- 8 Haziran 2017
- 417
- 808
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah sabah tarti oncesi spor cok iyi olmus bol eksi getirsin insallah.günaydın kızlar . dünkü menüm
sabah ılık limonlu su
öğlen detox çorbası 4 kaşık etli bulgur pilavı
akşam detox çorbası 1 elma
spor yapmayı unutmuşum dün erkenden uyuya kaldım o yüzden bu sabah uyanınca yaptım hemen .
çok bol bi eksi getirmedi bu hafta yaSabah sabah tarti oncesi spor cok iyi olmus bol eksi getirsin insallah.
gün içinde tüketiyorum yemekten önce olmasına dikkat ediyorum. susadıkça içiyorum :)yok canım ne önemi var
bu detoxları nasıl içiyorsun günde kaç kere
geçen hafta geç bildirim yaptım. Acaba o hafta ile bu hafta arasında mı bildirim yapmalıyım.
Bi onceki hafta gayet iyi vermissin canim.çok bol bi eksi getirmedi bu hafta yageçen haftaya göre daha çok dikkat ettim yediğime içtiğime ama yeşil çayı azalttıydım ondan mı veremedim acaba
paylaştım kaptancığım :)Bydelikiz canım sen sadece sabahkı tartı sonucunu yaz gerısını ben hallederim
inşallah canım ya sadece göbek var bende vucut dümdüz göbek çıkıyo 4-5 aylık hamile gibiyim o canımı sıkıyo haricinde memnunum aslında kilomdan da işte . sporla falan eritebilsem mikemmel olacakBi onceki hafta gayet iyi vermissin canim.
Kilona gore normal bence ama tabiki yesilcay odeme ve istaha cok iyi gelir duzenli icmekte fayda var.
Haftaya daha guzel sonuclar alirsin aliriz insallah.
Ekledım canımpaylaştım kaptancığım :)
hayırlı cumalaarrr