- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo subat sonu garanti. Ama benim iniş çıkışlarımı maruz görün lütfen. Benim elimde değil vücut böyleO kesın yağ çok olunca vermesı daha kolay son 1-2 kıloya göre
Ama subat sonu mezun edelım senı
Harikasınız yaaa. Umarım hepsini yağdan vermişsinizdir.Kızlar derecelerınıxı tebrık ederım
Takımda 6. Olmuş
Bilmiyorum ki kuzum yaayran detoxu nasıl birşey sodayla ayranı karıştırıyoruz o mu acaba ?
Vallahi spor çok iyi geldi benim için en güzel spor yürüyüş müthiş rahatlıyorum kayserideyim burada da hava soğuk Ankara gibi sanırım ama yağmur yok o yüzden yürüyüş rahat olduSabah sporlari da yapilmis masallah
Ankara sabahlari cok soguk canim bu sabah da yagmurluydu
Hangi ildesin canim.
Tebrikler kizlarrKızlar derecelerınıxı tebrık ederım
Takımda 6. Olmuş
Yaa sen öyle zannet. Şu an acayip vicdan azabı hissesiyorum. Arkadaşım o msjı yazdıktan sonra dışarı çıkalım dedi. O aç gelmiş. Bana bir ısrar bir ısrar. Salata malata yenecek yerde degildi. Zaten herşey domuz etli. Bende burger söyledim. Hepsini yiyemedim tabi mide tüm gün aç kalınca almadı. Yarısını yedim. Ama patatesten 7.8 tane götürdüm. Bi de yanına kocaman 2 bira içtimKiz hic birsey yememissin zaten :)
Ben şu halimle 38 giyiniyorum 48 kiloya düşersen 34 beden olursun canım :)yok 36 beden olmak istiyorum da 48 bile çok :)
Canım aç kalma zaten.. hiç birşey yemezsen boş mide ile kilo vermiş gibi gözüksende yanıltıcı olur bir anda yediğin zamanda vücut hemen stoklamaya başlar.. İlk hafta bende çok yüklendim 1.200 vermiştim hoop fena hastalandım hiç tavsiye etmem.Yaa sen öyle zannet. Şu an acayip vicdan azabı hissesiyorum. Arkadaşım o msjı yazdıktan sonra dışarı çıkalım dedi. O aç gelmiş. Bana bir ısrar bir ısrar. Salata malata yenecek yerde degildi. Zaten herşey domuz etli. Bende burger söyledim. Hepsini yiyemedim tabi mide tüm gün aç kalınca almadı. Yarısını yedim. Ama patatesten 7.8 tane götürdüm. Bi de yanına kocaman 2 bira içtimal sana tüm günün açlığı. Hayır diyetisyene Türkiyedeyken gitmiştim. Hem çok araştırmışsım da. Bünye aç kalınca stokluyo. Neyse yeni gün yeni başlangıç. Kahvaltı hazırlıyorum.
![]()
Nasıl bir detoks bu acaba ben bir tane biliyorum ama aynısı mi emin değilim sadece sabah aç karnına yapılıyor rondodan geçirmeliBen maydonoz limon detoksu yapıcam kızlarSpor olarakta yoga yapıcam
Bugün fazla yüklenmiyim kendime diyorum malum tatil mode on
Merhaba hoş geldinHerkese merhaba kilom cuma:59.8 boyum 1.65 bende sizinle devam etmek istiyorum.
Kolay gelsin canım :)Ben maydonoz limon detoksu yapıcam kızlarSpor olarakta yoga yapıcam
Bugün fazla yüklenmiyim kendime diyorum malum tatil mode on
Anaaa yaramaz seni :))Yaa sen öyle zannet. Şu an acayip vicdan azabı hissesiyorum. Arkadaşım o msjı yazdıktan sonra dışarı çıkalım dedi. O aç gelmiş. Bana bir ısrar bir ısrar. Salata malata yenecek yerde degildi. Zaten herşey domuz etli. Bende burger söyledim. Hepsini yiyemedim tabi mide tüm gün aç kalınca almadı. Yarısını yedim. Ama patatesten 7.8 tane götürdüm. Bi de yanına kocaman 2 bira içtimal sana tüm günün açlığı. Hayır diyetisyene Türkiyedeyken gitmiştim. Hem çok araştırmışsım da. Bünye aç kalınca stokluyo. Neyse yeni gün yeni başlangıç. Kahvaltı hazırlıyorum.
![]()