- 26 Aralık 2017
- 460
- 989
- 18
- 36
Aynen bi ısınma deneme olsun bugün bi leslie ile başlangıç yapayım :)Bencedezamanla kendini gelistirdikce sana tavsiye edicegim baska programlar olucaktir.. ama once vucudunu spora alistirman gerek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bi ısınma deneme olsun bugün bi leslie ile başlangıç yapayım :)Bencedezamanla kendini gelistirdikce sana tavsiye edicegim baska programlar olucaktir.. ama once vucudunu spora alistirman gerek :)
Evet en güzel de yürüyüşle kilo vermiştim daha önce aslında.bebeğinle birlikte günlük yarım saat yürüyebilir sonra bunu 1 saate çıkarabilirsin. senin kilon için yürüyüş ideal bir spor olacaktır.
Yerinde olsam once esneme hareketleri iceren bir egzersiz programina baslardim.. esnemek spor yapabilmenin bas yapitlarini olusturuyor.. leslie'de zorlanmiyorsan devam et, yada dedigim gibi esneme hareketlerine odaklanAynen bi ısınma deneme olsun bugün bi leslie ile başlangıç yapayım :)
Esneme hareketleri olarak neleri yapabilirim kaç adetle başlayayım.Yerinde olsam once esneme hareketleri iceren bir egzersiz programina baslardim.. esnemek spor yapabilmenin bas yapitlarini olusturuyor.. leslie'de zorlanmiyorsan devam et, yada dedigim gibi esneme hareketlerine odaklan
Alete gerek yok canim :) .. yoga en uygun yontem bence :)Esneme hareketleri olarak neleri yapabilirim kaç adetle başlayayım.
Yaa hiç spordan anlamıyorum da maalesef.burda alışıcam inşallah
Alete gerek yok canim :) .. yoga en uygun yontem bence :)
Yapmadim ama tavsiye ederim :)) oda esnemesi bol bir dalYok alet değil adet :) Yoga deneyebilirim internetten videolara bakayımçok teşekkür ederim.plates yaptınız mı peki burda bi kurs var belki yazılma imkanım olur
Cuma tartıya artı gelmıyecen ama dımı balım
hadi canım, bunu başarabilirsin.bunu seninle perşembe akşamı görüşürüz yavrukuşum..
sanmayın ki spora ara verdim.. sadece yiyeceklerim üzerinde kontrol sağlayamıyorum. onu da kafada oturtucam inşallah..
şurda 3-5 gün kaldı. dönünce durmadan ilerleyeceğim..
hadi canım, bunu başarabilirsin.
toparla kendini.
kilo aldım diye kendine eziyet edip sakın detoks çorba diyeti falan filan yapma. düzgün dengeli beslen, fazla karbonhidrat alma, şu kötü döngüyü kır.
sen başarırsın yanındayız.
hadi toparlan.
Kizlar gizliden yiyor ama yazmiyor gibi duruyosunuz nerelerdesiniz kizllaaaar :))))
yaaaa bari saglikli seyler ye olurmu :))eveeettt gördüm valla, notumu aldım.. inceleyeceğim bebeğim..
desteğin için teşekkür ediyorum, bu benim için çok önemli. sadece biraz hem iş hem bu diyet kafasından acayip sıkıldım. onu farkediyorum. en büyük etmen de akşam eve gittiğimde yemek yapmak dünyanın en zor işi gibi geliyor, yayılıyorum, önüme ne konarsa yiyorum. o da diyet bırakmıyor yani..
benim enerjimi yükseltmem, kendi öğünlerimi hazırlama gücü bulmam lazım. sıkıntım bu. Beril'in dediği gibi kafaca tarih belirleyip kendimi hazırlamam bu süreci atlatmam da daha iyi olacak gibi göründü.
ahahahahha o benim :)
yaaaa bari saglikli seyler ye olurmu :))
Benim içinde zor geliyordu bir süre sonra insan heyecanını motivasyonu yitiriyor.eveeettt gördüm valla, notumu aldım.. inceleyeceğim bebeğim..
desteğin için teşekkür ediyorum, bu benim için çok önemli. sadece biraz hem iş hem bu diyet kafasından acayip sıkıldım. onu farkediyorum. en büyük etmen de akşam eve gittiğimde yemek yapmak dünyanın en zor işi gibi geliyor, yayılıyorum, önüme ne konarsa yiyorum. o da diyet bırakmıyor yani..
benim enerjimi yükseltmem, kendi öğünlerimi hazırlama gücü bulmam lazım. sıkıntım bu. Beril'in dediği gibi kafaca tarih belirleyip kendimi hazırlamam bu süreci atlatmam da daha iyi olacak gibi göründü.
ahahahahha o benim :)