Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlarr 58’i gördü bu gözler, bu kadar kolay başaracağımı bilmiyordum, haftasonlarını pek dikkat etmememe rağmen (Pazar hariç) malum tartı gününe bir gün kala :)) Bütün bunları aynı zamanda spora borçluyum! Çünkü çok çalıştım, yok yoruldum.. hastalık! geç saat! sabah! dinlemeden! :sampiyon: Burayı terketmek hiç istemiyorum.. sizlere çok alıştım.. dilerim herkes hedefine ulaşır, buna hiç şüphem yok! Başarıcaz!
Tebrikler canim darısı basimiza

Günaydın kızlarr 58’i gördü bu gözler, bu kadar kolay başaracağımı bilmiyordum, haftasonlarını pek dikkat etmememe rağmen (Pazar hariç) malum tartı gününe bir gün kala :)) Bütün bunları aynı zamanda spora borçluyum! Çünkü çok çalıştım, yok yoruldum.. hastalık! geç saat! sabah! dinlemeden! :sampiyon: Burayı terketmek hiç istemiyorum.. sizlere çok alıştım.. dilerim herkes hedefine ulaşır, buna hiç şüphem yok! Başarıcaz!
Tebrikler canım darısı basimiza

Spor salonundan kocaman günaydınlar
3 saat burdayım sonrası görüşürüz kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 203
Yaa tebrik ederim o kadar spor yapıyorsun ve karşılığını alıyorsun ne mutlu darısı başımıza

afiyet olsun bugün ne günü

afiyet olsun güzel

ne kadar sürecek bu mb diyeti canım

yumurta salatasının tam içeriği nedir acaba:KK53:

ben senin bebişin var sanıyordum geçmişteki bir mesajdan..inşallah olur canım

ben uzman değilim ama kiloda tamam haftalık olur ama diğer ölçüler için aylık peryotlar mantıklı senin de uzmaların da dediği gibi:21:

hurma çok güzel ve kaliteli süt yapıyor..emzirdiğin için yiyebilirsin bence 3 hurma ara öğünde yanına 500 ml su..mis gibi sütün olur..senin alacağin kalori bize göre daha fazla olmalı zaten

süpersin canım..işte budur.

ben takıma ilk geldiğim zamanlar kendimi kontrol edemiyordum ama zamanla irademe hakim olmayı öğrendim..
takım ruhu sayesinde

gerekeni yapın kaptanım..:KK36:
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Az yağlı tuzsuz lor peyniri
Bol maydonoz

Yaa tebrik ederim o kadar spor yapıyorsun ve karşılığını alıyorsun ne mutlu darısı başımıza

2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Bol maydonoz

Kilo gidiyor ama sikilasma maalesef istedigim kadar degil.. biliyorum bu zorlu bir surec ama daha hizli olucagini bekliyordum

Valla cok zor birde evde olanlarin halini dusunun hersey elimizin altinda cocuklar yemek yer yarim kalir abur cubur yer yarim kalir yasak bisey ister pisirilir ama yenmez off offf bi dokun bi ahh isit:KK70::KK70::KK70:
evde olunca daha zor tabii
Yaa ben tek olsam sorun degil de esime cocuklara ayti yemek yapmak hem yoruyo hemde irademi zorluyo.
Bende soyle bi onlem aliyorum
Bana ait olan yemekleri fazla pisirip tek porsiyonluk buzluga aiyorum yesilliklerimi yikayip saklama kabina koyuyorum kofteyi ekmeksiz hazirlayip porsiyonlara bolup buzluga atiyorum. Ne yiycem derdi olmuyo.
:halay:ben de öyle yapıyorum..
ev halkının sebzeyle çok arası yok salata haricinde..buzluğumda küçük saklama kaplarına porsiyonluk yemeklerimi koyuyorum
Haydi soyle soyle :))
Canim ya bende pazartesiye gore hala sabitim demekki ben ne kadar dikkat edersem edeyim haftada 1 kilo verebiliyorum napalim bunada sukur
haftada 1 süper canım..
Kızlar az önce bi arkadasimin esinin vefat haberini aldım bugün cenazede olacagim 2 bucuk yasinda ve 40 günlük bebekleri var çok etkilendim ve cok üzgünüm:'(
Allah rahmet eylesin..yavruları çok küçükmüş kalanların yardımcısı olsun
Spor salonundan kocaman günaydınlar
3 saat burdayım sonrası görüşürüz kızlar
kolay gelsin yansın yağlar

2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
Bol maydonoz
hımmm güzelmiş

Dünkü konuya gelırsek gelmeyen vazgectı dıye düşünüp lısteden çıkacak
Her hafta ortalamayı etkılemek gereksız
Sananesanane bugece forma gırmıs etketlendıgınıde görmüştür cevap yazmadığına göre yapacak bırsey yok
Ağlamaktan korkma ıcın yonetıme mesaj yazdım ayın 14 üne kadar banlı yanı bu haftada bıldırım yok
Sonrasında gelırmı oda bılınmez
Onu lıstede 3. Haftasını bekleyelımmı bılmıyorum ve bu kararı sıze bırakıyorum

O zaman bol bol tere roka maydonoz dereotu, ara öğünde 1 porsiyon peynir 1 dilim ekmek
Veya 1 porsiyon meyve 1 porsiyon kuruyemiş veya süt içebilirsin.
Ürük asit icin karbonatlı su iç.
Sağol canım otutturacağım inşallah bakalım sağlık sıkıntımı da atlatırsam daha kolay olacak ;) karbonatı ne kadar içeyim günlük 1 tatlı kaşığı kafi mi?

