Çok güzel olur kaptanımız duysun sesimiziKızlar bundan sonra emzirwn anneler menünün yanına yazsa mı ona göre yorum yaparız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olur kaptanımız duysun sesimiziKızlar bundan sonra emzirwn anneler menünün yanına yazsa mı ona göre yorum yaparız
Benim kızım çok zayıf hiçbir şey yemiyor anne sütü alîyorCanım ben 5 aylıkken diyete başladım pek fark olmadı neden mi?
Önceden baklavalar yaşpasta hamur işi ekmek yiyordum
Diyette
Yeşillik, et, süt, tavuk, balık, yoğurt, salata, yumurta, peynir, ceviz, fındık, meyve veee en önemli en az 3 lt su.... bunlar asıl süt yapan tabi ben diyette iken süt yapan şeyleri yiyorum aslında
Kızlar menümü yazayım internet gelmişken, dağ evindeyiz bazen çekmiyor
Menüm
Sabah 10:00
2 peynirli yumurta
5 zeytin
4 domates
2 üçgen peynir
Bol yeşillik
Akşsm 19:30
1 fırında alabalık sebzeli
Bol salata
21:00
2 kayısı
2 ceviz
1 avuç içi leblebi
3 litre limon lu su
150 ip atladım
1 saat yürüyüş
Tempolu yürüyemedim maalesef oğlumu evde yalnız bırakamazdım ,yürüyüş e ikna etmek içinde köpeğini yanımıza aldık
Köpek ve çocuk ayağıyla ne kadar hızlı yürünürse işte![]()
teşekkür ederim canımİyi tatiller canım
küveti doldurduk bugün sıcaklığı ayarladık kızıma göre öyle yıkadık ona da iyi geldi mışıl mışıl uyudu sonra. Buhar falan da olmadı afyon a geldik canım bizCanım buharlı ya zararlı olmaz mı ki?
Hangi ilde gittinz.
Bizde diğer ay eşimin memleketine gitmeyi düşünüyoruz sanırım hayal olacak. Çünkü çok yoğun çalışıyor
olabildiğince dikkat ediyorum canımSağol tatlım
Dikkat ediyorsun dimi canım
Zeytinyağlı sebze vd protein yiyoruz
Kolay gelsin canım sana
evet aşalımmm ya zayıf olalımasicaz canim birlikte. bana da uzun geliyo malesef
tebrik ederim canim darisi basima insallah![]()
Kızlar geçmişi hızlıca okudum geldim fırsat bulamıyorum ptesi daha düzenli olurum eve dönünce. Menü de yazmıyorum çünkü ne kadar ne yediğimi bilemiyorum ama inanın yediğim şeylerin türüne çok dikkat ediyorum protein ve sebze çok kh çok çok az yiyorum normalde olsa dünyaları yerdim her şeyin tadına bakardım. Ptesiye kadar beni idare edin artık ama h içi çok dikkatli olucam söz size
Benim kızım çok zayıf hiçbir şey yemiyor anne sütü alîyor
Acikcasi dogru olani yapmissin canim. Bi rica etmek var birde sen onu yapmaya mecburmussun gibi davranmak var. Mesafe candir..Benimkiler de sürekli iş buyurdular su bile benden isterler artı kendi evlerinde de böyle bende artık mesafe koydum
Insallah caniim. Ama bugun cok yedim ya gitmiştir guzelim 6 li sayicim ah ahhasicaz canim birlikte. bana da uzun geliyo malesef
tebrik ederim canim darisi basima insallah![]()
Gunaydin canim musmutlu pazarlarGünaydın kızlar
Güzel pazarlar
Bende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eveHadi kizlar bol su icelim gitsin odemler yansin yaglarbugun yine parka gidecegiz kesin yururum birazda ev temizleyecem
)
Benim regli gunum cumaaaaBende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eve
günaydın canımGünaydın kızlar
Güzel pazarlar
afiyet olsun canımBende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eve
kiyamam ben de yedim mecbur spor yapicam. sporunu aksatma canim kacamaklar donusmeden yakalim inşallah.Insallah caniim. Ama bugun cok yedim ya gitmiştir guzelim 6 li sayicim ah ahh