Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok doğru haklısın.. sıfır şekerden kasıt meyve şekeri dahil değil mi?

yine de çok iyi

amin canım aminn

sporu bırakırsan daha çok sarkar ve daha çok kilo alırsın.. bu saatten sonra yapılacak şey, spor düzenini belli seviyede bırakıp, yediklerini kontrol etmek bence.. şimdi spora yüklenip sonra bırakma sakın.. ben hep sporu bıraktığım zamanlar kilo aldım..

çok güzelll

süpperrrrrr

ya insan ne üzülüyor yaaa.. süper ortalamalar var halbuki..

canım geçen haftanın gerçeği bunlar.. yine de ellerine sağlık.. süper toparlamışsın..

beğendimmmm

vay vay vay..

oo gelmişsin bile.. Beril almış listeye

olsun iyi iyi..

evet az olmuş ama sizlerin kilosu da çok az.. 50 kilo biri haftda 1 kilo verse zaten uff düşünemiyorum..

tamam bakıcam şimdii

evet ortalama için hepimizin çalışması lazım.. maalesef..

Daha sıkılasamadım kı sarkayımmm :D :D :D

Aslinda gobusum ayakta gayet duz gayet alttan alttan kaslar belirdi.. guzel.. oturunca duz oturmuyorsam gobus fora
Gogusler emzirmeye dayali sarkik kuskun huzunlu :P

Kilo bildirimi

Geçen cuma 56.8
Bu sabah 56.7
-100 Gr vermişim sadece işe bak bu defa gerçekten çok canım sıkıldı :kızgın:
Hala yüzde hesaplamada iyi değilim
%0.17 sanırım böyle

@nefertityy
tebrikler sen de bendensin 100 gramcı
evet meyvede dahil belki sabah kahvaltısında yenebilir ama spordan sonra asla yenmemeli.
fakat bu durum yağ oranı ve kilosu epey düşük olan ve sadece göbek bölgesinde lokal yağlanması kalanlar için.
teşekkürler bengi..ben yüryüşe çıkarken veya sonrasında çok aç olmayayım diy e meyve yiyordum..
neyse yolumuz uzun, 2 kişi hariç neredeyse herkes yeni, yavaş yavaş düzene oturacaktır..
evet zamanla oluyor herşey..buraya geleli 38gün kadar oldu.ilk başlarda adapte olamadım..kolay mı 5 yıldır 3 kişinin yiyeceğini yiyorum.gecenin 11 de yarım kavanoz nutella mideye iniyor.ekmek dolu boş her türlü yiyorum..

sonrası ilk başlar kaçamaklar çok oldu ama şimdi çok çok daha iyi..
ve toplamda 6.4 kg verdim 1 beden küçüldüm..gıdığım gitti:KK54:

ve daha da gidecek hep beraber takım ruhu ve takım arkadaşlarına hesap verme sorumluluğu sayesinde..
iyi ki varsınız kızlar:KK200::KK200::KK200:

Canım iki kilo zaten biraz yüksek ve çok sağlıklı sayılmaz.. hedefini biraz daha küçültmeni tavsiye ederim :KK66:
haklısın ama işte biraz gitsin moralim yerine gelsin istedim..
zaten iki günlüktü..
aslında amacımda buydu biraz verip 1-2 hafta o kiloda sabit kalmak ..sonrası tekrar yavaş yavaş vermek

Ekran Alıntısı.webp

kızlar bugün Kuru Fasulye unu aldım. çorbalarda, kreplere falan kullanacağım. denemek istiyorum. kendim için bir araştırma tablosu hazırladım sonra dedim ki neden bunu kızlarla da paylaşmıyorum. karbonhidrat tercihi yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun. barilla'nın tam buğday makarnasını tercih etmemin nedeni daha önce markette incelememde en düşük karbonhidrat değeri olmasından kaynaklanıyor. şu sevil'in yulaf unulu vs. makarnalarından daha düşük karbonhidratı var.
kuru fasulye unundan yapılmış tarifler nette var. muhallebi bile yapmışlar. genellikle glutensiz olduğu için tercih ediliyor ama bu besin değerleriyle bizde neden tercih etmeyelim.

