- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Oo süper o zaman vicdan azabı çekiyordum daYok canım sen ye siz diyete alışıncaya kadar bu son öğünü yapacaksınız. Zamanı geldiğinde ben size söylerim ne yapmanız gerektiğini. Diyetisyenin listesine aynen uy lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo süper o zaman vicdan azabı çekiyordum daYok canım sen ye siz diyete alışıncaya kadar bu son öğünü yapacaksınız. Zamanı geldiğinde ben size söylerim ne yapmanız gerektiğini. Diyetisyenin listesine aynen uy lütfen
Günler uzun sahura kalkıp en azından bir yumurta bir bardak süt içmelisinYarın niyetliyim insallah sahur yapmiyorum sadece uyanip su icerim yatarim ...acaba biseyler yesem mi yatmadan diye düşündüm ama karnim tok.... erken aksam yemegini yedim ya bugun ondan... yarindan itibaren iftardan sonra bisey yemem yatarim
Katılıyorum sana kadın olmak her haliyle zorValla bende hazır reglken bitireyim dedim olmadı sadece dolaplar bitti eşyaları yıkadım okadar evler ütüler duruyor.hem çalış eve gel çocuklar şimdi iftar da geç oluyor.bugün zaten basim tuttu bakalım çocukları uyutunca artık. Hafta sonu toparladım inş. Kadın olmak zor.
Bugünkü menum
Sahur 2 de
1 kaşe çorba
1 kaşe yoğurt
1 tane salatalık
3 hurma
İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 kaşık makarna
2 dilim karpuz
1 parça pide.doydum ama canım çekti bi parça aldım çok küçük
Saat 9 buçukta
Karışık meyve(muz şeftali kiraz)çok fazla değil.1 porsiyon yapar belki.
Şu..sahur dahil 2 buçuk lt.
Spor 30dk.dışarıda yürüyüş
LAydLiNe
Bal ve meyve haricinde çok güzel menü tebriklerBugünkü menüm
03.00 sahur
Yumurt1 dilim ekmek
Domates bol
1 dilim peynir
Biraz bal
İftar
Yarım tabak menemen
1 tabak cacık
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
9.30 meyve 1 porsiyon kadar
3 lt ye yakın su içtim
yakın arkadaşım boşanıyor. evini taşıdı bu akşam. o yeni eve gitti bende burdaki eve gittim başında durdum taşıyan adamın. mobilyaları filan almıyor ufak bi araba ile geldi adam taşıdı gitti. sofrayı bırakıp gitmiştim gelince de kızı yatır az otur derken bu saat oldu. şimdi mutfağı toplacağım ve yatacağım inşallah. iyi geceler herkese![]()
tebrikler canımGünaydın hanımlar
Geçenhafta 75.9
Bugün 75.5
Fark, 400 gr
Bugün memleketime gidiyorum, ondan böyle erkenden kilo bildirimi yaptım..
sağol canımTebrikler canim
tebrikler canımGunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.2
Fark -700gr
Masallah cok istikrarli ilerliyorum yavaas yavas bu hafta artik hiz vermeliyim en az -1kg olmaliyim
LAydLiNe
son kilolar zor gidiyor canım normal bence tebrikler
canım önümüzdeki hafta kendini toparlamış olarak gel lütfen sen hızlı kilo verebiliyorsun kısa sürede dönüş yaparsın inanıyorum bunaKötü bir Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 74.7
Ama çoğunun şişlik olduğunu düşünüyorum inş hafta ya çok daha iyi bir bildirimle burda olcam
çok düşünmüşsün canım demekki kıyamam ya haftada 8 kilo ne demekStresle oldu ya evlilik karari verirken cok dusundum sanirim.gorucu usuluydu bi hafta boyunca yedigim 2 3 kasik yemekti butun gun almiyordu icim 65 den 57 ye dustum tabi kotu bir ornegim istemsizdi gerci benimki yiyemiyordum esim istemede kilolu bi hafta sonra soz oldu sozde incecik gorunce sok oldu![]()
tebrikler cankız
hoşgeldin canımMerhaba 13. Takım
LAydLiNe
Kullanıcı Adı :Nisaca
İsim (İsteğe Bağlı ):Nisa
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:rusya
Boyunuz :178
Kilonuz:120
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz :aşırı yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık güzellik huzur
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet yaklaşık 1.5 yıl önce
Neden 13. Takım? :hiç 3 haneli yarışmacınız yoyok o ben olabilirim :))
tebrikler canımKilo bildirimi
Gecen hafta 78.5
Bu hafta 77.9
Giden 600 gram
hoşgeldin canım aramıza.bundan 4 ay önce 13. Takıma katıldım. Başladığımda kızım 2 buçuk aylıktı şimdi 6 buçuk aylık oldu. Şimdiye kadar 10 kilo verdim arkadaşlarımın da desteğiyle. Burada kendini kontrol etmeyi öğreniyorsun eminim sen de burada devam ettiğin sürece hedefine ulaşacaksın. Fırsat buldukça girmeye çalışMerhaba kızlar
Takımda yeniyim
3 aylık bi bebeğim var çok aktif olamasam da vakit buldukça forumda olucam
Aşırı kilolu biri olarak aşırı motivasyona ihtiyacım var :))) iştahı acayip açılmış deneyimli sayılabilecek taze anneyim :))
matematik branşım kaptanımSevgili öğretmenlerimiz hem el kaldırsa hem de branşlarını yazsalar ne güzel olur. Öğretmen sayımız bir hayli fazlalaştı. Eskilerin branşlarını da unuttum![]()
Afiyet olsun cnm guzel olmusBugünkü menum
Sahur 2 de
1 kaşe çorba
1 kaşe yoğurt
1 tane salatalık
3 hurma
İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 kaşık makarna
2 dilim karpuz
1 parça pide.doydum ama canım çekti bi parça aldım çok küçük
Saat 9 buçukta
Karışık meyve(muz şeftali kiraz)çok fazla değil.1 porsiyon yapar belki.
Şu..sahur dahil 2 buçuk lt.
Spor 30dk.dışarıda yürüyüş
LAydLiNe
Afiyet olsun canim guzelmis sadece meyveler gec saatte birzcik olmamisBugünkü menüm
03.00 sahur
Yumurt1 dilim ekmek
Domates bol
1 dilim peynir
Biraz bal
İftar
Yarım tabak menemen
1 tabak cacık
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
9.30 meyve 1 porsiyon kadar
3 lt ye yakın su içtim
Canım kahvaltın ve öğle yemeğin çok güzel. Akşamın zamanı iftardan dolayı galiba biraz geç. Ananas olmamış. Akşam eğer çok acıkıyorsan ya süt ya yoğurt ye meyvelerden uzak dur. Meyve şekeri olan fruktoz belli bir saatten sonra direkt depo ediliyor. Günlük meyve hakkımızı saat 15:00 ten önce yememiz lazım.
Geçmiş olsun Allah arkadaşına hayrlı kapılar açsın..
Ne zordur dimi?
Eşyaları gitmiş falan filan..
Bi dönem eşimle sorunlarımız olmuştu msj ı nı okuyunca duygulandım Allahım kimseyi yuvasısndan ayrımasın herkese huzur versin.
Boşanan kardeşlerimiz için hayrılı güzel kapılar Açsın Allahım