- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aynen beni takib e al kuzumyani gurubun en fit kadınısınsonuçta sen ne yiyorsan onu mu yesek acaba
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen beni takib e al kuzumyani gurubun en fit kadınısınsonuçta sen ne yiyorsan onu mu yesek acaba
![]()
Ya baklava dedim ben yılbaşında daha ne olsunHındı de zararlı degıl ki
Bengi duymasın senenın son günü az bıraz yenir ya
Ya daha uyuşukluk geçmeden gömdüm önleri ahahahah allahtan ucuz atlattım valla :))geçmiş olsun canım dikkat et ısırma bir yerini
Bence zaten ye yoğurdu akşam.Menüm
Sabah 1 dilim çavdarlı buğdaylı ekmek
6 dilim sucuk ile yapılmış 1 yumurta
1 tatlı k. Ekşimik
2 zeytin
1 latte
1 dilim peynir
1 tatlı k. Elma püresi(oğluma yapmıştım denedim çok güzel olmuş)
Ara yok
Öğlen yok
Akşam sebze çorbası 1 büyük kase
1 dilim beyaz ekmek(küçük dilim )
Acıkırsam yoğurt yicem 1 kase
Canım Alabaş lahana kökü bak bir google amcadan.. bu çorbayı bir Çinli arkadaşımdan öğrenmiştim :))Öff bir kere yedim ceviz reçeli şahaneydi
Çorban güzel görünüyor da Alabaş ne ola
Gerçek mi bu
Hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın
Sucuk pişirilen yağ koyanlara deli oluyorumAynen ben de bebek yok ama iş çoluk çocuk derken çok yapıyorum iki gün yiyorum kalanı küçük saklama kaplarını koyup dondurucuya atıyorum arada çıkarıyorum hazır ve değişik oluyor
Nihayet bir şeyler yemeye başladın canım afiyet olsun
Sucuk yağlı değilse sıkıntı yok mesela bizim sucukları biz kendimiz yapıyoruz yağsız etten gayet sağlıklı oluyor salam sosis gibi değil
Kuzum bende küçük çikolatin yedimCanlar iki dilim baklava yedim helal edin Kociş almış ben spora gidiyorum yağa dönüşmeden atayım ben bunları :))
Valla benimki bugun 1de babasi kaldirdi dun gecede 1de yatmisti 30dakika misafirligr giderken 40dakikada gelirken yolda tek uyudu daha yatirmam 1saat sonra yikarim insallah sabah kadar uyur artik tahminim bu yonde ama bkalim :)Oğlum uyuyo 2 saat oldu uyandırmaya çalışıyorum yavaş yavaş yoksa gece sabaha kadar oturcam![]()
Olabilir canimYorgunluktan galiba
Habererde okudum canimAynen ben de bebek yok ama iş çoluk çocuk derken çok yapıyorum iki gün yiyorum kalanı küçük saklama kaplarını koyup dondurucuya atıyorum arada çıkarıyorum hazır ve değişik oluyor
Nihayet bir şeyler yemeye başladın canım afiyet olsun
Sucuk yağlı değilse sıkıntı yok mesela bizim sucukları biz kendimiz yapıyoruz yağsız etten gayet sağlıklı oluyor salam sosis gibi değil
Sen büyük dilim yesende birşey olmaz :))Kuzum bende küçük çikolatin yedim![]()
Işe yarıyor mu taktikValla benimki bugun 1de babasi kaldirdi dun gecede 1de yatmisti 30dakika misafirligr giderken 40dakikada gelirken yolda tek uyudu daha yatirmam 1saat sonra yikarim insallah sabah kadar uyur artik tahminim bu yonde ama bkalim :)
Inşallah abla ya 100 gr gitse bile razıyımCumaya eksı olur o kuzum
Benim de tesellim o canımÜzülme canım arti çıkmasından iyidir![]()
Bu hafta 2 gün çok az spor yaptım ve leslie hiç yapmadım acaba o yüzden mi diyorumBenim artıda geçirdiğim haftayı hatırlarsın yinede iyi iş çıkarmıştım :)
Afiyet olsun canım göğüs kasi egzersizi nasıl bir şey acabaMenüm
Kahvaltı: muz
Ara: fındık + kuru erik (kara) 10 adet
Öğle: Tulum peynirli omlet iki dilim mısır ekmeği arasına
Ara: Türk kahvesi + after eight çikolata bir adet
Akşam: etki sebzeli çorba; kohlrabi(Alabaş) patates, havuç, soğan, limon suyu, soya sosu (az miktarda.. Benin en sevdiğim kış çorbam :)
Bulgur pilavı
Ayran
Türk kahvesi sade + after eight yer günü kapatırım
Spor:
20dak yoga
100 mekik
100 ip atlama
100 göğüs kası egzersizi
Limonlu su
2 litre su
Çığ kofteden ne olacakki canim :)Menum
Sabah