bugün kayseriye çok güzel kar yağdı..kocaman kocaman taneleri vardı..
ama durdu ve eridi:KK20:

öğle arası yürüyüşe çıkamadım
il dışı yatılı misafirim var
öğlen eve gittim hızlıca evi silip süpürdüm acayip spor oluyor tavsiye ederim
ve akşam onlara yağlama yapacağım:KK53::KK53:

Eki Görüntüle 2093056
kızlar bugün Kuru Fasulye unu aldım. çorbalarda, kreplere falan kullanacağım. denemek istiyorum. kendim için bir araştırma tablosu hazırladım sonra dedim ki neden bunu kızlarla da paylaşmıyorum. karbonhidrat tercihi yaparken bu değerleri göz önünde bulundurun. barilla'nın tam buğday makarnasını tercih etmemin nedeni daha önce markette incelememde en düşük karbonhidrat değeri olmasından kaynaklanıyor. şu sevil'in yulaf unulu vs. makarnalarından daha düşük karbonhidratı var.
kuru fasulye unundan yapılmış tarifler nette var. muhallebi bile yapmışlar. genellikle glutensiz olduğu için tercih ediliyor ama bu besin değerleriyle bizde neden tercih etmeyelim.

bunlar 100 gr daki değerler sanırım

tebrikler sen de bendensin 100 gramcı

teşekkürler bengi..ben yüryüşe çıkarken veya sonrasında çok aç olmayayım diy e meyve yiyordum..

evet zamanla oluyor herşey..buraya geleli 38gün kadar oldu.ilk başlarda adapte olamadım..kolay mı 5 yıldır 3 kişinin yiyeceğini yiyorum.gecenin 11 de yarım kavanoz nutella mideye iniyor.ekmek dolu boş her türlü yiyorum..

sonrası ilk başlar kaçamaklar çok oldu ama şimdi çok çok daha iyi..
ve toplamda 6.4 kg verdim 1 beden küçüldüm..gıdığım gitti:KK54:

ve daha da gidecek hep beraber takım ruhu ve takım arkadaşlarına hesap verme sorumluluğu sayesinde..
iyi ki varsınız kızlar:KK200::KK200::KK200:
canım çok yanlış yapıyorsun. daha önce yazdım. eğer şeker düşüklüğü yaşamıyorsan kardiyo yani yürüyüşü aç yapman senin yararına bilimsel olarak tekrar açıklamayayım. kısaca glikojen depoların boş olduğu için hemen yağ yakmaya başlıyorsun. ama dayanamıyorsan bir şey yiyip 1 saat sonra çıkabilirsin. meyve olabilir ama kişisel olarak tercih etmem.
spordan sonra vücut belli bir süre yağ yakımına devam eder. spordan sonra 2-3 devam eder eğer hemen vücuda besin girerse yağ yakımı azalır eğer meyve veya şekerli yüksek karbonhidratlı bir şey yerseniz tamamen durur. yaptığınız sporun hiç bir önemi kalmaz.
çok açsanız protein (süt ürünleri veya tavuk vs..) veya yağ (kuruyemiş) alabilirsiniz.

FAKAT ÖNEMLİ NOT ağırlık antremanları aç yapılmaz.

