Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yılbaşına dogru bizim isler baya yogun oluyor :) gunduz isten aksamda esten ev isinden firsat pek bulamıyorum abla :) birde bugun regl oldum sancim fena halde. Resmen azap yaşıyorum. Yarin doktor randevumda var onun stresi var buraz kk bugun hic aklima bile gelmedi nerdeyse :bicak:
Canim gecmis olsun bende reglim ama agrim sizim yok cok sukur belimi iyice sariyorum bu gunlerde iyi geliyor.. yoksa agrim hic bitmiyor benimde :(

Canim gecmis olsun bende reglim ama agrim sizim yok cok sukur belimi iyice sariyorum bu gunlerde iyi geliyor.. yoksa agrim hic bitmiyor benimde :KK43:

Benimde oyle. Annem 47 yasinda hala agrilari cok fazla. Geçen sene acillik oldu hatta doktor bile dalga geçti genç kız mısın sen ne ağrısı diye :D

Benim gecen ay birde yumurtalik kistim oluştu. Bu ay o mu atılıyor nedir ağrım daha siddetli

kk'da canim ya .. valla guzellik iksiri filan diyede geciyormus, arastiriyim biraz ahaha :) ikisi bir arada yenmeliymis, boyle gizemli seyleri pek bir severim, bir ara ogune sokustururum ben bunu :) :KK23:

Bende polikistik over oldugundan prolaktin hormonum genelde yüksek çıkıyor. Kk da okumuştum yine birileri yazmıştı incir de prolaktini yükseltiyormus. O gunden beri hic yemedim, aslinda cokta severim. Ben bunu yarin doktoruma bi sorayimm

Benimde oyle. Annem 47 yasinda hala agrilari cok fazla. Geçen sene acillik oldu hatta doktor bile dalga geçti genç kız mısın sen ne ağrısı diye :KK70:

Benim gecen ay birde yumurtalik kistim oluştu. Bu ay o mu atılıyor nedir ağrım daha siddetli
Dusuruyorsan agrisin biraz canim, kurtulda :) ama kist varsa zaten agri yapar bu cok normal canim.. dilerim car cabuk kurtulursun ;)

Selamlar
Sabah 10.30
İki dilim ekmek
Patatesli yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir

Ara 2 çay

Ara 3 burcak buskubi

Aksam
Kuru fasulye
Yayla corbasi
Salata