- 15 Ekim 2010
- 823
- 1.979
- 313
canım emziriyorum ve dişlerim kırılıyor 2 seferdir kalsiyum eksik diye düşünerek süt yoğurt tüketmeye çalışıyorumGunluk sut miktari fazla geldi gozume ama genel olarak menu guzel cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım emziriyorum ve dişlerim kırılıyor 2 seferdir kalsiyum eksik diye düşünerek süt yoğurt tüketmeye çalışıyorumGunluk sut miktari fazla geldi gozume ama genel olarak menu guzel cnm
canım zaman zaman bana da oluyor ama kendini frenlemen lazım bizi düşün ve yeme olayını yarından itibaren bitirkizlar ben uzulunce yemek yiyenlerdenim ve hirsimi yemekten aliyorum. uzuntum en ust seviyedeyse su bile icsem mide asitim yükseliyor.
suan surekli yemek yemek istiyorum. ne oldugu fark etmez. ve yedikce moralim bozuluyo. dun aksam kizartma yedim bugun etimek tatlisi yedim. dikkat ettigim halde bi anlik gozum donuyo. suan dondurma yemek istiyorum ama yemiycem canim istemediginin sadece bi seyler yemek istedigimden oldugunu biliyorum cunku.
sanki kilo kontrolu yapiyomusum gibi besleniyorum. 71 72 arasinda gidip geliyorum![]()
anladım canımBirlikte yemedim canim önce süt içtim baktım doğurmadı salatalık yedim..
tamam canim haklisincanım zaman zaman bana da oluyor ama kendini frenlemen lazım bizi düşün ve yeme olayını yarından itibaren bitir![]()
her menünde 4 dilim peynir oluyor canım. peynir sütten çok daha yoğun bu yüzden faydalı. hatta şöyle söyliyim 5 litre sütten 1 kilo peynir ancak çıkar. ama miktarını azaltırsan senin için iyi olurBugün menü
Sabah 10 00
4 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Çeyrek normal ekmek
1 adet yumurta
Ara öğün
1 elma
Akşam
18 00
8 kaşık bulgur pilavı
1 adet tavuk but
Cacık
2 litre su içildi
Bol bol temizlik yapıldı
iyi geceler canımKizlar herkese iyi geceler yarin nobetciyim ben iyi bir dinleneyim gorusmek uzere
kendim katmmadım malesef eşim almış bekliyordu dolapta son kullanma tarihi gelince içtim ben de. normalde içmem böyle şeylerTatlım 3 porsiyon meyve senin şu anki kilona göre çok fazla. Sen kaç kiloyken verdi sana diyetisyen listeyi? İdeal kilona oldukça yaklaştın o yüzden sana günlük 1 porsiyon meyve yeter.
Bugün sağlıklı olmamış canım menün. Allahtan sporun var.
Simit bana iyi geliyo Burcu’ cum. Geçen hafta menülerime bak neredeyse her gün var simit. Ben yıllardır aynı taktiği uyguluyorum. Yaa haşlanmış yumurta ya simit. Profil fotomuzun altında resimler var ya canım. Kimin hangi takımda olduğunu gösteriyor. Bizim takımın simgesi Kartal. Sen de yok. Herkesi tamamlayayım size de isteyeceğim.
Evet canım beğendim
Haklısın canım. Ama et o kadar azdı ki yemeğin içinde mecburen yedim ara öğün yapmadığım için öğlen doymazsam akşama fena patlıyor. O nedenle yedim.
Bugün ekmeklerin fazla olmuş canım. Sütte sıkıntı yok ama meyveli derlen kendin kattın di mi meyveyi? Su ve spor güzel
Bi sorunun mu var canım? Niye sıkkın canın? 6 lı rakamlara çok az kaldı. Hadi biraz gayret et. Başaracaksın.
. Kızartma olmamış ve lütfen artık 18:00 den sonra bişey yememeye çalış. Bu gerçekten çok önemli.
Tatlı olmamış. Bir de akşamın çok geç olmuş. Moralini bozma. Yarın yeni bir gün. Yediklerin geçmişte kaldı. Biz geleceğe bakacağız. Yarın senden kaçamaksız sağlıklı güzel bir menü bekliyorum ona göre![]()
iyi geceler canımKızlar ben de kaçıyorum. Biraz kitap okuyup uyurum. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yarın çok güzel bir gün olsun inşallah. İyi geceler![]()
zor bir süreç senin için Allah işlerini yoluna koysun canım.tesekkur ederim kaptanım. dikkat edicem.
kafaya bariz taktigim bir sey yok ama vucudumun tepkilerine gore bastirdigim durumlar var belli ki. ayin 20sinde memlekete donucez esimle. mayisin 2 si gibi teslim olucak. 5 ay ailelerde kalicam. bebek istiyoruz eger olursa gebelik psikolojisiyle nasil dayanirim bilmiyorum. kpss derslerimi yetistiremedim. onun için cok calismam lazim. bi kendi ailemle bi esimin ailesiyle kalma durumu var dengeyi nasil kurucam bilmiyorum. bu düşünceleri erteliyordum. artik eteliycek vakit kalmadi. Allah buyuk hayirlisi insallah.
