- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Haklısın ama hem iş hem ev hem bebek yetiştiremiyorun diye yemekleri çok yapıyorum ertesi güne de kalsın diyeAksam çok kh olmuş canım
Az yap yemegı bıtırmeye uyrasma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama hem iş hem ev hem bebek yetiştiremiyorun diye yemekleri çok yapıyorum ertesi güne de kalsın diyeAksam çok kh olmuş canım
Az yap yemegı bıtırmeye uyrasma
Çürüğüm varmış dolgu oldum dudaklarımı zenci dudağı gibi hissediyorum![]()
Menüm
Sabah 1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
1 tatlı k. Ekşimik
2 zeytin
1 latte
1 dilim peynir
1 tatlı k. Elma püresi(oğluma yapmıştım denedim çok güzel olmuş)
Ara yok
Öğlen yok
Akşam sebze çorbası 1 büyük kase
1 dilim beyaz ekmek(küçük dilim )
Acıkırsam yoğurt yicem 1 kase
Kotu bisey mi canim :)) sağlam yerden alıyoruz canim tanıdık at eti falan değilafiyet olsun canım. her gün sucuk mu yiyorsun iyi bişey mi ki bilenler yorum yapsın
Kotu bisey mi canim :)) sağlam yerden alıyoruz canim tanıdık at eti falan değil![]()
Amaaan kilo verdiğime göreat eti diye demedim diyette iyi mi diye sordum. bende geçen jambon almıştım olmaz fln dendi de
Çavdar ekmeğini canavar diye okudumMenum:)
13.00: cavdar ekmeginden yagsiz tost
Domates
Salatalik
Maydanoz
17.00:tavuklu patatesli sebze yemegi
5yemek kasigi bulgur pilavi
Salata
18.30:1adet hazir fistikli kurabiye cayin yanina cay sekersiz
Bugunu boyle kapatirim
3lt su icildi
Hahahah delisin canavar ekmegi iyiymis :)))Çavdar ekmeğini canavar diye okudumbenim gözler gitti
![]()
Yorgunluktan galibaHahahah delisin canavar ekmegi iyiymis :)))
Oğlum uyuyo 2 saat oldu uyandırmaya çalışıyorum yavaş yavaş yoksa gece sabaha kadar oturcamHahahah delisin canavar ekmegi iyiymis :)))
Öff bir kere yedim ceviz reçeli şahaneydiYa ama ceviz reçeli olsa yemezmiydin ha söyle yemezmiydin![]()
Çorban güzel görünüyor da Alabaş ne olaMenüm
Kahvaltı: muz
Ara: fındık + kuru erik (kara) 10 adet
Öğle: Tulum peynirli omlet iki dilim mısır ekmeği arasına
Ara: Türk kahvesi + after eight çikolata bir adet
Akşam: etki sebzeli çorba; kohlrabi(Alabaş) patates, havuç, soğan, limon suyu, soya sosu (az miktarda.. Benin en sevdiğim kış çorbam :)
Bulgur pilavı
Ayran
Türk kahvesi sade + after eight yer günü kapatırım
Spor:
20dak yoga
100 mekik
100 ip atlama
100 göğüs kası egzersizi
Limonlu su
2 litre su
Gerçek mi buEki Görüntüle 2084111 Kizlarrr bu kadindan bu kadin ciktiysa diyete spora devammm :))
Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsınKizlar uzun bi aradan sonra merhaba hepinizi cok ozledim ve burdan uzaklasmak bana cok kötü geldi tekrar burdayim bugünden itibaren menu paylaşımina basliyorum ve anladimki beni durduran sey burasi diyetisyen falan degil
Aynen ben de bebek yok ama iş çoluk çocuk derken çok yapıyorum iki gün yiyorum kalanı küçük saklama kaplarını koyup dondurucuya atıyorum arada çıkarıyorum hazır ve değişik oluyorHaklısın ama hem iş hem ev hem bebek yetiştiremiyorun diye yemekleri çok yapıyorum ertesi güne de kalsın diye![]()
Nihayet bir şeyler yemeye başladın canım afiyet olsunMenüm
Sabah 1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
1 tatlı k. Ekşimik
2 zeytin
1 latte
1 dilim peynir
1 tatlı k. Elma püresi(oğluma yapmıştım denedim çok güzel olmuş)
Ara yok
Öğlen yok
Akşam sebze çorbası 1 büyük kase
1 dilim beyaz ekmek(küçük dilim )
Acıkırsam yoğurt yicem 1 kase
afiyet olsun canım. her gün sucuk mu yiyorsun iyi bişey mi ki bilenler yorum yapsın
Amaaan kilo verdiğime göreincecik 6 dilim kız:)