Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bırakmam canım ikimizde çıtır oluncaya kadar buralarda olacağız :KK68::KK68:öyle yada böyle gidecek bu kilolalar hatta kilo korumakda çook önemli korumada da hep birlikte oluruz:KK200: ... inşallah yarın 8li rakam görürüsün canım :dua:

Ayy ins cnm yaa
Burası bana çok iyi geliyor insan sevincini derdini herşeyi anlatabiliyor
Gerçekten sanki 10senedir birbirimizi tanıyoruz gibi arkadaş olduk hepimiz

Bitmek bilmeyen bir egitimdeyim ogle yemegimi yedim aksama tavuk salata var kizlar yarin nolck cok merak ediyorum pazartesi artidaydim

amin canım inşallah

rabbim kolaylık versin canım
ama sık sık gir bak özletme kendini

afiyet olsun canım
iştahın olmasada biraz birşeyler ye ki meto çalışsın
su az suyun miktarı çok önemli

Allah kabul etsin ne güzel
ben çalışıyorda olunca çok zorlamak istemiyorum açıkçası
başım dönüyor halsiz düşüyorum
Tabiki canım zorlama kendini
Ben evde olduğum için, ağır işim de yok o yüzden etkilenmiyorum

:KK200:
canım diyet çook yapamam gibi temilzikte kendimi kaptırıyorum öyle diyetlik şeyler çook yapmam ..o yüzden bir ara vereyim biraz toparlanayım yine liste müsait olursa girerim... ama sizlerden kopmak istemiyorum o yüzden yazarım fırsat buldukça yine menü yorumlarımmm :olamaz:
Canım temizlik için izinemi ayrılınır ya :KK4:
Zaten katılım az :KK12:ben ne temizlikler yaptım burdayken
Seviyoruz seni özleriz:KK19:
:KK200::KK200:

Tmm cnm ozm yarin kapatana söylersin
Ama gell buraya benim daha çok kilo vermem lazım yanlız bırakma beni
Bugün 90.400 ciktim ins yarın 8li rakamı görürüm
Bi göreyim ozm daha çok istek gelir
İnşallah yarın 8 leri görürsün canım
Bitmek bilmeyen bir egitimdeyim ogle yemegimi yedim aksama tavuk salata var kizlar yarin nolck cok merak ediyorum pazartesi artidaydim
Güzeldi menüleri
Mutlu olacağın bir sonuç olacak

canım listede artı ve sabitle gelmek yada çok az kilo vererk gelmek beni üzüyor o yüzden biraz nefes alıp gelirim.... nisan 15 den sonra tekrar listeye girerim tabiii liste girme şartıda var ayrılırken kilon olacak ya sabit olacak yada daha vereceksin yani fazlası olmuyor ... çook çalışmam gerek :KK51:

Nisan 15 mi oo dha çok varmış canım..
Nyse inş aynı kilo ile gelirsin canım ve geldiğinde beni 6 lı rakamlarla görürsün :KK53:

Kızlar günaydın, oğlum iyileşemedi. Makina aldık devamlı hava veriyoruz. GEce gündüz uykusuzum. Moralim de çok bozuk
Aaa kötü olmuş canım ya. Çok geçmiş olsun. Çocuğun hasta olması herşeyden kötü oluyor. Umarım bir an önce iyileşir.

Hepinizin kandili mübarek olsun
Dünkü menüm
7.30 sabah
Sadece çay iştah yok

14.30 öğlen
Tavada yumurta az
Domates
Yoğurt

17.00 1 portakal

19.30 akşam
5 kaşık makarna
Yoğurt

1.5 su spor yok

Afiyet olsun canım. Ama sabah aç kalmak iyi değil. Çok uzun süre aç kalınca vücut kilo veremiyor. Bence kahvaltını yapmaya çalış. Bir öğün atlayacaksan akşamı atla.

Benim komşu dedi çok zayıflamıştı günlük bi parça hep yemiş hem ozm başka yiceklere saldırmamış bence mantikli

Bencede bir parça yemek sıkıntı olmayabilir. Hem nefsini de köreltmiş olursun.

Back
X