sagol canim insallahher menünde 4 dilim peynir oluyor canım. peynir sütten çok daha yoğun bu yüzden faydalı. hatta şöyle söyliyim 5 litre sütten 1 kilo peynir ancak çıkar. ama miktarını azaltırsan senin için iyi olur
iyi geceler canım
kendim katmmadım malesef eşim almış bekliyordu dolapta son kullanma tarihi gelince içtim ben de. normalde içmem böyle şeyler
iyi geceler canım
zor bir süreç senin için Allah işlerini yoluna koysun canım.
70 kılo iken gitmiştim canım ozaman her ara öğünde meyve verdi bana.meyvenin zararı var mıdır ki...peki ben acıkınca ne yiyeyim.yoğurt yada salatalık olabilir mi meyve olmaz dersen.çünkü bi saat 10 da ara yapıyorum bi de 3 yada 4 gibi..akşam da yapıyordum ama kestim.Ben su acidqn sevmiyorum yani senin menun icin bir sknti yok sen hep ole yiyosun benimde canim istio ama kendimi frenleyemiyorum ben simitte o nedenle sevmiom![]()
Sağol canımAllah kabul etsin canim.bende. afiyet olsun.
Benimde salı günü kuru pilav cacık varKuru fasulye bakliyat canım sıkıntı yok sadece perşembe akşamı yemeyelim diye anlaştık.benimde yarınki menüm kuru fasulye.isladim şimdiden.
Bizdeki katmer çok kalorili sizinki inşallah değildir canım afiyet olsun canım9 nisan listem
Kahvalti 8.00
1 tane pepekuslu katmer ( mslatyaya has bi ot)
Peynir
Zeytin
Cay
Ara yarim muz
Aksam 7.30
dayanamadim yine katmer yedim yaa :-(
Ayran
Mercimek çorbası
2 litre su
10 dk tvster
100 ip atlama
30 dk farkli sporlar
Beğenince şımarıp bozuyorsun canım çünküAyy yine mi beğenmedin menümü![]()
Sağol canımöğlen menüsü çok şekerli olmuş canım çikolata da olmamış. 1 porsiyon meyve yiyip yanına yoğurt veya süt ekleyebilirsin ya da öğle yemeği şeklinde yeseydin hem daha doyurucu hem sağlıklı olurdu
cankızdan 3 öğünlü menü geldi süpersin canım toparlanmana sevindim
sıkma meyve suyu ve antep fıstığı olmamış canım. salatalıkla süt nasıl bir arada? hiç denemedim daha önce. portakal süt muhabbetine döndü
afiyet olsun canım güzel menü
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun
patates olmamış kaptanım
canım ara öğünlerde meyve acıktırıyorsa meyve yanına yoğurt ya da çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. kuru fasulye zararlı değil sadece şişlik yaptığı için tartı öncesinde yememeye çalışıyoruz
2. katmer olmamış sanki canım. hadi ilkini ekmek yerine yedin ama bu![]()
Akşamki ekmek fazla mı olmuş bulgurda varmış9 nisan
9.00
1 kase meyveli sütlü haşlanmış yulaf
13.30
1 kase domates çorbası
1 tabak sebzeli mantar sote
1 bardak ayran
yarım dilim ekmek
15.00
1 bardak meyveli süt
19.00
1.5 tabak bulgurlu ıspanak yemeği
biraz yumurtalı soğan salatası
1 dilim ekmek
3 litre su
1 saat yürüyüş
Yemek üzüntüyü almıyorkizlar ben uzulunce yemek yiyenlerdenim ve hirsimi yemekten aliyorum. uzuntum en ust seviyedeyse su bile icsem mide asitim yükseliyor.
suan surekli yemek yemek istiyorum. ne oldugu fark etmez. ve yedikce moralim bozuluyo. dun aksam kizartma yedim bugun etimek tatlisi yedim. dikkat ettigim halde bi anlik gozum donuyo. suan dondurma yemek istiyorum ama yemiycem canim istemediginin sadece bi seyler yemek istedigimden oldugunu biliyorum cunku.
sanki kilo kontrolu yapiyomusum gibi besleniyorum. 71 72 arasinda gidip geliyorum![]()
Benimde canım çekiyor birşeyleri sma erteliyorum katmerde kahvaltıda fena olmaz ama yok yemeyelimGetirin sopayı arkadaşlar. Biz burda yediğimiz ufak tefek şeyleri eleştiriyoruz hanım katmer yiyiyor hemde sabah ve akşam. Hadi ozenebilirsin belki ama ucundan bi parça yeseydin bari canım.bu hafta grubu dereceye sokmamiz lazım ona göre.
