- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske dogru zamanda ilgilense :)Maşallah kuzuna
Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar
Manda kaymağı ne yapıyorsun canım
Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada
İlgili baba bak ne güzel
Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım
Maşallah
Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti
Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.
Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması
Ben 75 le hamile kalmistim tabi tup bebek oluncaBende 45 kiloydum ve ilk hamileligimde de 4 aylık hamileyken 45 kilodaydım göbeğim pek çıkmaz kimse de dogurana kadar inanmiyosenin boy kaç ben kısayım da ondan yakışmıyo bana löpüt et oluyo hücudum
![]()
![]()
Ozaman sana sihhstlrt olsun :)ayy bir hafta sonu daha bittii.. yılın son haftasına giriyoruz kızlar.. umarım çok güzel geçer herşey.. 2017 acısıyla tatlısıyla geride kaldı.. güzelliklerle başlayalım yeni yıla..
o zaman ben gidip pazar banyomu yapayım :)
Anammm diyetteykrn misafiride misafirligide hic sevmiyorum :))Ben de bu sabah misafirlerimle bayağı baya güzel bir kahvaltı yaptım sonra erciyese çıktık biraz önce eve geldik şimdi dışarı yemeğe gideceğiz vay benim halime
Olsun kuzum ya sen bir mucize için aldın kilo bunu aklindan çıkarma şimdi de o mucizeye fit bir anne olacaksın :))Ben 75 le hamile kalmistim tabi tup bebek oluncaigne ve ilaclar hormonla sisirmisti beni
Allah seni ne etmiye emi otobusun icinde herkes bana bakti kahkahayi basinca :)))Benim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti![]()
![]()
Dua et :)))Kızlar oğlumla yapışık ikiz olarak gezdigimizden perperisanim yemek yapamadım eşim dışardan alıp gelicem bise yapma ve aldiklarimi yiceksin sinir etme dediinşallah cısslı bise yoktur
![]()
Bence cok iyi sadece suyu biraz daha arttir derim :)Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 ad zeytin
Salatalik
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal
Ara
15 ad fistik
Sade turk kahvesi
Aksam
1 Tam bugday lavas arasina
Kavrulmus kiyma ve bol maydonoz limon sarip yedim
Yarim bardak kefir
Su 1.5 litre
Spor ...yapinca yazarim
Sende et bana en küçük hasar ile atlatayımDua et :)))
Ay insallah :)))Olsun kuzum ya sen bir mucize için aldın kilo bunu aklindan çıkarma şimdi de o mucizeye fit bir anne olacaksın :))
Umarim canimSende et bana en küçük hasar ile atlatayım![]()
Bellona nin lantes modelini aldik canim yemek odasi ile birlikte 1 ay sonra teslim edilecek
Afiyet olsun canım güzelBugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 ad zeytin
Salatalik
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal
Ara
15 ad fistik
Sade turk kahvesi
Aksam
1 Tam bugday lavas arasina
Kavrulmus kiyma ve bol maydonoz limon sarip yedim
Yarim bardak kefir
Su 1.5 litre
Spor ...yapinca yazarim
Canlarım menümü yazıyorum :)
Kahvaltı: omlet gravyer peynir ile + 6 adet zeytin + iki cherry domates bir dilim ekmek
Ara öğün: yulaflı bar + 10 adet şan fıstığı
Öğle: tulum peynirli omlet iki dilim mısır ekmeği arasına
Spor : 20dak 100 kcal
1 kola bardağında limonlu su
Akşam: dolma 10 adet, havuç+ turp+ limon salatası
Sade Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata
Spor yoga 20dak
100 kere mekik
100 ip atlama
100 göğüs kası egzersizi
2,5 litre su
Yatmadan önce limonlu su
Dolmaları görünce gözlerim büyüdü ama masumlarmış2 buçuk yasindalar canım
Anneler olarak işimize geleni söyleriz o kadarcık hakkımız olsun dimiDemekki bütün anneler aynısınız
Tarifi yazdım yukarıya
Sende ki problemden bende de varve çok sinir bozucu acaba diyorum zayiflayinca bir fark olabilir mi
![]()
Bu hafta izinliyim bu yılı dinlenerek geçireceğim inşallahayy bir hafta sonu daha bittii.. yılın son haftasına giriyoruz kızlar.. umarım çok güzel geçer herşey.. 2017 acısıyla tatlısıyla geride kaldı.. güzelliklerle başlayalım yeni yıla..
o zaman ben gidip pazar banyomu yapayım :)
Afiyet olsun erken yemişsiniz eritirsinCanlarr menum
09.00eynir
Maydanoz
5zeytin
Salatalik
Domates
1parca ekmege 1tatli kasigi kadar bal
12.00:2mandalina
6findik
2ceviz
16.30:5 yaprak sarma
1servis kasigi bulgur pilavi
1servis kasigi et kavurma (sunnet yemegine gityimde en az bu kadsr yiyebildim)
Salata
1kapali ayran
Bu saatten sonra yemek yemem meyve ayran veya yogurtla gecistiricem
3lt su
2durak gec binildi
2durak erken inildi yurundu :) spor sayalim oufen :))
Bendeeeeee.... ama olmuyor gelme gitme diyemiyorsunAnammm diyetteykrn misafiride misafirligide hic sevmiyorum :))
Seni gidi yaramaz seniKızlar bugünde menümü paylaşmıcam yoksa beni taşlarsınız
![]()
Hemen evleneydin istediğin gibi yer içerdin kız![]()
Elimden geldiğince dikkat ediyorum yapı olarak dikkat edersem çabuk kilo veren ama etmezsem de alan bibirisiyimyalan o zayıf eş istemem laflarıphilosophergirl annem.. zayıf istememden kasıtları bütün kıvrımlar olacak ama ince belin de olacak vs vs.. sen dikkati elden bırakma.
benim gençliğimi yediler öyle, sen iyisin ne gerek var, senin yüzün güzel bilmem ne.. çünkü yanlarında sürekli diyet lafı yapan kız sıkıcı oluyor, ama gecenin bir yarısı çorba yiyelim mi dediğinde tamam diyen kız 10 numara oluyor.. günahlarına ortak oluyor, muhabbeti çekilir oluyor :)
benim koca beni şuan baya sinir biri gibi görüyor, gece yeme isteği olduğunda ben yeme dediğimde ya da ben yemem ne büyük sıkıntı dediğimde acayip sinirleniyor.. çok eğlenceli..
Bence paylaşman lazımKızlar bugünde menümü paylaşmıcam yoksa beni taşlarsınız
![]()