Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım doktoruma danış emzirirken kullanılabilecek ilaçlar var

fenaymış dayanamamış söylemiş bence. Ah ah kv ler...

ayy çok güldüm

Allah kolaylık versin canım okurken yoruldum
poğaça tarifi gelince yapmadan olmaz dimi ama

kv konusu açılınca bitmez anlatılacaklar. Ki benim kv ii bir insan şükür ona rağmen bir sürü malzeme bulabilirim anlatacak

oyy yerim onu seni kandırmış resmen
:KK71::KK71:

ayy ne güzel canım maşallah çok sevindim senin adına:nazar:
çok iyi canım tebrikler

:nazar::nazar::nazar: tebrikler canım süpersin

tebrikler canım

huni takmama az kaldı bu hafta yordu beni cimcime

maşallah canım çok güzel :nazar:

moralini bozma canım kötü olmuş ama bu hafta biraz bıkkınlık da vardı üzerinde ondan da olabilir haftaya güzel sonuçlar gelir inş.

tebrikler canım

Canım gayet iyi hedefine çok az kalmış zaten
artı çıkmasın canım hiç yoktan iyidir

tebrikler canım

eyvah eyvah bu kadar artı çıkması mantıksız bence ödem falan vardır

tebrikler canım

aynen stres yapıyorsun büyük ihtimalle kendini rahat bırak canım

moralini bozma canım haftaya toparlarsın
Teşekkür ederim canım maşallah tüm geçmişi okumuşsun. :KK9::KK68: Ödem olabilir çünkü turşuda yemiştim ama sabah yaklaşık 10 defa çıktım tartıya her defasında aynı sonucu aldım. Sabahlar eskiden beri 500 grama yakın ödemim oluyor zaten. Ama bu kadar artının büyük sebeplerinden bir tanesi de hareketsizlik. Haftaya düzelecek inşallah

Kilo bildirimi
Geçen cuma 92.700
Bugün 91.400
Fark 1kilo 300gramm:halay::halay:
Oooooo maşallah maşallah tebrikler :nazar: Bundan sonra her hafta böyle sonuçlar gelecek senden tamam mı :KK39::KK200:

tesekkur ederim canim.
o gunler daha cok su icmeye calisiyim bari. olmadi sinameki icerim son care :işsiz:
Sinameki mi sakın haaaa canım çok ama çok zararlı bişey. Deneme bile.

İnşallah mezun olup ayrılırım
İnşallah canım hoş geldin listeye. Artık daha büyük sorumluluğun var çünkü aldığın verdiğin her gram takımı etkileyecek :KK39:

canım aynı durumu bende yaşadım regli ataklı tatlı istekleri bitmedi... bol spor yapalım bu hafta telafi edelim birlikte :KK5:
Aynen canım. Birlikte başaracağız :KK68:

Kızlar 20 lik dişim için doktra gideceğim bana dua edin acıdan ağzımı açamıyorum doğum sancımn ilk 4-5 saati kadar acı çekiyorm nerdeyse ne zormuş
İhmal etme canım git biran önce doktora çektiğin acıya değmez.

Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.

Utanarak yazıyorum :oops::oops:

Geçen hafta : 63.8

Bu hafta : 65.4 :KK62::KK62:

Fark : -1.6 :KK61::KK61:

Reglin bitince gitmiş olur cnm o kilo değil-dir

***13.TAKIM 561. ETAP***

cankizzzz (92.7/91.4/1.3/%1.40)
Zerra (63.5/62.8/0.7/%1.10)
umudum2 (64.2/63/1.2/%1.87)
LAydLiNe (63.8/65.4/-1.6/%-2.51)
Nurdan1616(65.1/64.7/0.4/%0.61)
aylahl(80.9/80.5/0.4/%0.49)
ada81(68.4/68.8/-0.4/%-0.58)
bilmece811 (59.5/59.2/0.3/%0.50)
polekey2244(70.1///%1) Kilosu aynı
mrskulkedisi (73.6/72.3/1.3/%1.77)
burcugncy(68///%) Kilosu aynı
Kriziantemcicegi(77.3/76.3/1/%1.29) Yeni üye Baş.Tar:6 Şubat 2018 Baş.Kil: 81.9 Hedef: 65
fanur (75.1/73.7/1.4/%1.86) Yeni üye Baş.Tar:6 Şubat 2018 Baş.Kil:81.5 Hedef:68

13. Takım ortalaması: %0.456

:KK200::KK200::KK200:

***13.TAKIM 561. ETAP*** Free Liste

merryangel (71.7/72.2/-0.5/%-0.70)
foreverlife (110.7///%)

13. Takım free ortalaması :

Teşekkür ederim canım maşallah tüm geçmişi okumuşsun. :KK9::KK68: Ödem olabilir çünkü turşuda yemiştim ama sabah yaklaşık 10 defa çıktım tartıya her defasında aynı sonucu aldım. Sabahlar eskiden beri 500 grama yakın ödemim oluyor zaten. Ama bu kadar artının büyük sebeplerinden bir tanesi de hareketsizlik. Haftaya düzelecek inşallah

Oooooo maşallah maşallah tebrikler :nazar: Bundan sonra her hafta böyle sonuçlar gelecek senden tamam mı :KK39::KK200:

Sinameki mi sakın haaaa canım çok ama çok zararlı bişey. Deneme bile.

İnşallah canım hoş geldin listeye. Artık daha büyük sorumluluğun var çünkü aldığın verdiğin her gram takımı etkileyecek :KK39:

Aynen canım. Birlikte başaracağız :KK68:

İhmal etme canım git biran önce doktora çektiğin acıya değmez.

Bakalım cnm ins olur her hafta

Evet gelelim benim bu haftaki yüz karası kilo bildirimime. Kendime ne kadar kızsam az. Zar zor verdiğim kiloları böyle kolay yoldan geri almak çok üzdü beni ama benim hatam. Hatamı biliyorum. Bu hafta hiç hareket etmedim. Spor yapmadım. Yediklerime özen göstermedim ve regl kaynaklı yeme krizlerim oldu. Aslında atlatabilirdim, o kadar gücüm vardı ama sanırım kendimi bıraktım. Böyle kötü bir şekilde takımı etkilediğim için hepinizden teker teker özür diliyorum. Herkesin kilo veren herkesin bana bir ceza vermesini istiyorum. Bütün cezalar kabulümdür.

Utanarak yazıyorum :oops::oops:

Geçen hafta : 63.8

Bu hafta : 65.4 :KK62::KK62:

Fark : -1.6 :KK61::KK61:

Biz de ceza verebiliyok mu :KK8::KK8:

Back
X