Katılıyorum diyet kolay. Koruma zor. Bakın karşınızda korumayı yapamamış bir örnek ben..
Korumayı istediğimiz kiloya ulaşınca mı yapalım?birde kilo verirken aralarda koruma yapanları duydum ani kilo alımlarında birden yükselişe geçmemek için yapıyorlarmış

Tebrikler canımm inşallah bizde sıra :spor:

Valla cok zor birde evde olanlarin halini dusunun hersey elimizin altinda cocuklar yemek yer yarim kalir abur cubur yer yarim kalir yasak bisey ister pisirilir ama yenmez off offf bi dokun bi ahh isit:KK70::KK70::KK70:

Ayyy buna canu gönülden katılıyorum aynı durumdayım 7/24 evdeyim birde ciddi zorlanıyorum çoğu zaman

Kızlar az önce bi arkadasimin esinin vefat haberini aldım bugün cenazede olacagim 2 bucuk yasinda ve 40 günlük bebekleri var çok etkilendim ve cok üzgünüm:'(
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin :( çok zor

Sağol canım otutturacağım inşallah bakalım sağlık sıkıntımı da atlatırsam daha kolay olacak :KK66: karbonatı ne kadar içeyim günlük 1 tatlı kaşığı kafi mi?

Korumayı istediğimiz kiloya ulaşınca mı yapalım?birde kilo verirken aralarda koruma yapanları duydum ani kilo alımlarında birden yükselişe geçmemek için yapıyorlarmış

Ayyy buna canu gönülden katılıyorum aynı durumdayım 7/24 evdeyim birde ciddi zorlanıyorum çoğu zaman

Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin :KK43: çok zor
çok yüksek kilolarda olanlar için ara koruma dönemi olabilir ama bence gerek yok.
o yüzden istediğiniz kilo hatta -1 kiloyla korumaya geçmek daha iyi. yavaş yavaş öğün öğün arttırmak lazım.
mesela önce kahvaltının iki katına çıkarırsın sonra 1 hafta bakarsın değişen yok öğlen yemeğini vs vs..
bir kaç yöntem var koruma için.
1 litre suya limon dilimleri koy silme tatlı kaçığı karbonat at gün içinde tüket.

Sağol canım otutturacağım inşallah bakalım sağlık sıkıntımı da atlatırsam daha kolay olacak :KK66: karbonatı ne kadar içeyim günlük 1 tatlı kaşığı kafi mi?

Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin :KK43: çok zor
Süreklı evdeysen daha kolay olmazmı bu süreç
Cıcukların uyku saatınde spor yapsan evde
Yeme saatlwrını ayarlasan

uyudum uyandım bile :) saolasın

o beş dakika durduğun gün var ya süper hissedeceksin. ben 2 dakikadan biraz fazla durmuştum ama bıraktığımda bütün kaslarım titriyordu..

sonuçlarını okudum.. iradenin hastasıyız.. bırak o saatte zehirlediler kendini onlar.. hem de sadece tadı zihinlerine güzel geldiğinden kandırdılar kendilerini..

bana sorarsan özel bir sebep bildirmezse 2. haftada izne ayıralım.. 15 gün az bir zaman değil haber alabilmek için..

ohh yarasın..

ay kıyamam ya.. sen de zıplasaydın başlarında :)

amiiinnnn.. darısı başımıza... benim onun kilolarına gelmem için 20kg vermem lazım.. düşün yani..

sağlam bir kahvaltı olmuş canım :) akşam kh 'ı da senin bu sporla gitmiş gibi..

bu düşünce tarzını benimsiyorum.. geçen de yazmıştım, kişisel olarak hepimizin verdiği kilo belli bir yüzdenin altında kalmamalı ki grup ortalaması yükselsin..

yoksa ceza alırsak bu liste hazırlama işleri hep kaptana kalıyor.. Ona da yazık :)

Günde iki öğün yiyorum ya canım bide çok çok nadir ara öğün olarak ceviz yiyorum o yüzden genelde kahvaltıyı sağlam yapıyorum. Bu spor çok fena bişey inşallah gidiyordur yediklerim :)

günaydın kızlarım iyi sabahlar, yoğun bir güne başlamadan sizlere merhaba demek istedim..

güzel bir gün olsun..

İnşallah canım herkese kaçamaksız bir gün diliyorum bende. Kolay gelsin sana ;)

Ay ne diyorsun :halay: hedefin 58 miydi ay ben şok bu nasıl bir azim maşallah maşallah maşallah :sampiyon:

Çok genç demek ki. Genç ölüm insanı hep daha çok yıkıyor. Allah'ım sabırlar versin. Başınız sağolsun.

Dünkü konuya gelırsek gelmeyen vazgectı dıye düşünüp lısteden çıkacak
Her hafta ortalamayı etkılemek gereksız
Sananesanane bugece forma gırmıs etketlendıgınıde görmüştür cevap yazmadığına göre yapacak bırsey yok
Ağlamaktan korkma ıcın yonetıme mesaj yazdım ayın 14 üne kadar banlı yanı bu haftada bıldırım yok
Sonrasında gelırmı oda bılınmez
Onu lıstede 3. Haftasını bekleyelımmı bılmıyorum ve bu kararı sıze bırakıyorum

Ağlamaktan korkma ne yaptı da bu kadar uzun ban aldı :KK57::KK57::KK57: çok garip. Gelip devam etmek isterse bence gelsin tabi.

Back
X