Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ya yuzum kuculdu resmen :) gobegim artik kocaman degil sisligimde gecti nerdeyse, ve kaslarim sanki beliriyor heyecanliyim, ne kadar surer daha kaslarimin iyice belirmesi hic bilmiyorum, ama gidisattan memnunum :))
Harika bir haber bu. Tebrikler.

Benim menüm
Sabah 11 de kahvaltı
1 dilim peynir..4 zeytin..iki sucuk iki çatallik yumurta...1 tam buğday ekmeği.çay

Aksam 5 te akşam yemeği..
Izgara palamut balık 1 buçuk
Salata..tam buğday ekmeği 1 tane

1 ince dilim pasta çocuklar yerken bende dayanamadım az yedim..

Bitki çayı...

Spor yok...Su 1bucuk lt....

Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsin
Amin canim. Ne mutlu arkadasim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sizin ki cok buyuk sans olmus insallah o sans omur boyu evlatlarinin yaninda olsun.

Amin canim. Ne mutlu arkadasim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sizin ki cok buyuk sans olmus insallah o sans omur boyu evlatlarinin yaninda olsun.
Saol canım amin ins..Rabbim evlatlarımızla birlikte sağlıklı ömürler nasip etsin ins.cümlemize...etrafımda böyle duyduğum başka insanlarda var.hepimiz imtihandan geçiyoruz bişekilde Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin

Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim :(

Süt iç bence vakit çok geç oldu canımm...
Bu vakitte aklıma da birşey gelmiyor

Saol canım amin ins..Rabbim evlatlarımızla birlikte sağlıklı ömürler nasip etsin ins.cümlemize...etrafımda böyle duyduğum başka insanlarda var.hepimiz imtihandan geçiyoruz bişekilde Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin
Amin yarabbim. Evet hepimiz imtihandan geciyoruz varlikla yoklukla hastalikla saglikla evlatla derken sinaniyoruz bir sekilde onemli olan sabirla atlatabilmek ve isyan etmemek.

Kızlar birşey diyecem bu 7 zeytin bir incir harbiden iştah kesiyor öyle ki öğle yemeğine kadar canım başka şeyler istemedi mandalina bile yiyesin gelmedi

Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim :KK43:
Tarcinli sut ya da ayran icebilirsin. Yagsiz salata ya da 2-3 ceviz yiyebilirsin arkadasim. Hayirdir oglusun rahatsiz mi canim.

Ay azicik vakit buldum ya gene cenem dustu.
Bu arada kilo veren vermeye caba gosteren arkadaslarimi tebrik ediyor nefertityy nefertityy berilceee berilceee canlarim sizlerinde elinize emeginize saglik diyorum.
Veee herseyin gonlunuzce oldugu saglikli huzurlu mutlu gunlere uyanmaniz dilegiyle iyi geceler... :KK37:

Nasıl bir mucize bu :KK200: bende 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Sonuncusunun üstünden 7 ay geçti umutla bekliyoruz bizde belki bizide bir mucize bulur :110:

İzliyorum şuan videoyu çok fena bu ya baya zor biraz daha güçlenince denicem :halay:

Yaparsın yaparsın kolay olanı gönderdim.

Bu menü yorumunu bengiye havale edıyım ben
Allah kabul etsın
Aha aldım gazı dalıyorum...

Kızlar menüm çok güzel oldu :KK12: oğlum nefes almama izin vermedi bugün

Sabah 1 kase yoğurtiçersine yarim kase yulaf ezmesi

Öğlen 1 kahve 1 kandil simidi
9 fındık
10 kuru üzüm

Akşam 1 kase yulaf ezmesi ile yoğurt :kızgın:

Spor yapcam inşallah yazicam:KK49:
Canım ya olmamış ki yine aç kalmışsın... hiç yemek yok hiç protein yok.. yulafla olmaz ki ama biliyorum bebişin rahat vermemiş insallah yarın daha ii olur.

Menümü yazayım kızlar başka bişe yemem sanırım yersem ekleme yaparım

Sahur (biliyorum oha diyeceksiniz:oha:)
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 parça dil peyniri
Salçadan sos
6 tane hindi jambon (krepe sarıp yedim çok kaçtı)
22 yeşil zeytin (kayınvalide kendisi yapmış doğal çok güzeldi duramadım)
1 kupa süt

İftar
7 kaşık etli kurufasulye
3 minik kornişon turşu
1 tk çikolata
1 muz
1 bardak kefir

Su 2 lt olur yatana kadar

Spor
5k leslie 3 1 mil 45 dk
Yapabilirsem yatmadan önce mekik çekerim
Bu ne :KK12: berilceee berilceee den aldım gazı...
Bu nasıl bir menuuuu
Şaka şaka :KK48:
Biraz fazlamı olmuş bilemedim o bir parçaların miktarı nedir ki?
Akşam akşam o çikolatayı acayip kınıyorum haberin olsun.:KK43:

Back
X