Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hanımlar sadece okuyorum her mesajı
Yıne cevap alamayacam ama sorayım dedım
Takım sorumluluğu olmayan arkadaşlar bıldırım yapmazsa ne yapalım

Kaptanım bende bu hafta listeye girecekmiyim yoksa 3 cuma mı geçecek onu soracaktım size
Bildirimde bulunmayanlar listeden düşüyor galiba :( inşallah geri döner arkadaşlar da

İyi gidiyor sanki dimi gelecek o eksi :)

Oruçluyken dikkat et be canım..

Oh afiyet olsun

Ay ben de 2 simit yiyebilirim bir oturuşta.. anca doyma hissi geliyor normalde.. deliyim ben..
Sana gerçekten hayran oldum..

Ya çok sevindim yine de çok yorma bak

Nasıl canım çekiyor anlatamam

Ayy ne güzelsin iyi haberler geliyor gibi

Aynen canım, ben buranın büyüsüne inanıyorum

Of of offff süper tam bir meze benim için :)

Spor yaptıkça kaslar hemen alışıyor.. ben de daha dik durabiliyorum iyi geliyor bana da

Bu twister neymiş ya, evde yapılan birşey mi? Oturup bakayım

Ben sabahları kefir ya da yoğurt yediğimde iyi oluyor.. bir de probiyotik alıyorum

Afiyet olsun.. spor da iyi

Sana da afiyet olsun

Su az iç kuzum az daha, spor yok muydu? Kaçırdım mı acaba?

Afiyet olsunn ipi azıcık arttır bence:)

Oh afiyet olsun
Oruç tutmadım canım bugün migrenim arttırdı malesef....ipi arttıracaktıracaktim ama çocuklar aldı elimden malesef

Kendi fikrim şu şekilde biz burada bir bir yarışma içerisindeyiz ve sadece kendimizden sorumlu değiliz
Tadını bılıyorsun kı balım
Bak kazanan sen oldun
Ilk mesajını okuduğumda yetmeyeceğini bılıyordum
Sen o guvenı verdın bana
:oops::oops:
Onun yerine limonlu su içtim bir anlık istekti zaten o da gitti
İşte irade buuuu:KK19:
:KK15:

Yani önce uyarmak lazım tabiki...1 hafta da ortada yoksa yapacak bişey yok.Hele ki başka yerlere girip yorum yapılabiliyorsa...bizde vakit bulamıyoruz çoğumuz çalışıyor ve çocuklu. Bişekilde giriyoruz...
Tel.falan bozulsa hadi whatsap grubu değil internet olan biyerden girip durum anlatılmalı...biraz daha bekleyin kaptanım. Bu cuma da bildirim olmazsa çıkarın arkadaşları....tabi biz yaparsak bizi de...

Yani önce uyarmak lazım tabiki...1 hafta da ortada yoksa yapacak bişey yok.Hele ki başka yerlere girip yorum yapılabiliyorsa...bizde vakit bulamıyoruz çoğumuz çalışıyor ve çocuklu. Bişekilde giriyoruz...
Tel.falan bozulsa hadi whatsap grubu değil internet olan biyerden girip durum anlatılmalı...biraz daha bekleyin kaptanım. Bu cuma da bildirim olmazsa çıkarın arkadaşları....tabi biz yaparsak bizi de...
Hıc gırılmese bırsey mı oldu dıye endıselenecem ama gırılıs
Yazılmış yanı
Neyse.....

Kaptanım bende bu hafta listeye girecekmiyim yoksa 3 cuma mı geçecek onu soracaktım size
Bildirimde bulunmayanlar listeden düşüyor galiba :KK43: inşallah geri döner arkadaşlar da
Geliş tarıhın
Gelıs kılon hedef kılon
Geçen cuma ki kilo neydı etıketlermısın benı

Bildirimde bulunmayanlar listeden düşüyor galiba :KK43: inşallah geri döner arkadaşlar da
Sonuçta herkes kendıne zayıflıyor
Lakın kurallar ve bıldırımsızlıkler lıstedekılerın hakkına gırıyor
Gercı kımsede falanca nerde dıye merak edıp sorduğu da yok
Grup duygusundan uzaklastıkmı acaba bılemedım ki
Cuma bıldırım yapılmayacakları çıkaracağımı söylemiştim zaten en azından aç gezıp
Deli gıbı spor yapanların hakkını koruyayım

Geliş tarıhın
Gelıs kılon hedef kılon
Geçen cuma ki kilo neydı etıketlermısın benı
Geliş tarihim;27 aralık
Geliş kilom;79,5
Hedef kilom;68
Geçen cuma;78
berilceee berilceee

Cuma bıldırım yapılmayacakları çıkaracağımı söylemiştim zaten en azından aç gezıp

Haklısın kaptanım

Ikı yı ver mezun ol
Korumada 4 vermeye çalış canım koruma cıdden zor
Ama ayrılmıcam dimi bak yoksa tekrar yazılırım rumuz bile değiştiririm beni almazsan seni bulurum hüleynn :D

