- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Yaaaa ama böyle düşünürsen karamsar karamsar olmaz ki. O yüzden diyorum ben sana sürekli tartılma diye. Niye inat ediyorsun bu tartılma konusunda anlamadım gitti. Haftada bir tartıl diyorum olmaz diyorsun. Sonra da böyle fazla çıktığın zaman hemen olumsuz düşüncelere kapılıyorsun. Üzülüyorum vallahi
Oruç oruç çok yorma kendini canım.
Ama böyle de kilo veremiyorsun ki Ada' cım. Yerinde sayıp duruyorsun. Seninle kilolarımız çok yakındı ilk geldiğimde. Bak aradan ne kadar zaman geçti ama sen olduğun yerdesin. Demek ki bir yerde bir sıkıntı var. Daha önce denediğinde ben yoktum yanında. Şimdi ben varım benimle birlikte deneyeceksin. Hem hoop hoppp olmayacak araları. Bir kaç ay erken kalk olmaz mı? Bence sen eskiden denediğinde yanlış bir şeyler yaptın o yüzden olmadı. Akşamdan hiç mi yemeğin kalmıyor ertesi gün öğle için. Bir tabak ısıtırsın. Kahvaltı hazırlamak kadar kolay bir şey yok. Otur kızınla kahvaltı yap. Hem o hem sen tek başına kahvaltı yapmamış olursunuz. Eşin kaçta gidiyor işe? Evde kahvaltı yapıyor mu? Bunlar önemli şeyler. Çünkü böyle gitmek sana bıkkınlık getirecek. Ben senin başarmanı istiyorum. Yoksa biliyorsun ne liste derdim var ne çok verelim derdim var. Beni bu kadar sürede birazcıkta olsa tanıdığını düşünüyorum. O yüzden sakın beni yanlış anlama![]()
Yok canım yormam.