Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yazık ya Allah yardım etsin git canım çok iyi olur.
Allah ablasına vicdan versin

amin canım aminnn

Bende tartildim bugun ama +100 gr görünüyorum ic acici bi rakam degil malesef

4 haziran listem
Sahur 2.30
Karpuz kavun
peynir

Iftar 20.36
Yogurt çorbası
1 tabak bezelye yemegi
3 4 kasik bulgur pilavi
3 kaşık hosaf

1 dilim biskuvili bi tatlı adini bilmiyorum
2 catal karpuz
3 4 bardak cay

bezelye şişkinlik yapmıştır belki. daha 4gün var önümüzde dikkat edersen eksileri görürsün canım.

4 Haziran menü
Sahur
2 ızgara köfte
Salata
Bir dilim tb ekmeği

İftar
Yarım kase domates çorbası
4 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tane salatalık turşusu

Saat 21:30
Filtre kahve sütlü
6 kiraz

afiyet olsun canım.güzel menün

Ay ne kadar guzel utusuz hayat. Benim eşimin tişörtü gomlegi pantolonu şimdi birde yaz geldi sortlari kaprileri çıkarttım bir dünya ütü benimkiler arada kaynıyor 3-5 tane onun daha çok
Benim eşim kendi yapıyor ütüsünü çok şükür :KK48::KK48:

Hakkında en hayrlısı olur inş.
Belki daha hayırlıdır yerinin değişmesi.
Bende bir iş başvurusu yaptım evime uzak ama şartları çok uzak.
Ama hiç umudum yok.
Çnkü malum tanıdık olması gerekiyor
İşte ben bu tanıdık sisteminine de acayip tav oluyorum. Resmen ülkenin çivisi çıktı. Sonra da vay gelişemiyoruz vay şu oluyor vay bu oluyor. Sen tanıdık diye iş bilmeyen insanları çalıştırır iş bilenleri bir köşede bekletirsen yürümez bu iş. Haksızlık, adaletsizlik ülkenin her yanını sarmış. Allah hayırlısını versin hakkımızda.

Müdür grevde olunca barsaklar çalışmıyor :KK70::KK70:
en az 300 g farkediyor bence

menümü beğenmedin öyle mi? evet pirinç ve çiko bence de olmasa daha iyi olurdu

sen nasılsın bu arada? yeni bölüm belli oldu mu?
Menü olmamış. Müdürü de anladım :KK70: Yeni yerimde belli değil henüz bakalım hayırlısı bekliyorum. :KK39:

Ve sonunda diyetisyene gidebildim
İnşaallah uygulayıp şu kilolardan sonsuza kadar kurtulurum :))))
İlk defa bi diyetisyen bu kadar açıklayıcı konuştu.
Ne kadar güzel olmuş. :KK9:Lütfen diyetisyenin anlattıklarını bize de anlatır mısın? Bir de listeni ben de istiyorum canım. Kontrol amaçlı :KK68:

04.06.2018/ Pazartesi

08:40 = Yarım salatalık
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
1kk kaşar peyniri
1 dilim çavdar ekmeği

---Yeşil çay----

11:00-11-30 arası 15 dk leslie spor

13:15 = 4-5 kaşık taze fasulye
1.5 dilim çavdar ekmeği

15:00 = 2-3 kaşık yeşil elma ve tarçınlı yoğurt

20:36 = 1 kase şehriye çorbası
3-4 kaşık pirinç pilavı
3-4 adet fırında patates

2.5 lt su.
Iftarda misafirlikteydim.
Yemediklerim : Mis gibi kokan pide, börek, kadayıf tatlısı:duduk:
LAydLiNe LAydLiNe Valla zorla yedircekti eşimin yengesi ama yemedim:kk77:
Öncelikle yemediklerin için seni kocaman tebrik ediyorum. Şimdi olmayanları söyleyeyim teker teker. Kahvaltın çok güzel. Ama bir süredir kahvaltı ile öğle arasındaki arayı atlıyorsun. Atlamamaya çalış. Akşama kadar yediklerin gayet iyi. Akşam yine yememen gereken şeyler yemişsin ama reddettiklerinin yanında onlara hiç bir şey demiyorum. Biliyorsun patates ve pilav yemiyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Veeee tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK36:

4 haziran

03.15 sahur

1 haş. Yumurta
7 zeytin 1 incir

20.30 iftar

3 hurma
1 kase tarhana
6 adet köfte
Salata
3 dilim karpuz

2.5 litre su
Akşam hem hurma hem karpuz fazla olmuş canım ama kendini toparlama aşamasında olduğun için hiç bir şey demiyorum. İlk hedefin 6 lı rakamları görmek olsun lütfen ona odaklan. Menün gayet güzel :KK39:

4 haziran 2018 menü

9.30

1 bardak yoğurt ve 2 avuç semizotundan smoothie

12.10
Tavuk Göğsü Izgara
Salata

16.00
8 kiraz

19.30
Sebze çorba
1 dilim tb ekmek
1 köfte
Salata

2 l su
Bak işte ben bu menüye şapka çıkartırım :nazar::KK9::KK9: Şu akşamın saatini de bir ayarlayabilsek şakır şakır gidecek o kilolarda bakalım ne zaman ayarlayabileceğiz :KK53:

Benim eşim kendi yapıyor ütüsünü çok şükür :KK48::KK48:

İşte ben bu tanıdık sisteminine de acayip tav oluyorum. Resmen ülkenin çivisi çıktı. Sonra da vay gelişemiyoruz vay şu oluyor vay bu oluyor. Sen tanıdık diye iş bilmeyen insanları çalıştırır iş bilenleri bir köşede bekletirsen yürümez bu iş. Haksızlık, adaletsizlik ülkenin her yanını sarmış. Allah hayırlısını versin hakkımızda.

Menü olmamış. Müdürü de anladım :KK70: Yeni yerimde belli değil henüz bakalım hayırlısı bekliyorum. :KK39:

Ne kadar güzel olmuş. :KK9:Lütfen diyetisyenin anlattıklarını bize de anlatır mısın? Bir de listeni ben de istiyorum canım. Kontrol amaçlı :KK68:

Öncelikle yemediklerin için seni kocaman tebrik ediyorum. Şimdi olmayanları söyleyeyim teker teker. Kahvaltın çok güzel. Ama bir süredir kahvaltı ile öğle arasındaki arayı atlıyorsun. Atlamamaya çalış. Akşama kadar yediklerin gayet iyi. Akşam yine yememen gereken şeyler yemişsin ama reddettiklerinin yanında onlara hiç bir şey demiyorum. Biliyorsun patates ve pilav yemiyoruz. Bundan sonra daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Veeee tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK36:

Akşam hem hurma hem karpuz fazla olmuş canım ama kendini toparlama aşamasında olduğun için hiç bir şey demiyorum. İlk hedefin 6 lı rakamları görmek olsun lütfen ona odaklan. Menün gayet güzel :KK39:

Bak işte ben bu menüye şapka çıkartırım :nazar::KK9::KK9: Şu akşamın saatini de bir ayarlayabilsek şakır şakır gidecek o kilolarda bakalım ne zaman ayarlayabileceğiz :KK53:
Teşekkür ederim evet tartida hemen bu sabah +500 gr fazla gözüküyorum ne yapicam bilmiyorum cumaya kadar :oops::KK61:

Liste gayet güzel. Afiyet olsun. Sitede kiraz yiyenleri gördükçe sonunda bana da yedirdiniz bugün :-)
Ben de yedim dün ama şişkinlik yaptı neden anlamadım.

Kızlar bugün hiç gelemedim kusuruma bakmayın. Kız kardeşim hamile onun hastane tahlil işleriyle uğraştık bide biraz daha alışveriş yaptım bugün ya alıyorum alıyorum sanki bişey yok giyecek eskilerden hiçbir kıyafetim olmuyor resmen çuval gibi deniyorum da sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.akşam iftara giderken kardesimin 38 beden esyalarini giyip gittim benimkiler hep 42 44 malesef ..bi anda da herşey alınmıyor artık yavaş yavaş...çok eskiden olan dar kıyafetlerim de milattan kalma gibi 5 yıl önce aldığım eşyalar .moda ne çabuk değişiyor. Ozaman kısa gömlek etekler vardı şimdi uzun tunik pantolonlar var bize göre.bakalım zayıflamak güzel şey yinede.ama bu aralar diyeti epey kaçırdım bugünde tartilmayi unutmuşum.
Üzülecek ne var yaaa 38 beden kıyafete girmişsin bundan büyük mutluluk mu olur? Ben bütün büyük bedenlerimi verdim zayıflar zayıflamaz. Şimdi evde en büyük beden kıyafetim 38 aldıklarım da 36. Allah bir daha başka beden numarası göstermesin inşallah :dua: O yüzden hiç üzülme. Az olsun küçük beden olsun. Ben bir kısımını terziye verip daralttırmıştım. Deneyebilirsin. Kaçırmana da kızdım. Menün yazmamışsın. Yaz lütfen.

