- 15 Ocak 2014
- 5.966
- 5.149
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam menümü yazıyorum
9:00 kahvaltı
mantarlı yumurta
domates salatalık
1 kk yağlı peynir
15:00 öğlen yemeği
yarım kuşbaşılı pide
akşam yemeği yemedim pide çok oldu diye
2 lt su
1 saat yüzme öğrenme :) ama artık azda olsa yüzüyorum köpükle
yani pişi de yedim 1 dilim ekmek ve paçanga yedim bu baya kaçırmış halim. Ancak eskiye dönüp bakıyorum az yemişim. Pişi bu arada avuç içi kadardı kocaman da bir şey değildiayranın su tuttuğunu duymamıştım. ayran sevmem ama cacık çok tüketirim. Madem öyle tartıya ağırlık olmasın :) serpme kahvaltı kısmı baya geniş olmuş bu arada herkes çok çok yedin sanacak ama bence sen ipin ucunu kaçırmamışsındır.
Aynen canım. Bizim dengelemeye değil kalori yakmaya ihtiyacımız var ama malesef kaçırınca dengelenmis oluyoruz sadece.Yediğin pideyi yüzme ile yakmışsındır bir de akşam yememen güzel. Ancak bir de iöyle düşünelim; pide değil de daha sağlıklı bir şey yeseydin bugün fazlasıyla yap yakmış olurdun. Şimdi sadece dengelemişsin gibi. Benim gibi yaaani :))
Beni biliyorsunuz canlar misafirim var bi 10 gun böyleyim sonra yine aranizdayimKatılımlar azaldı yine neredesiniz kızlar?
Bugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
13:00
1 elma 3 yk yoğurt
18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
Sizleriiii cooook ozledimcook yogun r gunlerim malum babam burada... yürüyüş yapıyorum bol bol
)
Bugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su
14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal
18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner
Spor: 1 ml leslie
100 ip
Su: 3lt
Selam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz
Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata
2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
Kızlar bugünkü menüm
Sabah uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata
Çay yanında bikac kayısı
Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim
Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.
Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama
LAydLiNe
Hemmen menümü yazayım
Sabah 08:00
Serpme kahvaltı
Öğlen 15:00
Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata
3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur
3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı
30 dk orta tempoda yürüyüş
200 ip atlama
Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.
Ne dersiniz?
selam menümü yazıyorum
mantarlı yumurta
domates salatalık
1 kk yağlı peynir
yarım kuşbaşılı pide
2 lt su
Beni biliyorsunuz canlar misafirim var bi 10 gun böyleyim sonra yine aranizdayim)
menü spor su hepsi güzel canım afiyet olsunBugünkü menüm
8:00
2 dilim köy peyniri 1 yumurta tavada
Domates salatalık maydanoz
13:00
1 elma 3 yk yoğurt
18:00
4 ızgara köfte
Biraz tavuk döner
Salata ayran
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
kahvaltı gecikmiş eşini bekliyordun pazar kahvaltısını beraber yapmak istiyor insanBugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su
14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal
18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner
Spor: 1 ml leslie
100 ip
Su: 3lt
afiyet olsun canım güzel menüSelam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz
Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata
2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
afiyet olsun canım kuskus 2 kaşık fazla kaçırmamışsın ekmek de yok sorun olacağını sanmam. spor da güzelKızlar bugünkü menüm
Sabah uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata
Çay yanında bikac kayısı
Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim
Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.
Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama
LAydLiNe
afiyet olsun canım 15.00 de akşam yemeği erken bence akşam 18.00 gibi 1 kase çorba, biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin uzun süre böyle erken kesersen yemeği ileride geç yediğin tüm yemekler kilo olarak dönebilirHemmen menümü yazayım
Sabah 08:00
Serpme kahvaltı
Öğlen 15:00
Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata
3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur
3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı
30 dk orta tempoda yürüyüş
200 ip atlama
Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.
Ne dersiniz?
15.00 yeme işini bitirmek için erken canım duygu arkadaşıma yazdığım gibi çorba, yoğurt, salata yiyebilirsin saat 18.00 gibi aç kalmak yerine. en azından metabolizmanı yavaşlatmamış olursunselam menümü yazıyorum
mantarlı yumurta
domates salatalık
1 kk yağlı peynir
yarım kuşbaşılı pide
2 lt su
çok kötü değil canım menün. sabah fazla kh olmuş yani kek fazlalık orada. akşam menün de haşlanmış et gayet güzel salata ekleyerek demir emilimini arttırabilrsinBugunku menum
Sabah 10.00
1 dilim tam bugday ekmeginden tost
Biraz da esimin tostundan tirtikladim
1 dilim kek
1 dilim peynir
11.30
Kahve
18.30
1 dilim cavdar ekmegi
Haslanmis et miktarini bilmiyorum
2 lt su
30 dk yuruyus
Biliyorum kotu menum o yuzden yuruyus yaptim biraz ama bakalim sabah tartida buyuk ihtimal arti cikarim kusura bakmaLAydLiNe
cankızımm canımmm neden böyle yapıyorsun toparla kendini bak 80lere de inmişken bırakmaKızlar ben yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum gibi
Aynı eskiden yaptığım gibi
Menüme istediğinizi diyebilirsiniz hak ediyorum
Sabah yok
Öğlen 4de
1tabak kadar patates kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt
Akşam yok
2litre su
Spor yok
menü spor su hepsi güzel canım afiyet olsun
kahvaltı gecikmiş eşini bekliyordun pazar kahvaltısını beraber yapmak istiyor insansu ve spor güzel afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım kuskus 2 kaşık fazla kaçırmamışsın ekmek de yok sorun olacağını sanmam. spor da güzel
afiyet olsun canım 15.00 de akşam yemeği erken bence akşam 18.00 gibi 1 kase çorba, biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin uzun süre böyle erken kesersen yemeği ileride geç yediğin tüm yemekler kilo olarak dönebilirev yapımı yoğurdun su tuttuğunu sanmıyorum ama ayran, cacık tuzlu olduğu için olabilir
15.00 yeme işini bitirmek için erken canım duygu arkadaşıma yazdığım gibi çorba, yoğurt, salata yiyebilirsin saat 18.00 gibi aç kalmak yerine. en azından metabolizmanı yavaşlatmamış olursun
çok kötü değil canım menün. sabah fazla kh olmuş yani kek fazlalık orada. akşam menün de haşlanmış et gayet güzel salata ekleyerek demir emilimini arttırabilrsin
cankızımm canımmm neden böyle yapıyorsun toparla kendini bak 80lere de inmişken bırakmamenün çok kötü malesef. yarından itibaren güzel menüler bekliyoruz senden
canım neden yapamayasın ki kahvaltı yarım saat erken kalk bişeyler ye olmaz ama böyleOfff hep böyle yapıyorum ya biraz kilo veriyorum sonra bırakıyorum kendime çok kızıyorum
Yarında kahvaltı yapamicam
Sabah arkadaşla kahve içmeye gidicez ondan sonra alışveriş yapicaz öğlen yiyebilirim ancak
8 nisan
11.00
7 zeytin 1 incir
1 yumurtadan ev yapımı salçalı yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
15.30
ton balıklı salata
3 hurma
19.00
1.5 porsiyon köfte
1 dilim ekmek