Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaşlarrr :halay:

Önce kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç tarihi:27 aralık
Başlangıç kilo:79.5
Güncel kilo:79.0:KK53::spor::KK48: inşallah doğru çıkmıştır. 500 gr eksilmiş

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy

***13.TAKIM 550.ETAP***

nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (56.7/
phılosophergirl (66/
Aglamaktankorkma (53.8/
sananesanane (70.9/
keryneia (60.3/59.9/0.4/%0.66)
Zerra (70/68.7/1.3/%1.86) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60
Bengi_(56.4/56.3/0.1/%0.18) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
umudum2 (69.8/68.1/1.7/%2.44) 9 aralık tarıhınde 71.6 takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
NEHIR34(75.7/74.9/0.8/%1.06) 12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65
praying Angel (53.4/52.1/1.3/%2.43) 1. aralıkta 54 koli takıma gelen üye hedef kılo 48
13.takım ortalaması :

Aday lıste
sevimlimmm (64.4/. ) 10 aralıkta 67 kılo takıma gelen üye hedef kılo 60
Behmen (79.5/79/0.5/%0.62)27 aralıkta 79.5 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo
denizee (65/ 28 aralıkta 65 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Son düzenleme:
Hanımlarrrrr gelen bıldırımlerden pek bır memnunum kı ağızlar kulaga papyon suan bende
Kulagı cekıkecek keçiler var bırı listenin tepesınde duruyor onları liste telaşesı bıtsın kahvemi içerken yemek sonrası tatlı nıyetıne yolacam

Şimdi bebeıklerı doyurayım hazırlayım çıkmadan gelecem umarım bıldırımlerde gelır o zamana

Haaa bu arada kurt kadına
Kötü kadın müzeyyene donmeme ıkı gün kaldı

sevimlimmm sevimlimmm canım katılım sözü verırsen lısteye alıyım
Kılo bıldırımınde ıyıyse
Senınle gelenler hep lıstede senı alamadım bıraz burkuldum doğrusu
Yılbaşı nedenıyle kımseyı kırmak üzmek ıstemıyom

Hanımlarrrrr gelen bıldırımlerden pek bır memnunum kı ağızlar kulaga papyon suan bende
Kulagı cekıkecek keçiler var bırı listenin tepesınde duruyor onları liste telaşesı bıtsın kahvemi içerken yemek sonrası tatlı nıyetıne yolacam
Ablacıgim beni de yolabilirsin işlerin bitince sıramı beklerim ben

65 kiloyla canım. Tek istediğim doğumdan önceki halime dönmek 55 kg. 10 çok değil millet kaç kilolar veriyor ama olmuyor işte yapıştı. Bakalım kararlıyım artık. :kk77: Ama ben yeni olunca pek beceremiyorum cevap verme etiketleme işerini. Öğrenene kadar kazalar olacak artık. Sen kaç kilodasın?
İnşallah sağlıkla kısa sürede hedefine ulaşırsın canım ;) bende doğum kilolarımı vermek istiyorum zaten kilolu hamile kalmıltım üstüne bindi 79 çıktım bu sabah tartıda 70 kiloyu görmek istiyorum ilk hedefim..aslında idealim 65 :) aynen yaa hepbirlikte vereceğiz inşallah burası güzel motive ediyor insanı...

Hayırlı sabahlar kızlar 1 saatlik uyku ile duruyorum :KK43: yavrumun ateşi cıktı gece acile gittik evdeyiz şimdi boğazı iltihap olmuş :KK43: atesi biraz dustu fıtil verdik uyutuyorum şimdi esimde nöbetçi eczaneye gitti yavrum ya dua edin teyzeleri iyilessin inşallah
[/QUOTE]
Kıyamam yavrum hemen iyileşsin inşallahh..

Kendımden korkuyom az kaldı bekle balım
nefertityy nefertityy az kopya versın belkı nıyetın degısır
Gercı ılk onu yolacam çok bılendım
Ben her zaman su 66 da takılıp kalıyorum
O kadar morelim bozuldu ki yaptığım o sporlar nereye gidiyor anlamıyorum kaçamak desem o da yok bir tek bu hafta bir dilim baklava yedim onun haricinde yok yani 2 gün detoks yapayım bakayım belki bir değişiklik olur

Kızlar. İş nedeniyle dışarda olacağım. Hemen yazıyım siz hesaplayın kusura bakmayın
Geçen cuma:56,3
Bu cuma:56,2
berilceee berilceee nefertityy nefertityy
Tebrikler canım

Günaydın kızlar....
Berilceee
Nefertityy

9 aralık 71.6
15 Aralık Cuma 70.6
22 aralik cuma 69.8
29 Aralık Cuma 68.1

Geçen haftadan bu haftaya 1kilo 7 gram vermiş gözüküyorum. Valla çok geldi bana umarım tartım da bir yanlışlık yoktur kızlar. 3 kere indim çıktım tartıya aynı gösterdi..haftaya gorcez bakalım inş..
Süper ya....boyun kaç canım . Kilolarımız yakınmış
Gunaydin kizlar
2017 nin son cumasi hayirli olsun

Kilo bildirimi
Baslangic kilo : 77.7
Gecen hafta : 75.7
Bugun : 74.9
Giden : 800 gr.
Yuzde : 1.0568

nefertityy nefertityy
berilceee berilceee
Tebrikler güzel canım
Kilo bildirimi :)

Başlangıç: 63.400
Geçen hafta: 60.300
Bu hafta 59.900
Giden: -400

İki gün baklava yememe rağmen fena değil :)

Bu akşamda yılbaşı yemeğine gidiyoruz ofisle.. ızgara yemeğe gidicez dilerim başıma kötü şeyler gelmez :))

Senin sporların yanında baklavalar korksun. Onlar kendini hemen vücut dışına atıyorlardır. Tebrikler

Kilo Bildirimi

Başlangıç tarihi:
1 Aralık 2017
Başlangıç kilosu: 54.00
29 aralık cuma: 52,10
Fark : 1.9
Hedef kilo: 48

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
Çok güzel ya harika boyun kaç canım hedefin çok düşük
Merhaba arkadaşlarrr :halay:

Önce kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç tarihi:27 aralık
Başlangıç kilo:79.5
Güncel kilo:79.0:KK53::spor::KK48: inşallah doğru çıkmıştır. 500 gr eksilmiş

berilceee berilceee
nefertityy nefertityy
VAVv İlk günden 500 gr çok iyi
Bu hafta çalıştık kaptanım seni utandırmayacağız
Takima giremesemde kilo bildirimimi yapayım:)
Başlangıc kilo 67
Gecen cuma 64.4
Güncel kilo 63.9
Bu hafta fazla kacamak ypmama ragmen iyi:KK49:@berilceee nefertityy nefertityy
Tebrikler canım

Ben her zaman su 66 da takılıp kalıyorum
O kadar morelim bozuldu ki yaptığım o sporlar nereye gidiyor anlamıyorum kaçamak desem o da yok bir tek bu hafta bir dilim baklava yedim onun haricinde yok yani 2 gün detoks yapayım bakayım belki bir değişiklik olur
Ikı gün hıc bırsey yapma lütfen olurmu
Sonrası ben sana bır detoks verecem
Notlarımı karıstırayım da
Bana güven ama o takılma degıl bence kac kılo verdınde takıldı

berilceee berilceee
Bildirim formatı nasıl olmalı canım seni çok yormayalım hesaplama adına.zaten çok uğraşıyorsun bir de bizim yapabileceğimiz şeyler için seni yormayalım

Back
X