liseden çok yakın bir arkadaşım yarın safra kesesi ameliyatı olacak. yarın akşam kızımı anneme bırakıp yanında kalmaya gidebilirim. aslında ablası var ama abla demeye bin şahit ister. bugün sen benim neyime geldin ki filan deyip kavga çıkarmış(öyle bişey yok aslında tam tersi kendi hiç kardeşinin yanında olmadı. her zaman ki gibi ameliyatında da olmayacak anlaşılan) arkadaşım da onu istemiyor. sabah teyzesi olacak yanında. (annesi lise 1. sınıftayken vefat etti) iftara doğru o eve gececek ben gideceğim. kızımıda en son çok ufakken anneme bırakmıştım daha anlamıyordu. 1geceliğine arkadaşımın kınasına gitmiştim şehir dışına. durup durmaycağından emin değilim. eşimin de iş yerinin iftarı var geç gelecek ve eve gelir yatar o saatten sonra. akşam annemlere gelebilseydi onunla dururdu iyi olurdu. nasıl olacak bilmiyorum

diyetisyen randevum da var. hastaneye geçmeden ona da gitmem lazım. tam kızın uyku saatinde randevu.uyumadan gidip anneme geçebilsem de annem de uyusa çok iyi olacak ama zor gibi. uyurken çıksam uyanınca aldanır dedesine filan yoksa uyanıkken çıkınca anında başlar beni aramaya

nasıl gececek yarın hiç bilmiyorum:KK43::KK43:
İçini ferah tut canım inşallah sorunsuz atlatırsın. Habersiz bırakma bizi Allah kolaylık versin :KK36:

4 haziran listem
Sahur 2.30
Karpuz kavun
peynir

Iftar 20.36
Yogurt çorbası
1 tabak bezelye yemegi
3 4 kasik bulgur pilavi
3 kaşık hosaf

1 dilim biskuvili bi tatlı adini bilmiyorum
2 catal karpuz
3 4 bardak cay
Tatlıya kadar iyi gitmişsin de tatlı olmamış hiç. Daha iyi toparlayacağına inanıyorum. İki kilo çok değil yerken ona göre ye. Aklından çıkarma ayın 20 sini. :KK39:

Bugunku menum
Sahur
1sosisli yumurta
3zeytin
Yarim bardak sut

Iftar
1kase corba
1parca tavuk izgara
1yk pilav
1bardak ayran
2dilim karpuz

Su 2lt

LAydLiNe LAydLiNe
Tatlım pilav yediğin zaman yazarken yanına ne pilavı olduğunu yazarsan sevinirim. Çünkü biliyorsun ona göre yorum yapıyoruz. Bir de sosis konusunda seni uyarmak isterim. Geçenlerde okuduğum epidemiyoloji dersinde sosisin ve salamın içindeki bazı maddelerin kolerektal kanseri yaptığını söylüyordu. Hatta burada da anlatmıştım. O gün bu gündür eve almıyorum yemiyorum da. Sizlerinde yemesini istemem :KK39: Bunların haricinde güzel menü

4 Haziran menü
Sahur
2 ızgara köfte
Salata
Bir dilim tb ekmeği

İftar
Yarım kase domates çorbası
4 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tane salatalık turşusu

Saat 21:30
Filtre kahve sütlü
6 kiraz
Maşallah çok güzel bir menü olmuş :nazar:

Günaydın 13.Takım hatunları :KK25::KK6:
Günaydın canım :KK68:

Günaydın hanımlar yarın iftara misafirlerim var bugün temizlik+ alış-veriş derken baya koşturmacalı bir gün olacak :KK55:
Hadi bakalım Allah kolaylık versin. Menüye kendin yiyeceğin yemeklerde ekle mutlaka. :KK39:

Teşekkür ederim evet tartida hemen bu sabah +500 gr fazla gözüküyorum ne yapicam bilmiyorum cumaya kadar :oops::KK61:

Ödemdir canım dikkat edersen eğer daha cumaya çok var. Çok güzel gider. Sakın + gördüm diye listeni bozma aynen devam et. Bol su iç ve hareket etmeye çalış :KK39:

Ödemdir canım dikkat edersen eğer daha cumaya çok var. Çok güzel gider. Sakın + gördüm diye listeni bozma aynen devam et. Bol su iç ve hareket etmeye çalış :KK39:
Ay içimi rahatlattin kaptan teşekkür ederim bugün pazardan bol bol maydanoz alayım inşallah gider

Kızlar cumartesiye kadar çok aktif olamayabilirim. Şu kalan son dersimin bütünlemesi var. O kadar kolay bir dersmiş ki bir kez okusam geçecekmişim. Ama işte başka insanların lafına güvenip nasılsa zormuş sonra bakarım dediğim için şimdi ramazanın son haftası rezil oldu :KK70::KK70:

Hiç içimden de gelmiyor ders çalışmak ama mecburen çalışacağım. O yüzden sık gelemezsem merak etmeyin. Önemli bir durum olursa da diğer taraftan ulaşabilirsiniz. Herkeste numaram var sayılır. :KK39::KK36:

Ay içimi rahatlattin kaptan teşekkür ederim bugün pazardan bol bol maydanoz alayım inşallah gider

Gider canım gider hiç merak etme sen yeter ki verebileceğine inan :KK39::KK36: Aslında o kadar şanslısınız ki şu an kilo vermeniz çok kolay. Son kilolara indiğinizde anlayacaksınız ne demek istediğimi. Ben şimdi gram verince seviniyorum ama bu halimle bile iyi bir şekilde dikkat ettiğimde 1 kilo verebiliyorum. Çünkü verebileceğime inanıyorum. :KK39:

Gider canım gider hiç merak etme sen yeter ki verebileceğine inan :KK39::KK36: Aslında o kadar şanslısınız ki şu an kilo vermeniz çok kolay. Son kilolara indiğinizde anlayacaksınız ne demek istediğimi. Ben şimdi gram verince seviniyorum ama bu halimle bile iyi bir şekilde dikkat ettiğimde 1 kilo verebiliyorum. Çünkü verebileceğime inanıyorum. :KK39:
Ay inşallah ya diyetisyenin tartı gününe kadar 3 kg daha versemde bir 6kg tamamlasam en azından toplam verdiğimi

Domates çorbası
Pilav
Fırın poşetinde tavuk çöp şiş
Cacık
(Salata,hurma,zeytin,karpuz)
Bu menüye pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yapsam uygun olur mu sizce? Azıcık kendimede uygun yapmaya çalışıyorum da:dondurma:

Ay inşallah ya diyetisyenin tartı gününe kadar 3 kg daha versemde bir 6kg tamamlasam en azından toplam verdiğimi

Her ay 4 kilo vermen yeterli senin için. Fazlasını hiç düşünme. Giderse ekstradan mutlu olursun ama gitmezse de önemli değil çünkü sağlıklı olanı haftada 1 kilo :KK39:

Domates çorbası
Pilav
Fırın poşetinde tavuk çöp şiş
Cacık
(Salata,hurma,zeytin,karpuz)
Bu menüye pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yapsam uygun olur mu sizce? Azıcık kendimede uygun yapmaya çalışıyorum da:dondurma:

Bulgur yap canım hem kendin de yersin. Tam diyetlik bir menü olmuş. Harikasın :KK9::KK9:

Her ay 4 kilo vermen yeterli senin için. Fazlasını hiç düşünme. Giderse ekstradan mutlu olursun ama gitmezse de önemli değil çünkü sağlıklı olanı haftada 1 kilo :KK39:
Tamam kaptan teşekkür ederim umarım herşey daha güzel olur artık yemin edip kaçamak yapmayasım var

Gunaydin kizlar ben cumaya gore +500deyim regli olcm ama cumaya kadar eksiye duserim bole gidersem ama.2 gundur oruc cok sarsio tansiyonum filan dusuo artik dayanabildigim kadar

Back
X