Ayyyy ne güzel yaaa senin adına çok sevindim canım imrendimm darısı başımıza:KK5:
Canım yapacağına eminim ;)

Çok iradeli bir arkadaşımız masallah 2 kilosu da kalmış. Tebrikler...darısı basimiza
Benim asıl hedefimi biliyorsunuz sıkı bir göbek ve kalkık göğüsler :))) daha çok çalışmam lazım ;)

Ona ne şüphe sen kesin yaparsın :))))

Tmm canım teşekkür ederim

Teşekkürler canım. Burda link paylaşmışlardı bende burdan açıp indirdim. Yarın laptop tan bakıp atarım

Bu saatte baklava yenir mi. Yenmez. Hem şerbeti bayar eminim hiç güzel değildir. :KK70:
Haha ya ben spor olayını çok sevdim, çocuk gibi hazırlık yapıyorum limonlu suyumu, havlumu matımı.. arka fona müzik felan :))

Geç olsun güç olmasın dedim menümü paylaşayım :))

Sabah
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su

3 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Salçadan sos
1 tk çikolata
1 büyük bardak çay

Akşam
Ton balıklı makarna (tam buğday unundan)
1 tabak yedim

Su 1.5 lt 0.5 litre Gano çay
Spor
1 saat callanetics

Canım protein tüketimimi azaltmam lazım ürik asit yüksekliğinden tekrar tahlil vereceğim de.. Birde hurmayı süt yapsın diye yedim açıkçası ara öğünde ne yiyeceğimi şaşırıyorum ara öğün almazsam da acıkıyorum
O zaman bol bol tere roka maydonoz dereotu, ara öğünde 1 porsiyon peynir 1 dilim ekmek
Veya 1 porsiyon meyve 1 porsiyon kuruyemiş veya süt içebilirsin.
Ürük asit icin karbonatlı su iç.

Şahsen ben geçen iki hafta az verdiğim icin grubun ortalamasını düşürdüğüm icin bu hafta normalde denemekten kaçtığım seyleri deniyorum ki grubun ortalaması en azından benden dolayı düşmesin. O yüzden buraya gelip de ses bile vermeyenlere bir yaptırım olmalı.

uyudum uyandım bile :) saolasın

Supermiş

Annem bile bayıldı yemeğe doyamadik @Allonsy yapmak isteyen arkadaşlar yapabilirler

Bence denemelisin sadece kabak ve yoğurtla bile çok güzeldi :kk77:

Her gün artıyor bu gün 9. gündü 30. Gün 5 dakika

o beş dakika durduğun gün var ya süper hissedeceksin. ben 2 dakikadan biraz fazla durmuştum ama bıraktığımda bütün kaslarım titriyordu..

Kızlar babam baklava almış ve su an herkes karşımda baklava yiyor :mad: eğer ben de yemeden durursam irade konusunda tamamım ben

sonuçlarını okudum.. iradenin hastasıyız.. bırak o saatte zehirlediler kendini onlar.. hem de sadece tadı zihinlerine güzel geldiğinden kandırdılar kendilerini..

bana sorarsan özel bir sebep bildirmezse 2. haftada izne ayıralım.. 15 gün az bir zaman değil haber alabilmek için..

Şimdi sporumu da yaptım karın kaslarım acıdı resmen mekik çektim ne zamandır ilk kez :KK6:

ohh yarasın..

Oruç tutmadım canım bugün migrenim arttırdı malesef....ipi arttıracaktıracaktim ama çocuklar aldı elimden malesef

ay kıyamam ya.. sen de zıplasaydın başlarında :)

Çok iradeli bir arkadaşımız masallah 2 kilosu da kalmış. Tebrikler...darısı basimiza

amiiinnnn.. darısı başımıza... benim onun kilolarına gelmem için 20kg vermem lazım.. düşün yani..

Geç olsun güç olmasın dedim menümü paylaşayım :))

Sabah
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su

3 krep yulaftan
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
Salçadan sos
1 tk çikolata
1 büyük bardak çay

Akşam
Ton balıklı makarna (tam buğday unundan)
1 tabak yedim

Su 1.5 lt 0.5 litre Gano çay
Spor
1 saat callanetics

sağlam bir kahvaltı olmuş canım :) akşam kh 'ı da senin bu sporla gitmiş gibi..

Şahsen ben geçen iki hafta az verdiğim icin grubun ortalamasını düşürdüğüm icin bu hafta normalde denemekten kaçtığım seyleri deniyorum ki grubun ortalaması en azından benden dolayı düşmesin. O yüzden buraya gelip de ses bile vermeyenlere bir yaptırım olmalı.

bu düşünce tarzını benimsiyorum.. geçen de yazmıştım, kişisel olarak hepimizin verdiği kilo belli bir yüzdenin altında kalmamalı ki grup ortalaması yükselsin..

yoksa ceza alırsak bu liste hazırlama işleri hep kaptana kalıyor.. Ona da yazık :)

Back
X