Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 avuctan bise olmuyodu diye biliyodum ama....
Ohh zaten artilardayim nedendir bilmiyorum. Bide bu etki etseydi kalpten giderdimGeçer cnm 1güne
Ohh zaten artilardayim nedendir bilmiyorum. Bide bu etki etseydi kalpten giderdim![]()
Yasak değilse bende yerim ondan sordum :)
![]()
![]()
umarim degildir smdi senide yanlis yonlendirmeyeyim. Kiz cay da bos icilmiyo mubarek naapiiimm
![]()
Kuru neden olmamış canım. Yarına çıkar o vücuttan tartı cuma günü.Kuru disinda guzel cnm
Bulgur tartuya yakin olmamis cnm
Aksam.biraz yogun olmus cnm
Kuru neden olmamış canım. Yarına çıkar o vücuttan tartı cuma günü.
Canım menün çok güzel çekirdek yiyip vücuduna boşuna yağ ekleme.Selam hepinize 11 nisan listem
Kahvalti 8.15
Ilk ince maydonozlu limonlu kür
15 dk sonrasi
Sekersiz cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik
Ara 13.30
2 ceviz
7 kuru kayısı
Akşam 18.30
Dünkü yemeklerim vardi
1 tabak türlü (patatesleri hariç)
Yarim tabak bulgur pilavi
1 bardak ayran
Aksam saat 21.30 gibi cay ve cekirdek olabilir cnku bugun dirilis var
1 bucuk litre su
20 dk farkli sporlar
Umarim gider canım. Aksam yapmıştım aslında ama kalınca mecbur yedim başka da yemek yapmadım pilav da yemediğim için. Zaten regl yaklaştı şişkin karnım bakalım tartıda ne çıkacak.Bazen cikmio cnm ya beni 2 3 gun etkiler bakloyatlar mesela
Tuh keske yemeseydm risk suan cankiz 1 sen 2 banada 1 bucuk diyelim o haldeValla canim bende 2 gun gecmio
Dogru diyosun. Sadece tadina bakayim o haldeCanım menün çok güzel çekirdek yiyip vücuduna boşuna yağ ekleme.
O minicik şey çekirdek mi canım. Ben başka bişey göremedim. Etkilemez olur mu tuzlu ve kavrulmuş sa etkiler.daha önce konusu geçmişti sanki benim anladığım tuzsuz ve kavrulmamis yenebilir.ama öyle çekirdeğin de ne tadı ne tuzu var hiç yemem daha iyi.Neyse ztn birazdan yazarlar yasakmi degilmi ona göre yeriz ama o minicik şey kilo aldırmaz herhalde :)
Bence hiç bakma...çünkü başladın mı bırakılmıyor mübarek şey..Dogru diyosun. Sadece tadina bakayim o halde
Haklisinda Kiz banada günah iki gündür nasi canim istiyo bi bilsenBence hiç bakma...çünkü başladın mı bırakılmıyor mübarek şey..
Afiyet olsun canım güzelBugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 da
2 adet küçük salatalık
Saat 5 te
1 tabak kuru fasulye
Salatalik domates
1 tabak yoğurt
Saat 6 da çay 4 kayısı
Şu 3 e tamamlarım jns.
Spor şuan yok ev temizliği yaptım akşama yapabilirsem yazarım.
LAydLiNe
Telefon da çalacak zamanı bulmuşKızlar aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış...öğleden sonra çocukları uyuyunca bende yattım uyudum biraz.rüyamda 1 tepsi un helvası aldim 1 tabak çekme helva..1 kase kestane tatlısı tam helvayi ağzıma attım yerken tel.im çaldı uyandım..valla şimdilik rüyası da güzeldi..napiyim bende çayın yanında kayısı yedim helva yerine afiyet olsun bana..
Benimde vardı dündenBenim akşamdan kalan kurufasülye vardı mecbur onu bitirdik yanina bişeyler ayarlayip
Afiyet olsun canımSelam hepinize 11 nisan listem
Kahvalti 8.15
Ilk ince maydonozlu limonlu kür
15 dk sonrasi
Sekersiz cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Salatalik
Ara 13.30
2 ceviz
7 kuru kayısı
Akşam 18.30
Dünkü yemeklerim vardi
1 tabak türlü (patatesleri hariç)
Yarim tabak bulgur pilavi
1 bardak ayran
Aksam saat 21.30 gibi cay ve cekirdek olabilir cnku bugun dirilis var
1 bucuk litre su
20 dk farkli sporlar
Afiyet olsun canım herşey güzelSabah 09:00
2 yk lor
1 yk yulafla 1 yumurta yarım çay bardağı süt bunları tavada pişirip yedim
3 zeytin
2 domates
Bol yeşiliik
Ara 16:00
10 tane donmuş vişne (dondurma yerine)
2 ceviz
Akşam 18:00
1 kase yoğurt çorbası
1kase yoğurt lu kereviz salatası
5 yk bulgurlu ıspanak yemeği
3 litre su
30 dk step
Afiyet olsun canımMenüm
11:00
Çok az peynir
Bir ısırık ekmek
14:00
Çok acıktım
1 haşlanmış yumurta
Yarım muz 4 çağla
Azcık kuru üzüm 3-5 leblebi
17:00
Sade Türk kahvesi
18:30
6 ızgara kanat
1 ızgara biber
3_4 biber ev turşusu
Spor: 40 dk orta tempo yürüyüs
100ip atlarım
Su 3.5 lt
LAydLiNe
Ben dün yedim kuru
İzinli saydı sanırım seni bildirim yapmayıncaKızlar sonunda internet bağlandı evimi yerleştirdim ama o kadar çok yoruldum ki anlatamam kaptanımız beni takımdan çıkarmış olsun haklı takım için ama ben hiçbir şekilde bildirim yapamazdım kafamı kaşıyacak vakit bile bulamıtlyordum birde üstüne kızımın azı dişinin patlaması o ev kızımın bu hali kafayı yiyordum çok şükür yerleştim bi de kızım düzelse daha iyi olacak neyse takımda değilim ama yine sizinleyim