Cumaya yakim adana guzel bir tercih mi bilemedim.ama menu guzel cnm
akşamı hafif tutarak dengelemeye çalıştım.
hiç ekmek yemedim, umarım artış olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumaya yakim adana guzel bir tercih mi bilemedim.ama menu guzel cnm
6 Haziran menü
Sahur
Yarım yufkadan yapılmış içi peynirli tost gibi birşey :)
2 zeytin
İftar
Bir kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı kıyma kavurması
1 hurma
Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
10 kiraz
2 litre su
Bugünkü menum
Sahur
4 küçük salatalık
3 yaş kayısı meyve
1 dilim helva
Regl duman sabah ama başka yemek yemedim canım istemedi sadece ara ara meyve yedim
Saat 2 de kiraz
Saat 5 te erik
İftarda
2 kaşık mantarlı tavuk sote
1 köfte
Şu 2lt
Spor yok
LAydLiNe
evet protein almak lazım haklısın. Yumurta yiyebilsem iyi olurdu ama yumurta yemiyorum.afiyet olsun... az az..sahurda proteini biraz daha arttırsan nasıl olur?
az geldi sahur menün
6 haziran
03.15 sahur
7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
20.30 iftar
1 buçuk tabak patlıcan musakka(yağsız kızarttım patlıcanları)
5yk bulgur pilavı
Yarım kase cacık
1 dilim ekmek
1 tk reçel (kv yeni yapmış tadına baktım)
2.5 litre su
Canım bişey istemedi canım bende istediklerini yedim oyuzden değişik oldu.farkındasın ya önemli olan bu. gevşemenin nedenini boşver canım toparlanmaya odaklan.
afiyet olsun canım
az da olsa vermişsindir bence. afiyet olsun
değişik bir sahur olmuş :) afiyet olsun canım
afiyet olsun canım menün iyi bence
afiyet olsun canım. iyi yapmışsın detayları yazarak. misafir hazırlığı yapmana rağmen ara öğünleri atlamamışsın tebrik ederim. yarın güzel sonuçlar göreceğiz inşallah
Teşekkür ederim canım umarimmfarkındasın ya önemli olan bu. gevşemenin nedenini boşver canım toparlanmaya odaklan.
afiyet olsun canım
az da olsa vermişsindir bence. afiyet olsun
değişik bir sahur olmuş :) afiyet olsun canım
afiyet olsun canım menün iyi bence
afiyet olsun canım. iyi yapmışsın detayları yazarak. misafir hazırlığı yapmana rağmen ara öğünleri atlamamışsın tebrik ederim. yarın güzel sonuçlar göreceğiz inşallah
Dayanamadım okudum yine geçmişi. Emziriyor canım o yüzden menüsü normal. Ayrıca henüz 70 li kilolarda.afiyet olsun canım iftar biraz çok geldi gözüme. hem pilav hem ekmek. bir de 1 tabakdan fazla yemek. hatırlamıyorum hiç kusura bakma bebek var mıydı? emziriyorsan çok değil.
Allah zihin açıklığı versin umarım herşey suankinden daha güzel olurGünaydın kızlar
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın, menülere de bakamadım. Sınava son iki gün kaldı. Daha da yoğunlaşmam gerekiyor o yüzden bu bir kaç gün beni idare edin lütfen. Ben yokum diye kendinizi de bırakmayın. Cumaya az kaldı. Akşam yine hatırlatmaya çalışırım ama ben unutursam siz unutmayın. Oruç tutanların bu akşam iftardan önce tartılması gerekiyor. İnşallah cumaya herkes çok ama çok güzel sonuçlar görür. Sizden bir isteğim var. Dün sorduğum cuma günü kim tartıda ne kadar kilo görmek istiyor soruna verdiğiniz cevabı sürekli olarak düşünün lütfen. Mesela ben 62,5 görmek istiyorum gün içinde bunu sık sık düşüneceğim. Hayalini kuracağım. Sizlerden de aynısını yapmanızı istiyorum. Kim ne görmek istiyorsa lütfen mümkün olduğunca çok düşünsün. Bu hafta biraz geç başlamış olacağız ama daha önce düşünce yöntemiyle tartıda çok güzel rakamlar gördüm. Haftaya daha iyi bir şekilde deneyeceğiz. Ama şimdiden başlayalım. Anlaştık mı?
@solmez cim başarı dileğin için çok teşekkürler inşallah mezuniyet haberimi de buradan birlikte kutlarız![]()
06.06.2018/ Çarşamba
09:00 = 1 kk yarım yağlı peynir
1 küçük boy salatalık
1 çavdarlı ekmek
11:00 = 9-10 adet kiraz
13:00 = 2 dilim çavdarlı ekmek
2 kk yarim yağlı peynir (ekmek arası yaptım)
15:00 = 2 adet gün kuruşu
17:00 = 1 kase Domates çorbası (cok acikmistim)
20:37 = 1 kase sütlü domates çorbası
4-5 kaşık bulgur pilavı
Çöp şiş tavuk, biber
1 kase cacık
1-2 kaşık salata
2 tane hurma
Minicik pide bir lokma
2.5 lt su. Ve bugün annemin yaptığı ev baklavasini islattim 1 tane tadına baktım mecburiyetten serbeti olmuş mu diyeBirde yemekleri yaparken 1 er kaşık tadlarina bakmistim misafire yaptığım için. (Tadına baktıklarım arasında biber dolmasıda vardı yarım y. kaşığı)
LAydLiNe valla çok ayrıntılı yazdım
![]()
Tamam kaptan daha dikkatli olacağım ama misafir bitmez birgün arayla alıyorum (ertesi güne yemek kaldığı için) ama daha dikkatli olacağımMisafirlerini de atlattığına göre canım artık tek lokma kaçamak yok. Çünkü biz fark etmesek de yediğimiz her bir lokma kilomuzu etkiliyor. Bu günden itibaren daha dikkatli bir menü bekliyorum senden![]()
Gunaydin kizlar karnim ole bir agrio ki umarim gun icinde regli olmam bugun orucu yemem ama asiri derece agrim var ve klinik cok yogun
Herkesi tebrik ederimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2657#post-56280622
Linki de buraya bırakayım, bulamayanlar olabilir![]()