Aynen canım dağıttıysak bile 3 gün toparlanma için gayet güzel bir süreKızlar 3 günümüz kaldı ben dahil yediklerimize dikkat edelim ve mutlaka spor yapalım bu 3 günde ki dediğim gibi ilk 3 e girelim ins..maydonoz suyu...kiraz sapı saçı yada varsa mısır püskülu çayı da demleyip içebiliriz ki ödemi atsın..bide bakliyat yiyecekseK perşembeye bırakmayalım ins.hadi bakalım bu sefer olacak.
Peynir fazla bulgur da fazla geldi canımBugün menü
Sabah 10 00
4 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Çeyrek normal ekmek
1 adet yumurta
Ara öğün
1 elma
Akşam
18 00
8 kaşık bulgur pilavı
1 adet tavuk but
Cacık
2 litre su içildi
Bol bol temizlik yapıldı
İyi istirahatler canımKizlar herkese iyi geceler yarin nobetciyim ben iyi bir dinleneyim gorusmek uzere
İnşallah canımKızlar ben de kaçıyorum. Biraz kitap okuyup uyurum. Kocaman öpüyorum hepinizi. Yarın çok güzel bir gün olsun inşallah. İyi geceler![]()
Herşey olacağına varır sen geleceği düşünme anı yaşamayatesekkur ederim kaptanım. dikkat edicem.
kafaya bariz taktigim bir sey yok ama vucudumun tepkilerine gore bastirdigim durumlar var belli ki. ayin 20sinde memlekete donucez esimle. mayisin 2 si gibi teslim olucak. 5 ay ailelerde kalicam. bebek istiyoruz eger olursa gebelik psikolojisiyle nasil dayanirim bilmiyorum. kpss derslerimi yetistiremedim. onun için cok calismam lazim. bi kendi ailemle bi esimin ailesiyle kalma durumu var dengeyi nasil kurucam bilmiyorum. bu düşünceleri erteliyordum. artik eteliycek vakit kalmadi. Allah buyuk hayirlisi insallah.
Çiğ badem fındık ceviz olabilir canım70 kılo iken gitmiştim canım ozaman her ara öğünde meyve verdi bana.meyvenin zararı var mıdır ki...peki ben acıkınca ne yiyeyim.yoğurt yada salatalık olabilir mi meyve olmaz dersen.çünkü bi saat 10 da ara yapıyorum bi de 3 yada 4 gibi..akşam da yapıyordum ama kestim.
İyi yapmışsın canımBu arada saat okadar geç olmuş ki.işlerim ancak bitti evleri toparladim bilirsiniz calisan kadin ve anne olmak zor.ve sporu yapmadan yatmak istemedim.1 mil leslie 15 dk...15 dk da egzersizleri yaptım 100 ip atladım aynen yazdığım gibi sonra duş vs.çok terletiyor leslie 15dk.ama güzel bence.şimdi yatıyorum ancak.umarım yarın kalkabilirim.öpüyorum sizi iyi geceler..
Evet çok güzelİyi geceler kızlar bugunun gzüel olmasını umut etmiştim ama maalesef benim için kötü bir gündü.
Yarın herşey tam gaz devam edicem inşallah
Bugün menü
Sabah 10 00
4 dilim beyaz peynir
3 adet zeytin
Domates salatalık
Çeyrek normal ekmek
1 adet yumurta
Ara öğün
1 elma
Akşam
18 00
8 kaşık bulgur pilavı
1 adet tavuk but
Cacık
2 litre su içildi
Bol bol temizlik yapıldı
Peynir çok fazla canım ayrıca çeyrek normal ekmek hiç olmamış. Bunların haricinde güzel menü.
Yerleşebildiniz mi?
Neresi iyi menü Burcuuuu çeyrek ekmek var hem de normal. Yumurta be peynir de var aynı öğünde
Hımmm ben yarısını yedikten sonra bırakabiliyorum. Bir de benim simit sert olan simitlerden. Hani yumuşak açma tarzı simitlerden değil. İzmirlilerin gevrek dediklerinden. Diğerlerini asla yemem. Yenmemeli zaten
canım emziriyorum ve dişlerim kırılıyor 2 seferdir kalsiyum eksik diye düşünerek süt yoğurt tüketmeye çalışıyorum
70 kılo iken gitmiştim canım ozaman her ara öğünde meyve verdi bana.meyvenin zararı var mıdır ki...peki ben acıkınca ne yiyeyim.yoğurt yada salatalık olabilir mi meyve olmaz dersen.çünkü bi saat 10 da ara yapıyorum bi de 3 yada 4 gibi..akşam da yapıyordum ama kestim.
günaydın canımGünaydinnn kızlarrr
Gunaydin canimGünaydinnn kızlarrr