Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

6 Haziran menü
Sahur
Yarım yufkadan yapılmış içi peynirli tost gibi birşey :)
2 zeytin

İftar
Bir kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 hurma

Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
10 kiraz
2 litre su

afiyet olsun... az az..sahurda proteini biraz daha arttırsan nasıl olur?
az geldi sahur menün

Bugünkü menum
Sahur
4 küçük salatalık
3 yaş kayısı meyve
1 dilim helva

Regl duman sabah ama başka yemek yemedim canım istemedi sadece ara ara meyve yedim
Saat 2 de kiraz
Saat 5 te erik

İftarda
2 kaşık mantarlı tavuk sote
1 köfte

Şu 2lt
Spor yok

LAydLiNe LAydLiNe

liste baya az aslında
helvayı saymazsak gayet de güzel
afiyet olsun canım

6 haziran

03.15 sahur

7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık

20.30 iftar

1 buçuk tabak patlıcan musakka(yağsız kızarttım patlıcanları)
5yk bulgur pilavı
Yarım kase cacık
1 dilim ekmek
1 tk reçel (kv yeni yapmış tadına baktım)

2.5 litre su

afiyet olsun canım iftar biraz çok geldi gözüme. hem pilav hem ekmek. bir de 1 tabakdan fazla yemek. hatırlamıyorum hiç kusura bakma bebek var mıydı? emziriyorsan çok değil.

farkındasın ya önemli olan bu. gevşemenin nedenini boşver canım toparlanmaya odaklan.

afiyet olsun canım

az da olsa vermişsindir bence. afiyet olsun

değişik bir sahur olmuş :) afiyet olsun canım

afiyet olsun canım menün iyi bence

afiyet olsun canım. iyi yapmışsın detayları yazarak. misafir hazırlığı yapmana rağmen ara öğünleri atlamamışsın tebrik ederim. yarın güzel sonuçlar göreceğiz inşallah
Canım bişey istemedi canım bende istediklerini yedim oyuzden değişik oldu.

farkındasın ya önemli olan bu. gevşemenin nedenini boşver canım toparlanmaya odaklan.

afiyet olsun canım

az da olsa vermişsindir bence. afiyet olsun

değişik bir sahur olmuş :) afiyet olsun canım

afiyet olsun canım menün iyi bence

afiyet olsun canım. iyi yapmışsın detayları yazarak. misafir hazırlığı yapmana rağmen ara öğünleri atlamamışsın tebrik ederim. yarın güzel sonuçlar göreceğiz inşallah
Teşekkür ederim canım umarimm

Günaydın kızlar :KK200:

Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, menülere de bakamadım. Sınava son iki gün kaldı. Daha da yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden bu bir kaç gün beni idare edin lütfen. Ben yokum diye kendinizi de bırakmayın. Cumaya az kaldı. Akşam yine hatırlatmaya çalışırım ama ben unutursam siz unutmayın. Oruç tutanların bu akşam iftardan önce tartılması gerekiyor. İnşallah cumaya herkes çok ama çok güzel sonuçlar görür. Sizden bir isteğim var. Dün sorduğum cuma günü kim tartıda ne kadar kilo görmek istiyor soruna verdiğiniz cevabı sürekli olarak düşünün lütfen. Mesela ben 62,5 görmek istiyorum gün içinde bunu sık sık düşüneceğim. Hayalini kuracağım. Sizlerden de aynısını yapmanızı istiyorum. Kim ne görmek istiyorsa lütfen mümkün olduğunca çok düşünsün. Bu hafta biraz geç başlamış olacağız ama daha önce düşünce yöntemiyle tartıda çok güzel rakamlar gördüm. Haftaya daha iyi bir şekilde deneyeceğiz. Ama şimdiden başlayalım. Anlaştık mı? :KK39:

@solmez cim başarı dileğin için çok teşekkürler inşallah mezuniyet haberimi de buradan birlikte kutlarız :KK36::KK36:

afiyet olsun canım iftar biraz çok geldi gözüme. hem pilav hem ekmek. bir de 1 tabakdan fazla yemek. hatırlamıyorum hiç kusura bakma bebek var mıydı? emziriyorsan çok değil.
Dayanamadım okudum yine geçmişi. Emziriyor canım o yüzden menüsü normal. Ayrıca henüz 70 li kilolarda. :KK39:

Günaydın kızlar :KK200:

Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, menülere de bakamadım. Sınava son iki gün kaldı. Daha da yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden bu bir kaç gün beni idare edin lütfen. Ben yokum diye kendinizi de bırakmayın. Cumaya az kaldı. Akşam yine hatırlatmaya çalışırım ama ben unutursam siz unutmayın. Oruç tutanların bu akşam iftardan önce tartılması gerekiyor. İnşallah cumaya herkes çok ama çok güzel sonuçlar görür. Sizden bir isteğim var. Dün sorduğum cuma günü kim tartıda ne kadar kilo görmek istiyor soruna verdiğiniz cevabı sürekli olarak düşünün lütfen. Mesela ben 62,5 görmek istiyorum gün içinde bunu sık sık düşüneceğim. Hayalini kuracağım. Sizlerden de aynısını yapmanızı istiyorum. Kim ne görmek istiyorsa lütfen mümkün olduğunca çok düşünsün. Bu hafta biraz geç başlamış olacağız ama daha önce düşünce yöntemiyle tartıda çok güzel rakamlar gördüm. Haftaya daha iyi bir şekilde deneyeceğiz. Ama şimdiden başlayalım. Anlaştık mı? :KK39:

@solmez cim başarı dileğin için çok teşekkürler inşallah mezuniyet haberimi de buradan birlikte kutlarız :KK36::KK36:
Allah zihin açıklığı versin umarım herşey suankinden daha güzel olur

06.06.2018/ Çarşamba

09:00 = 1 kk yarım yağlı peynir
1 küçük boy salatalık
1 çavdarlı ekmek

11:00 = 9-10 adet kiraz

13:00 = 2 dilim çavdarlı ekmek
2 kk yarim yağlı peynir (ekmek arası yaptım)

15:00 = 2 adet gün kuruşu

17:00 = 1 kase Domates çorbası (cok acikmistim)

20:37 = 1 kase sütlü domates çorbası
4-5 kaşık bulgur pilavı
Çöp şiş tavuk, biber
1 kase cacık
1-2 kaşık salata
2 tane hurma
Minicik pide bir lokma:110:

2.5 lt su. Ve bugün annemin yaptığı ev baklavasini islattim 1 tane tadına baktım mecburiyetten serbeti olmuş mu diye :KK1:Birde yemekleri yaparken 1 er kaşık tadlarina bakmistim misafire yaptığım için. (Tadına baktıklarım arasında biber dolmasıda vardı yarım y. kaşığı) LAydLiNe LAydLiNe valla çok ayrıntılı yazdım :deli:

Misafirlerini de atlattığına göre canım artık tek lokma kaçamak yok. Çünkü biz fark etmesek de yediğimiz her bir lokma kilomuzu etkiliyor. Bu günden itibaren daha dikkatli bir menü bekliyorum senden :KK36:

Misafirlerini de atlattığına göre canım artık tek lokma kaçamak yok. Çünkü biz fark etmesek de yediğimiz her bir lokma kilomuzu etkiliyor. Bu günden itibaren daha dikkatli bir menü bekliyorum senden :KK36:
Tamam kaptan daha dikkatli olacağım ama misafir bitmez birgün arayla alıyorum (ertesi güne yemek kaldığı için) ama daha dikkatli olacağım

polokey2244 polokey2244 hadi bakalım bırak artık şu kendini bırakma işini. Az kaldı bayrama. Son 8 gün. Akşama senden menü bekliyorum özellikle gelip bakacağım haberin olsun.

N Nisaca canım hala yoksun ortalıklarda umarım önemli bir şey yoktur?

F fanur yine kayboldun hadi gel artık aramıza

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/56272933/

Yukarıda linkini verdiğim topik ortak paylaşım topiğimiz. Boş vakti olan incelesin lütfen. Çünkü bu hafta takımımızın analiz raporu yayınlanacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah analiz sonrasında hatalarımızı daha iyi göreceğiz. Sizlerinde görmesini isterim.

Şimdilik kaçıyorum veeee sizi kocaman seviyorummmmmmm:KK200:

iyi davranın kendinize :KK36:

Kızlaarrr analiz raporumuz yayınlanmış. Herkes incelesin lütfen. Beklediğimin çok üstünde bir başarı yakalamışız.:nazar: Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.

Ayrıca analiz dönemi birincimiz 3oglanannesi 3oglanannesi yi ayrıca tebrik ediyorum. :KK9::KK9:

Veeeeeeeeee bir daha ki analiz döneminde birinci kim olacak sabırsızlıkla bekliyorum :KK53::KK53:

Back
X