- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ekmeye hasretim canım bi ucundan koparsam gerisi gelir diye dokunmuyorumben koyamiyorum galiba. ekmek de yemeyince doymuyorum sanki. en iyisini yapiyosun canim
Geçmişi okuyamadım daha okuyunca gelir o azar merak etmeDikkatimden kaçtı galiba.azar bekliyordum senden de oyuzden sordum canım...
Hızlı alıp hızlı verirdim kiloyu şu an hızlı alıyorum ama vermek yavaşladı havaların ısınmasıyla oda kolaylaşır inşaallahaaa bu zor vermis halin mi. neden acaba. metabolizman hizli demek ki canim.
bugün yürüyüş yapayım belki yarın yapamam biraz işlerim var yarını bugün telafi edeyimmm))
fırında daha güzelhaşlama tavuk beni direkt kabız yapıyor sırf bu yüzden tavuk sadece fırında yiyebiliyorum![]()
umudum niye deşeliyon kızzDikkatimden kaçtı galiba.azar bekliyordum senden de oyuzden sordum canım...
iyiymiş afiyet olsun canım
Mantarlı yumurta yedim canım![]()
işin zor yorum yapamadımLAydLiNe ben 1 haftadır spor yapamıyorum çünkü leslie yapmaya başladığımdan beri sırtım mithüş ağrıyor. Sezeryandan dolayı sanırım. Bir de oğlum bu aralar kucağa taktı, bana dönük bir şekilde sarılarak evde gezmek istiyor. 8 kilo bir de. On dakkadan sonra sırtım belim kopacak gibi oluyor. Vücudum pek elvermiyyor. Bebek arabasını alıp dışarı çıksam arabada durmuyor. Naaıl yapacağız?
sağol canımOlunca Rabbim veriyor kolaylığını şimdi hele kucaktan inmez eminim ev halkı bebek özledi ama yinede karar veremiyorum
Orucunu Allah kabul etsin canım
İp atladım canım sen atlayabiliyomusun
bu karışımı bende seviyorummrskulkedisi ben tatlı krizimde bir elmayı minik minik doğruyorum. Üzerine üç kaşık yoğurt ve tarçın koyup karıştırıyorum. Öyle yiyorum. Bir iki çiğ fındık ezip koyabilirsin de. Yavaş yavaş yediğinde tatlı krizini alıyor hatta elmalı pasta yiyormuş gibi hissediyorum. Çok lezzetli ve doyurucu oluyor
LAydLiNe ben 1 haftadır spor yapamıyorum çünkü leslie yapmaya başladığımdan beri sırtım mithüş ağrıyor. Sezeryandan dolayı sanırım. Bir de oğlum bu aralar kucağa taktı, bana dönük bir şekilde sarılarak evde gezmek istiyor. 8 kilo bir de. On dakkadan sonra sırtım belim kopacak gibi oluyor. Vücudum pek elvermiyyor. Bebek arabasını alıp dışarı çıksam arabada durmuyor. Naaıl yapacağız?
afiyet olsun canım yanında ceviz falan varsa onuda ye tutarkızlar öğle yemeğinde et döner vardı Allahım o nasıl bir yagyemedim çorba içiyorum salata yicem
![]()
evet çok iyi geliyor valla yürüdükçe yürüyesim geliyorMasallahh kiz buara çok iyi yürüyorsun
bend eiki yıl önceki ramazan ayında 4 kilo vermiştim üstelik iftarda pide üzeri sarelle yemiştim her iftar istinasız ..bende sahursuz tutarım ama geçen son ramazanda sadece 1 kilo vermniştim oda zorla iftarda bile kısmıştım.sarelle bile yememiştimHızlı alıp hızlı verirdim kiloyu şu an hızlı alıyorum ama vermek yavaşladı havaların ısınmasıyla oda kolaylaşır inşaallah
E ramazanda geliyor orucu sahursuz tutuyorum sağlıksız ama yiyemiyorum bir hurma su yatarım kilo almam ramazanda çok şükür tabi bünye değişiyor bu sene nasıl olcak bakıcaz
ben patates sevmiyorum o yüzden hiç aramam diyet yapmasamda patates yemem, bir tek misafirliğe gitmişsem patates salatası ikram etmişlerse onu yerim ama evde kendime yapmam...fırında daha güzel
soğan sarmısak sebze çok güzel oluyor
yanına dafırında patates olaydı iyiydi ama azcık daha dikkat edelim bakalım
umudum niye deşeliyon kızz
iyiymiş afiyet olsun canım
işin zor yorum yapamadım
sağol canım
50 zor atladım
bugün daha iyiyim artırabilirim
bu karışımı bende seviyorum
bide portakallı yoğurt çok güzel oluyor![]()
canım benim kız zayıf zaten ondan moralim bozuldu biraz.şu an 5.5 kilo. Seninki maşallah 8 kilo olmuş. İdrar alabildim sabah çok şükür öğleden sonra sonuçları almaya gidicem.Canım bugün doktora gittik , bu çok çok iyi bir doktor. O bize 3. Aydan itibaren 300. 400 alması gerekir dedi, o yüzden için rahat olsun.
sağol canımKolay gelsin canım geçmiş olsun
benim cimcime zayıf biraz 6 olsaydı sevinecektim ama olmamış sorun da o zaten. Daha sık emzirmeye başladım 3 gündür bakalım açığı kapatabilecek miyizCanım 4 Aydan sonra zaten az kalıyor ilk aylar çok alıyordu.
Daha sonra hiç almıyor
Kızım 6 aylıkken 9 kilo ya yakındı
Şuan 13 aylık 10 kilo
geçmiş olsun canımSelam kizlar gelemedim sabahtan cok asiri bir bas agrisiyla uyandim migrenim titacak galiba gozlerim filan yanio kahvaltimi yaptim oglen yemekte ne var bi fikrim yok ama aksama kofte var hazirladim bi firina girecek yaninada sole guzel bir salata sporumu da bas agrim gecerse gun icinde kesinlikle yapicm cunki en azindan nisan basina kadar 4 kilo vermis olmak istiyorum yani en kotu 65 i gormem lazim ramazana kadar da ideale dusmem lazim ramazanda cunki cok davetlere gidiyotum diyet zor oluyo. Sukur ama yillardir kilo almam ramazanda
Velhasil kelam ne kadar cok konustum suan ramazan bayraminda sigarette pantolon giymek istiyorum. Hedef 60 ama yinede bu sefer bi 55 56 zorlicam
Tünaydın canımmmmHepinize günaydındaha dogrusu tunaydin
![]()
evet çok iyi geliyor valla yürüdükçe yürüyesim geliyor![]()
Hahaaa kız sarelleye nasıl bağladın mevzuyu kaptan duymasınbend eiki yıl önceki ramazan ayında 4 kilo vermiştim üstelik iftarda pide üzeri sarelle yemiştim her iftar istinasız ..bende sahursuz tutarım ama geçen son ramazanda sadece 1 kilo vermniştim oda zorla iftarda bile kısmıştım.sarelle bile yememiştim..bünye değişiyor bakalım bu yıl ne diyecek yine bi 4 kilo gitseee ahh ahhhh sarelleimi yesem aceppp
![]()
ne zaman salata hazırlasam içine bulgurda atıp kısır yapasım oluyor![]()