ucunu kaçırdım. @berilceee hatunum şifalarını bulur inşallah da bize yardıma gelir.

ben öğlen işte olacağım. sabahtan bu işleri halletsek ne güzel olur.

sizden ricam, gruba henüz girmemiş arkadaşlarım, yani cuma gün ki listeler de adı olmayan arkadaşlarım lütfen beni ve berili etiketleyerek, gruba giriş tarihiniz ve kilonuz, bugün ki kilonuz, hedef kilonuz şeklinde yazarsanız, 2 haftayı doldurmuş arkadaşları listeye alalım.

örnek veriyorum aşağıdaki gibi;

nefertityy; başlangıç kilosu; 77, bugün ki kilosu; 75, gruba giriş tarihi 2 Aralık, hedef kilo 65

gibi olabilir :)
Bu hafta artıda olursak listeye giremiyormuyuz geçen cuma ilk kez bildirim yapmıştık
o zaman başka biriyle karistirdim canım geçen gün de bir menü de poğaça görmüştüm de ondan kusura bakma
O poğaça benim olabilir:)
Pazartesiden beri tuttum kendimi tartılmadım yarın sabah ilk isim tartılmak olacak
Maşallah iyi dayanmışsın ben günde 2*1 çıkıyorum tartıya
1 hafta elma, tarçın ve limon detoksu yaptım, elma ile limonu robottan geçirip toz tarçın ekledim
Bir hafta taze nane bir salatalık ve limonu robottan geçirip gün içinde tükettim.
Bu hafta vücudu dinlendirip haftaya yeşil çay maden suyu limon detoksunu uygulayacağım nasipse.

Olsun olsun hareket berekettir :)

@nefertityy aynen abla program güzel zaten isimleri aldıktan sonra kim hangi sporu yapabilir yarın öğrenip , yola çıkacağız bakalım Allah muvaffakiyet versin :)
Tamam dır o zaman bu şayede hafta sonuda kendimi zorlarım yürüyüş için
Cınımlar Menümü sunuyorum niyetliydim.
2 küçük but hazır pişmiş tavuk
4 kaşık pirinç pilavı
Roka ve taze soğan
2 bardak ayran

Zaten çıkardım hepsini baş ağrısı tuttu. Bir hafta regl den dolayı oruç tutamayınca bozuluyor düzenip vücut tepki veriyor.

Su 1,5 olmuştur. Spor yok malesef, başım ağrıyor hala
Geçmiş olsun canım bilirim o bsşağrılarını

Yarin kilo bildirimi var kimler heyecanli :)
Ben ya artı ya aynı olacam heyecan Yok oyüzden. Bu hafta hem regl hemde normal hastalıktan dolayı haftalık hedefime ulaşamıcam

benim tartım bozuk ama ya ben pazartesileri bildirsem olurmu hem diyetisyen hafta içi kesinlikle tartılma dedi ben pazartesi sonucu cuma yazsam olurmu

o zaman başka biriyle karistirdim canım geçen gün de bir menü de poğaça görmüştüm de ondan kusura bakma

yok canım ne önemi var

1 hafta elma, tarçın ve limon detoksu yaptım, elma ile limonu robottan geçirip toz tarçın ekledim
Bir hafta taze nane bir salatalık ve limonu robottan geçirip gün içinde tükettim.
Bu hafta vücudu dinlendirip haftaya yeşil çay maden suyu limon detoksunu uygulayacağım nasipse.

Olsun olsun hareket berekettir :)

@nefertityy aynen abla program güzel zaten isimleri aldıktan sonra kim hangi sporu yapabilir yarın öğrenip , yola çıkacağız bakalım Allah muvaffakiyet versin :)

bu detoxları nasıl içiyorsun günde kaç kere

Bu hafta artıda olursak listeye giremiyormuyuz geçen cuma ilk kez bildirim yapmıştık

O poğaça benim olabilir:)

Maşallah iyi dayanmışsın ben günde 2*1 çıkıyorum tartıya

Tamam dır o zaman bu şayede hafta sonuda kendimi zorlarım yürüyüş için

Geçmiş olsun canım bilirim o bsşağrılarını

Ben ya artı ya aynı olacam heyecan Yok oyüzden. Bu hafta hem regl hemde normal hastalıktan dolayı haftalık hedefime ulaşamıcam
Gecmis olsun canim

benim tartım bozuk ama ya ben pazartesileri bildirsem olurmu hem diyetisyen hafta içi kesinlikle tartılma dedi ben pazartesi sonucu cuma yazsam olurmu

Canım adı üstünde cuma zayıflama yarışması :) cuma tüm gruplardan yüzdeler alınıyor :KK51:

Kızlar yarın vücut ölçülerimi de alacağım. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Rahatsız olduğum yerlere yönelik egzersizler yaptım hep. İp atladım. Bakalım değişim olmuş mu :KK66:
Burda da paylaşacağım sizinle inşallah değişim olursa

Yogada yüksek plank varmış belki 20 dak içinde 10 defa yaptırdı :KK43: gafil avlandım arkadaşlar.. neyse limon suyumu içtim ama yatağa gidecek takatim yok şuracığa sızayım bari :uykucu: ahanda sızdım

Yogada yüksek plank varmış belki 20 dak içinde 10 defa yaptırdı :KK43: gafil avlandım arkadaşlar.. neyse limon suyumu içtim ama yatağa gidecek takatim yok şuracığa sızayım bari :uykucu: ahanda sızdım

Plank çok zor ya :( yığılıp kalıyorum. Nefes alıp vermek gerekiyor yaparken ben nefes veremiyorum :D

Bayılıyorum şu kıza ya :KK70: yorgunluktan öldün dinlen artık:KK70:
Aslınla atletik vücutluyum hep spor yaptım ama hamilelik kaslarımı çok kötü etkiledi o kadar yürümeme rağmen iki adımda yoruluyordum ki artık metrodan çıkarken bile seke seke çıkıyorum merdivenleri :)))) bitmiştir o devir benim için artık sporu bırakmam ;)

Plank çok zor ya :KK43: yığılıp kalıyorum. Nefes alıp vermek gerekiyor yaparken ben nefes veremiyorum :KK70:
Ben iki haftanın sonunda bu kıvama geldim kol kası karın kası bacak kası çalışmaları yapmak şart birde bu akşam öncesinde squat yaptım bayağı ısındım haliyle kaşlarımın yanmasını daha az hissettim :)

Aslınla atletik vücutluyum hep spor yaptım ama hamilelik kaslarımı çok kötü etkiledi o kadar yürümeme rağmen iki adımda yoruluyordum ki artık metrodan çıkarken bile seke seke çıkıyorum merdivenleri :)))) bitmiştir o devir benim için artık sporu bırakmam :KK66:
Benim karin kası duruyor hala:D

Kızlar benim çenemde ve burun kenarlarımda pul pul şeklinde kızarıklık vardı uzun süredir geçmeyen sağlıklı beslenmemi, bol su içmekmi bilmiyorum ama yok oldular ve cildim acayip güzelleşti.. haftaya kırmızı meyve ve sebzelere ağırlık vericem :)

Geç oldu ama bende menümü paylaşayım

Sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Salçadan sos yaptım yine
1 kupa süt
Roka maydanoz

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 ızgara çupra
Roka kuru soğan