Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben 5 aylıkken diyete başladım pek fark olmadı neden mi?
Önceden baklavalar yaşpasta hamur işi ekmek yiyordum
Diyette
Yeşillik, et, süt, tavuk, balık, yoğurt, salata, yumurta, peynir, ceviz, fındık, meyve veee en önemli en az 3 lt su.... bunlar asıl süt yapan tabi ben diyette iken süt yapan şeyleri yiyorum aslında
Benim kızım çok zayıf hiçbir şey yemiyor anne sütü alîyor

Kızlar menümü yazayım internet gelmişken, dağ evindeyiz bazen çekmiyor

Menüm

Sabah 10:00

2 peynirli yumurta
5 zeytin
4 domates
2 üçgen peynir
Bol yeşillik

Akşsm 19:30

1 fırında alabalık sebzeli
Bol salata

21:00
2 kayısı
2 ceviz
1 avuç içi leblebi

3 litre limon lu su

150 ip atladım
1 saat yürüyüş
Tempolu yürüyemedim maalesef oğlumu evde yalnız bırakamazdım ,yürüyüş e ikna etmek içinde köpeğini yanımıza aldık
Köpek ve çocuk ayağıyla ne kadar hızlı yürünürse işte:110:

Afiyet olsun cnm
Suyu çok iyi içmişsin
Öğlen neden birşey yemedin
Sporunda çok iyi

Kızlar geçmişi hızlıca okudum geldim fırsat bulamıyorum ptesi daha düzenli olurum eve dönünce. Menü de yazmıyorum çünkü ne kadar ne yediğimi bilemiyorum ama inanın yediğim şeylerin türüne çok dikkat ediyorum protein ve sebze çok kh çok çok az yiyorum normalde olsa dünyaları yerdim her şeyin tadına bakardım. Ptesiye kadar beni idare edin artık ama h içi çok dikkatli olucam söz size

İyi tatiller canım
teşekkür ederim canım

Canım buharlı ya zararlı olmaz mı ki?
Hangi ilde gittinz.
Bizde diğer ay eşimin memleketine gitmeyi düşünüyoruz sanırım hayal olacak. Çünkü çok yoğun çalışıyor
küveti doldurduk bugün sıcaklığı ayarladık kızıma göre öyle yıkadık ona da iyi geldi mışıl mışıl uyudu sonra. Buhar falan da olmadı afyon a geldik canım biz
Sağol tatlım

Dikkat ediyorsun dimi canım
Zeytinyağlı sebze vd protein yiyoruz

Kolay gelsin canım sana
olabildiğince dikkat ediyorum canım

asicaz canim birlikte. bana da uzun geliyo malesef:bicak:

tebrik ederim canim darisi basima insallah :KK73:
evet aşalımmm ya zayıf olalım

Kızlar geçmişi hızlıca okudum geldim fırsat bulamıyorum ptesi daha düzenli olurum eve dönünce. Menü de yazmıyorum çünkü ne kadar ne yediğimi bilemiyorum ama inanın yediğim şeylerin türüne çok dikkat ediyorum protein ve sebze çok kh çok çok az yiyorum normalde olsa dünyaları yerdim her şeyin tadına bakardım. Ptesiye kadar beni idare edin artık ama h içi çok dikkatli olucam söz size

Tmm cnm dikkat et fazla kaçırma

Benimkiler de sürekli iş buyurdular su bile benden isterler artı kendi evlerinde de böyle bende artık mesafe koydum
Acikcasi dogru olani yapmissin canim. Bi rica etmek var birde sen onu yapmaya mecburmussun gibi davranmak var. Mesafe candir..

Buraya yaz geldiiiii olamazzzzz :skandal::skandal: dun parkta birlikte yuruyus yaptim arkadaslar kombiyi bile kapatmislar valla bende bu cuma kapatirim.... ama ben daha kilo veremedim kiii:kızgın::kızgın:

Hadi kizlar bol su icelim gitsin odemler yansin yaglar :spor::spor:bugun yine parka gidecegiz kesin yururum birazda ev temizleyecem :KK66:)
Bende regl oldum sonunda az kalsın 2 bebek hayalini kuruodum :) bizde çıkcaz gezicez balık yaptırıp gelcez eve

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim. :KK25:

Back
X