Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen bi ısınma deneme olsun bugün bi leslie ile başlangıç yapayım :)
Yerinde olsam once esneme hareketleri iceren bir egzersiz programina baslardim.. esnemek spor yapabilmenin bas yapitlarini olusturuyor.. leslie'de zorlanmiyorsan devam et, yada dedigim gibi esneme hareketlerine odaklan

Yerinde olsam once esneme hareketleri iceren bir egzersiz programina baslardim.. esnemek spor yapabilmenin bas yapitlarini olusturuyor.. leslie'de zorlanmiyorsan devam et, yada dedigim gibi esneme hareketlerine odaklan
Esneme hareketleri olarak neleri yapabilirim kaç adetle başlayayım.
Yaa hiç spordan anlamıyorum da maalesef. :( burda alışıcam inşallah

Alete gerek yok canim :) .. yoga en uygun yontem bence :)

Yok alet değil adet :) Yoga deneyebilirim internetten videolara bakayım ;) çok teşekkür ederim.plates yaptınız mı peki burda bi kurs var belki yazılma imkanım olur

Hepsi çok iyi geldi yorumların sağolun arkadaşlar kafamda şekillendi birşeyler...ilk fırsatta spor yapacağım bi düzene koyacağım

Cuma tartıya artı gelmıyecen ama dımı balım

bunu seninle perşembe akşamı görüşürüz yavrukuşum..

sanmayın ki spora ara verdim.. sadece yiyeceklerim üzerinde kontrol sağlayamıyorum. onu da kafada oturtucam inşallah..
şurda 3-5 gün kaldı. dönünce durmadan ilerleyeceğim..

Yürüyüşümü yaptım geldim birazdan çıkıcam akşama kv de yemekteyiz görümce yeğen kalabalığız

bunu seninle perşembe akşamı görüşürüz yavrukuşum..

sanmayın ki spora ara verdim.. sadece yiyeceklerim üzerinde kontrol sağlayamıyorum. onu da kafada oturtucam inşallah..
şurda 3-5 gün kaldı. dönünce durmadan ilerleyeceğim..
hadi canım, bunu başarabilirsin.
toparla kendini.
kilo aldım diye kendine eziyet edip sakın detoks çorba diyeti falan filan yapma. düzgün dengeli beslen, fazla karbonhidrat alma, şu kötü döngüyü kır.
sen başarırsın yanındayız.
hadi toparlan.

nefertityy nefertityy buldum iyi bir app bilmem gordunmu bu mesajimi :KK66:
nefertityy nefertityy buldum iyi bir app bilmem gordunmu bu mesajimi :KK66:

eveeettt gördüm valla, notumu aldım.. inceleyeceğim bebeğim..

hadi canım, bunu başarabilirsin.
toparla kendini.
kilo aldım diye kendine eziyet edip sakın detoks çorba diyeti falan filan yapma. düzgün dengeli beslen, fazla karbonhidrat alma, şu kötü döngüyü kır.
sen başarırsın yanındayız.
hadi toparlan.

desteğin için teşekkür ediyorum, bu benim için çok önemli. sadece biraz hem iş hem bu diyet kafasından acayip sıkıldım. onu farkediyorum. en büyük etmen de akşam eve gittiğimde yemek yapmak dünyanın en zor işi gibi geliyor, yayılıyorum, önüme ne konarsa yiyorum. o da diyet bırakmıyor yani..

benim enerjimi yükseltmem, kendi öğünlerimi hazırlama gücü bulmam lazım. sıkıntım bu. Beril'in dediği gibi kafaca tarih belirleyip kendimi hazırlamam bu süreci atlatmam da daha iyi olacak gibi göründü.

Kizlar gizliden yiyor ama yazmiyor gibi duruyosunuz nerelerdesiniz kizllaaaar :))))

ahahahahha o benim :)

desteğin için teşekkür ediyorum, bu benim için çok önemli. sadece biraz hem iş hem bu diyet kafasından acayip sıkıldım. onu farkediyorum. en büyük etmen de akşam eve gittiğimde yemek yapmak dünyanın en zor işi gibi geliyor, yayılıyorum, önüme ne konarsa yiyorum. o da diyet bırakmıyor yani..

benim enerjimi yükseltmem, kendi öğünlerimi hazırlama gücü bulmam lazım. sıkıntım bu. Beril'in dediği gibi kafaca tarih belirleyip kendimi hazırlamam bu süreci atlatmam da daha iyi olacak gibi göründü.

yaaaa bari saglikli seyler ye olurmu :))

Benim içinde zor geliyordu bir süre sonra insan heyecanını motivasyonu yitiriyor.
Yemeklerini 3-4 günlük hazırlayabilirsin.
Ben pazar günleri 3-4 günlük yemek yapıyorum. Birde haftayı planlıyorum ne yeneceğini. Ona göre yapıyorum.
Örnek gönderiyorum sana. Fikir olur belki.
33178AC6-A33D-4D1A-8EF2-44D240E2D16F.webp

Back
X