Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Resmıyete dokemedık ama çok ilgili çok cevval bır kaptandı
Sen neler yaptın bacım
valla nerden başlasam bilmiyorum ama izne ayrılmanın ne büyük bir hata olduğunu anladım kısaca.giriş bölümünden de anlaşılacağı üzere biraz kilo aldım ama verilmeyecek gibi degil.ben diyeyim üç sen de beş:oha:sadece kilo verme azmimi halen koruyorum ve kesinlikle vericem diye düşünüyorum.kendime olan inancım halen sağlam ve hedefime varacağıma inanıyorum

valla nerden başlasam bilmiyorum ama izne ayrılmanın ne büyük bir hata olduğunu anladım kısaca.giriş bölümünden de anlaşılacağı üzere biraz kilo aldım ama verilmeyecek gibi degil.ben diyeyim üç sen de beş:oha:sadece kilo verme azmimi halen koruyorum ve kesinlikle vericem diye düşünüyorum.kendime olan inancım halen sağlam ve hedefime varacağıma inanıyorum

diyetisyene gidebildin mi?

sen olmasan olmazdı zaten.. :) ben şubat sonuna 65 kilo olup mezun olmak istiyorum.. 2 ay idare ederiz işte birbirimizi.. sen de 2 aya bu gidişle bence 60 kilo olucan..
Hıc sanmam olacagımı
Şubat bası al burayı tapuya gıdelım
Korumada ıyı olur sana
Benıde kamçılarsın arada

Bunlar varsa sende
Gerıye bırsey kalmamış demektır zaten

Kizlar sporumu yeni bitirdim. Bugunki menum,

Sabah : 1 dilim suzme peynir, yarim kirmizi biber, 5 zeytin, 1 kucuk sut ve 3 tane ceviz

10:30 Zencefil limon çayi

Oglen: balik bugulama, 2 yk Barbunya

Aksam: Tavuklu salata ve 1 kase yogurt

2.7 lt su ve 5 mil leslie

Hıc sanmam olacagımı
Şubat bası al burayı tapuya gıdelım
Korumada ıyı olur sana
Benıde kamçılarsın arada

tamam şubat başına konuşalım.. :)

Şubat sonuna şurda ne kaldı ki:KK57:ben geldim sen gidecekmisin yağni??:mad:

ahahah sen gel ben seni bırakmam.. berilin dediği gibi koruma şart.. anca hamile kalırsam giderim :)

Yok halen başlayamadım.randevu gününde gidemedim kadına :KK43:(hadi bunu da kadere atalım bakalım

o zaman yarın hemen al bence.. :) sen diyetisyenle güzel kilo veriyorsun valla..

tamam şubat başına konuşalım.. :)

ahahah sen gel ben seni bırakmam.. berilin dediği gibi koruma şart.. anca hamile kalırsam giderim :)

o zaman yarın hemen al bence.. :) sen diyetisyenle güzel kilo veriyorsun valla..
Bır şartla bana acımasız olacaksın
Son 19 gün dıyom

ben yatıyorum kızlar, uyku vaktim geldi.. yarın sabah sporum yok, az biraz uyurum 7 de kalkarım.. öptüm sizi..
inşallah bol eksili olur..

obezzto obezzto cum sen de tartıl bize söylemesen de önümüzdeki hafta farklarını söylersin sadece..

Bır şartla bana acımasız olacaksın
Son 19 gün dıyom

temaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm :)

sen hele boz zaten o diyeti, o verdiğin paraları gözüne sokarım :) al sana acımasızlık.. benim spor hocam diyor ki, diyetini bozarsan kilo almasan bile diyete olan saygını yitirirsin yalama olur gözünde diyor.. önce yaptığın işe saygı göstereceksin diyor..

ona göre..

temaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmm :)

sen hele boz zaten o diyeti, o verdiğin paraları gözüne sokarım :) al sana acımasızlık.. benim spor hocam diyor ki, diyetini bozarsan kilo almasan bile diyete olan saygını yitirirsin yalama olur gözünde diyor.. önce yaptığın işe saygı göstereceksin diyor..

ona göre..
Ay onu dıme vıcdan yaparım

***13.TAKIM 552.ETAP***

nefertityy (74.3/
Bademellaa (56.8/
phılosophergirl (65.5/
Aglamaktankorkma (53.4/)
sananesanane (68.7/
keryneia (59/
Zerra (66.7/
Bengi_(56.2/
umudum2 (68.1/
NEHIR34(74.7/
praying Angel (51.2/
sevimlimmm (63.6/

13. Takım ortalaması:%

Kizlar sporumu yeni bitirdim. Bugunki menum,

Sabah : 1 dilim suzme peynir, yarim kirmizi biber, 5 zeytin, 1 kucuk sut ve 3 tane ceviz

10:30 Zencefil limon çayi

Oglen: balik bugulama, 2 yk Barbunya

Aksam: Tavuklu salata ve 1 kase yogurt

2.7 lt su ve 5 mil leslie
Insallah tartıda ben gıbı begenır güzel eksı yollar

Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı geceler
Ben daha şimdi fırsat bulabildim akşam çok geç döndük doktordan.geçmişte yazdıklarınızı okumadan menümü yazayım sonra okuyacağımm :)
Sabah
7:30
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Zeytin

Ara
2 mandalina

Öğlen
Yulaf lapası

Ara
3-4 parça ceviz
1 kutu süt

Akşam
Ev yapımı tandır ekmek arası yeşillik ve az et döner

Su 2 lt olmuştur hastanede olunca hiç ölçemedim maalesef

:işsiz:
Ayran beni wc ye çıkarıyor :KK45:
Kapuska dam korkuyorum öğlen yedim bakalım yarın göricez artık:KK53:

Yok 2 gün dü zaten hiç zor olmadı.sevdiğim bir çorbaydı ama ama.....

Afiyet olsun

Bizler iyiyiz sizler neredesiniz buralar pek ıssız oldu:işsiz::işsiz:
Zeytin ayikladim :KK61::KK61:
off o zaman fena..

yapmayın yaa, çok üzüldüm şimdi.. çünkü faydalıdır diye yemiştim.. şişkinlik yaptığını biliyorum ama daha fazlasını düşünmemiştim.

ben de çok sık giremiyorum iyiyiz.. yarın cuma olmasaydı keşke :)
Bence de yarın Cuma olmasaydı belki değildir Adana 2019' a girmiş ya biz de Yarını çarşamba falan yapsak

Menüm

Sabah sporu:
Karın ve kol 12 dak 52kcal
İncelme programı 7dak 40kcal
100 adet twister
Limonlu su

Kahvaltı: yoğurt + müsli

Ara: 3 adet kuru erik, 1 adet kuru incir, 3 adet çiğ badem, 3 adet çiğ fındık

Öğle: ton balığı, 1 adet tam kepekli ekmek

Ara: 6 adet çiğ badem

Akşam: spaghetti bolognese 3 çatal bol sos, sambal ile

Türk kahvesi + 1 adet afther eight