Eki Görüntüle 2093056
Şeker içeriği en fazla bu dediğin kuru fasulye unundan canım ben mi yanlış anladim

***13.TAKIM 552.ETAP***

nefertityy (74.3/73.8/0.5/%0.67)

Bademellaa (56.8/56.7/0.1/%0.18)

phılosophergirl (65.5/65.1/0.4/%0.61)

Aglamaktankorkma (53.4/) ikinci kez bıldırımde bulunmadı

sananesanane (68.7/)kurallara uymadığından dıskalıfıye

keryneia (59/58.7/0.3/%0.50)

Zerra (66.7/66.6/0.1/%0.14)

Bengi_(56.2/55.2/1/%1.80)

umudum2 (68.1/66.6/1.5/%2.20)

NEHIR34(74.7/73.2/1.5/%2.01)

praying Angel (51.2/)kurallara uymadığından dıskalıfıye

sevimlimmm (63.6/62.9/0.7/%1.10)

Behmen (78/76.2/1.8/%2.30) 27.12.17 de takıma katılan yenı üye hedef kılo 68

13. Takım ortalaması:%0.708
Kaptanım nehir de 1.5 kilo vermiş bende...onun yüzdesi 2.01...benimki 2.20
Ben yüzde hesabını anlamıyorum. Oyuzden soruyorum onunkinde yada benimkinde bi yanlışlık mı var yoksa kiloyla mi alakalı. Benimkini siz hesaplamasınız..o kendi hesapladı galiba

günaydın kızlar..
kilo bildirimi
geçen hafta :66.7
bu hafta:66.6
giden:100 gr
@berilceee
@nefertityy

üzgünüm kızlar
bu hafta asıl hedefim sabit kalmaktı geçen hafta 2 kg gittiği için...
ama takım için biraz daha dikkat ettim aşağılarda kalmayalım diye..bacağım tamamen iyileşmeden yürüyüşe devam ettim.. yemeklerim salatalarım hep kendime özel yaptım az yağlı az tuzlu
ama bu kadar maalesef daha fazla gitmedi .pazartesi 2 kg artılardaydım
Hic uzulme canim gecen hafta guzel vermistin her hafta oyle yuksek kilolar veremeyiz ki. Gecen hafta bende 200 gr vermistim boyle boyle gidicek yeterki elimizddn geleni yapip vicdanimiz rahat olsun gerisi kolay.

Ben yüzde hesabını anlamıyorum. Oyuzden soruyorum onunkinde yada benimkinde bi yanlışlık mı var yoksa kiloyla mi alakalı. Benimkini siz hesaplamasınız..o kendi hesapladı galiba
Tatlim tabiki kiloyla alakali
Verdigin grami 100 ile carpip gecen haftaki kilona boluyorsun.
1.5×100/68.1 = bu sekilde hesaplaniyo

bugün kayseriye çok güzel kar yağdı..kocaman kocaman taneleri vardı..
ama durdu ve eridi:KK20:

öğle arası yürüyüşe çıkamadım
il dışı yatılı misafirim var
öğlen eve gittim hızlıca evi silip süpürdüm acayip spor oluyor tavsiye ederim
ve akşam onlara yağlama yapacağım:KK53::KK53:
Ankara da yagmur var hafta sonu kar yagabilirmis...
Kolay gelsin tatlim.
Yaglama yemiycen dimi hemide aksam vakti:confused:

kloyla alakalı canım..az kilolu birisi nin yüzdesi bizimkinden fazla olur..(aynı kiloyu verdiysek)
Hic uzulme canim gecen hafta guzel vermistin her hafta oyle yuksek kilolar veremeyiz ki. Gecen hafta bende 200 gr vermistim boyle boyle gidicek yeterki elimizddn geleni yapip vicdanimiz rahat olsun gerisi kolay.
aslında dedğiğim gibi benim için iyi amacım bu hafta sabit olmaktı.100 gr gitti
üüzüldüğüm grup adına..ortalamayı düşürdüm diye
Ankara da yagmur var hafta sonu kar yagabilirmis...
Kolay gelsin tatlim.
Yaglama yemiycen dimi hemide aksam vakti:confused:

sağol canım..garanti veremem yeme konusunda:KK45:..ama 1 dilimden fazla olmaz zaten yersem de..(şebitin 1/4 ü)

Back
X