- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
LAydLiNe evet haklısın ama kendime de size de gerçekçi oldum en azından, düşünsenize önceden daha çok yerdim artık diyet yaptığım için değil, ben 2 haftaya yakın bir sürede birleyler başarmışım ki midem küçülmüş. Haftaya bir sorun olmazsa yine gideceğiz oraya ve ben yine daha az yiyeceğim artık midemi tanıyorum yavaş yavaş ve çok mutluyum
Paketli gıda sevmem abur cubur aramam ki evde bir çekmece dolusu var erkek arkadaşım ya da onun kardeşi ya da misafirler geldikçe onlr getirir onlar yer. O yüzden biliyorum çok doğru değil ama bir tık daha doğal olan pazar kahvaltısına ( içinde kızartma ve ekmek olmadığı aürece) daha masum bakıyorum. Tabiki dilediğim gibi olanı hedef kiloma düşünce kontrollü bir şekilde yiyeceğim
Bugün tartıya çıktığımda da sporumu zorlansam da bırakmamam gerektiği bilincini aşıladım kendime.
Önceki 2 günümde yani perşembe ve cumartesi zorlanmıştım antrenmanı yarıda bıraktım çıktım eve. Mesela şu an hala salondayım çok terledim çok yoruldum ama hala bitmedi gerekirse burda 1 saat kestiririm ama bugünki programımı da yarım bırakıp gitmem.
Aynen canım. Diyet aşamasında her şeye dikkat etmemiz lazım. Ama ideal kiloya ulaştığımızda daha rahat olacağız. Yiyeceğiz ama dengeleyeceğiz. O nedenle bu dönemde sıkı tutmamız lazım. Diyet süresi uzadıkça zorlanırız. Bıkkınlık gelir. O nedenle daha düzenli gitmemiz lazım. Seni zaten çok kararlı görüyorum. En kısa zamanda da ideal kilona ulaşabileceğini biliyorum.