- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Cümlemize hayr olsunhayırlı cumalaarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cümlemize hayr olsunhayırlı cumalaarrr
Canım nasılsın alısabıldınmı grup duzenıneBi onceki hafta gayet iyi vermissin canim.
Kilona gore normal bence ama tabiki yesilcay odeme ve istaha cok iyi gelir duzenli icmekte fayda var.
Haftaya daha guzel sonuclar alirsin aliriz insallah.
temiz beslenmenin sonucu canımKızlar benim çenemde ve burun kenarlarımda pul pul şeklinde kızarıklık vardı uzun süredir geçmeyen sağlıklı beslenmemi, bol su içmekmi bilmiyorum ama yok oldular ve cildim acayip güzelleşti.. haftaya kırmızı meyve ve sebzelere ağırlık vericem :)
afiyet olsun güzelGeç oldu ama bende menümü paylaşayım
Sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Salçadan sos yaptım yine
1 kupa süt
Roka maydanoz
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 ızgara çupra
Roka kuru soğan
3 dilim ekmek
2 lt su
Spor
Plank 30 sn
Donkey kicks 25×2
Plie squat 20
Leslie 3 mil
Dün akşam yatmadan 50 mekikle günü bitirdim bu akşam yok
günaydınGünaydın kızlar...
tebriklerUyanır uyanmaz ilk isim tartılmaktı tartıldım vee 65 i gördüm![]()
tebrikler süpergulsum462; başlangıç kilosu; 64,7 ; bugün ki kilosu; 62,5 , gruba giriş tarihi 9 Aralık, hedef kilo 57
tebrikler evet akşamdan sabaha 1 kg farkediyor canımKizlar dun aksam 58.3 dum. Bu sabah tartildim kalkinca 57.3 :)(
tebriklerGunaydin kizlar
Baslangic tarihi..12.12.2017
Baslangic kilosu..77.7 kg.
Ilk cuma kilom..77.000 kg.
Hedef kilo ...65.000 kg.
berilceee
tebrikler canım önemli olan vermek az da olsa sonuçta vermişinBu hafta pek kilo verememişim
Kilo Bildirimi
Başlangıç tarihi: 1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
8 aralık cuma: 52.70
15 aralık cuma: 52,30
Fark: 0,40
genel fark : 1,7
Hedef kilo: 48
tebrikler 100 gr da olsa vermek iyidirBildirim kg.68,5
şimdiki kg. 67.6
fark 0,9
yüzde 1,31
geçen hafta 67,7 idim 100 gr ancak verebildim. Bu hafta sıkı tutacağım
O yüz gr senede 5.2 kılo yanı bır beden yapartemiz beslenmenin sonucu canım
afiyet olsun güzel
günaydın
tebrikler
tebrikler süper
tebrikler evet akşamdan sabaha 1 kg farkediyor canım
tebrikler
tebrikler canım önemli olan vermek az da olsa sonuçta vermişin
tebrikler 100 gr da olsa vermek iyidir![]()
Iyiyim canim hamdolsun alistim tabiki balim benim.Canım nasılsın alısabıldınmı grup duzenıne
Menülerı gıremedım ıkı gündür zorlanmıyorsun ınsallah balım
he accık fazla mı ne...o günlerde gelir kuzum sen bırakma..kuzun ne zaman çıkacak hastanedenKızlar bende eve Kayaca’m sabah vizite bıtsın bıldırım yapacam
Gerci 96 küstürdüm şimdi bır sürpriz olup 89.9 olsa dıyorumda
Matematıge ters gelıyor arzularım
kesinlikle az da olsa önemli olan sürekli vermek...ilk kilo verme sürecimde emziriyordum belki o yüzden çok sıkmak istemedim kendimi ama inan canım çoğunlukla haftada 300-500 gr bazen 1kg civarı vererek ve bebeğimi emzirerek 20 kg verdim..70-79 da yazıyorduk oza man çok aktifti grup olmazsa veremezdim sanırımO yüz gr senede 5.2 kılo yanı bır beden yapar
Küçümsedıgımız 100 gr mı verseydık her hafta şimdi burda olmazdık
Temiz beslenme bu ne güzel bır söz oldu bayıldım
Menü yorumuna yazmam lazım temız beslen dıye
harika canım..geçen cuma tartılmamışmıydın senKızlar günaydınnn
Başlangıç tarihi: 1 aralık
Başlangıç kilo: 63.400
Şimdiki kilo: 61.000
Fark: 2.400
Hedef: 57.000
Kızlar günaydınnn
günaydın kızlar bende bildirim yapayım
bu hafta lşstede değilim diye yüzde hesabını yapmıyorum
baş:5 aralık 73 kg
geçen cuma:70.5 kg
bugün:70 kg
giden:500 gr
valla ben ya aynı yada azda olsa artı düşünüyordum ama akşamı hafif geçirdim sanırım ondan gitmiş çok şükür
berilceee
nefertityy
Kizlar supersiniz masallah tebriklerr
Teşekkürler canım 62.300düm :)he accık fazla mı ne...o günlerde gelir kuzum sen bırakma..kuzun ne zaman çıkacak hastaneden
kesinlikle az da olsa önemli olan sürekli vermek...ilk kilo verme sürecimde emziriyordum belki o yüzden çok sıkmak istemedim kendimi ama inan canım çoğunlukla haftada 300-500 gr bazen 1kg civarı vererek ve bebeğimi emzirerek 20 kg verdim..70-79 da yazıyorduk oza man çok aktifti grup olmazsa veremezdim sanırım
harika canım..geçen cuma tartılmamışmıydın sen
Kızlar günaydınnn
Benım bu hafta tek yaptığım gece yemeklerinı bırakmak olduIyiyim canim hamdolsun alistim tabiki balim benim.
Bu hafta biraz zorlandim bas agrisi falan oldu. gece ac ac midem bulandi ama alisicak bunye pes etmek yok bi yola girdik geri donusu yokk :))
Benım bu hafta tek yaptığım gece yemeklerinı bırakmak olduIyiyim canim hamdolsun alistim tabiki balim benim.
Bu hafta biraz zorlandim bas agrisi falan oldu. gece ac ac midem bulandi ama alisicak bunye pes etmek yok bi yola girdik geri donusu yokk :))
Yastık yada plates topu ıle sıkma hareketi vardı ıyı gelıyorduYaa insallah bende boyle hizli kilo verebiliriim:))
Kizlar ust bacak inceltme hareketleri bilen varmine tavsiye edersiniz