Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İş yerindeyim canım ben. Yemeğimi yedim biraz sohbet ettik arkadaşlarla şimdi de size bakıyorum. Ama senden benden başka kimse yok. Valla bu yaz bize hiç iyi gelmedi. Bayramdan önce ne güzeldi muhabbetimiz. Açıkçası bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kimseyi kırmak üzmekte istemiyorum ama bu işe bir çözüm bulmazsak boş boş gelir gelir gideriz. Kilo vermek çok zor olur. Paylaşımımızı artırmamız lazım. Bu arada gideceğin yerlere arabayla gitme yürümeye çalış biraz olmaz mı :KK53::olamaz::KK48:
Aynen grup katılımı olmayınca insan rahatlama hissediyor ve kaçamaklar başlıyor. Sen kaptan olarak sıkı bi denetim getir bence canım. Son iki haftadır verilen kilolardan da belli zaten durum.nekadar bireysel kilo verilse de sonuçta grup olarak yarisma var.oyuzden daha temkinli olmak lazım.

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz
Burdayız canım. Ben hala dişimin ağrısını çekiyorum birkaç güne geçer ins.gecenki tek disti 3 günde geçti.ama bu sefer 2 tane ve epey gömülüydu sanırım fazla dikiş var biraz sızlatıyor ama hamdolsun Rabbim daha beter hastalıklardan korusun inş...sizler nasılsınız napiyorsunuz..tatil nasıl geçiyor..

İş yerindeyim canım ben. Yemeğimi yedim biraz sohbet ettik arkadaşlarla şimdi de size bakıyorum. Ama senden benden başka kimse yok. Valla bu yaz bize hiç iyi gelmedi. Bayramdan önce ne güzeldi muhabbetimiz. Açıkçası bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kimseyi kırmak üzmekte istemiyorum ama bu işe bir çözüm bulmazsak boş boş gelir gelir gideriz. Kilo vermek çok zor olur. Paylaşımımızı artırmamız lazım. Bu arada gideceğin yerlere arabayla gitme yürümeye çalış biraz olmaz mı :KK53::olamaz::KK48:
Evet ya bayramdan önce çok güzeldi sohbet muhabbet motivasyon şimdi bende dahil yaz gelince tam geldi valla deniz gezmek derken bu ise bir çözüm bulmak lazım. Evet birde yürüsem süper olucak ama çarşı merkezinden çok uzağım gerçekten yürüdüğüm zaman hosafim çıkıyor. Ama koşu bandı almayı düşünüyorum insallah uygun bir zamanda alacağım

Burdayız canım. Ben hala dişimin ağrısını çekiyorum birkaç güne geçer ins.gecenki tek disti 3 günde geçti.ama bu sefer 2 tane ve epey gömülüydu sanırım fazla dikiş var biraz sızlatıyor ama hamdolsun Rabbim daha beter hastalıklardan korusun inş...sizler nasılsınız napiyorsunuz..tatil nasıl geçiyor..
Bende evdeyim canım biraz iş güç yaptım öğle yemeğimi yedim şimdi oturuyorum. Benimde 20lik dişlerim geçen yaz çıkmaya başladı 2 tanesi çıkmıştı şimdi diğerleri çıkıyor sanırım arada vuruyor ağrısı boğazıma kemiklerime. Bende 2 tane kök dışimi çektirdim ama değdi gerçekten. Korkumdan cektirmiyordum ağrıdan yatakları tekmelerdim sonra bi çektirdim dünya varmış gerçekten

Aynen grup katılımı olmayınca insan rahatlama hissediyor ve kaçamaklar başlıyor. Sen kaptan olarak sıkı bi denetim getir bence canım. Son iki haftadır verilen kilolardan da belli zaten durum.nekadar bireysel kilo verilse de sonuçta grup olarak yarisma var.oyuzden daha temkinli olmak lazım.
Aynen canım bir de eğer notaları ve sarı kartı sildiremezsek ceza alacağız. Ceza almak istemem. Ama işte sertte olamıyorum kimseye. Biraz toparlansak düzelecek ama inşallah çarçabuk toparlarız.
Evet ya bayramdan önce çok güzeldi sohbet muhabbet motivasyon şimdi bende dahil yaz gelince tam geldi valla deniz gezmek derken bu ise bir çözüm bulmak lazım. Evet birde yürüsem süper olucak ama çarşı merkezinden çok uzağım gerçekten yürüdüğüm zaman hosafim çıkıyor. Ama koşu bandı almayı düşünüyorum insallah uygun bir zamanda alacağım
Boş yere koşu bandı alıp para verme canım. Uzakta olsa yavaş yavaş alıştır kendini. Mesela yürüyerek git dolmuşla dön. Ya da dolmuşla git yürüyerek dön. Gerekirse dinlene dinlene git. Geçen gün benim küçük kızla (adı Gülce, artık Gülce diyeyim siz anlayın :KK70:) 5 km yürüdük maşallah bana mısın demedi. Dediğim gibi yavaş yürü ama mutlaka yürü. Açık havada yürümek çok daha fazla yararlı oluyor. Biliyorsunuz ki yağ yakımı için vücudun oksijene ihtiyacı var. Birde şuan çok şanslısın çünkü çocuğun yok. Rahat rahat kendine zaman ayırabilirsin. O yüzden bunu değerlendir lütfen. Mesela ben şimdi bisiklet sürmek istiyorum. Gülce evde tek başına kalamaz o yüzden çıkamıyorum.

Aynen canım bir de eğer notaları ve sarı kartı sildiremezsek ceza alacağız. Ceza almak istemem. Ama işte sertte olamıyorum kimseye. Biraz toparlansak düzelecek ama inşallah çarçabuk toparlarız.
Boş yere koşu bandı alıp para verme canım. Uzakta olsa yavaş yavaş alıştır kendini. Mesela yürüyerek git dolmuşla dön. Ya da dolmuşla git yürüyerek dön. Gerekirse dinlene dinlene git. Geçen gün benim küçük kızla (adı Gülce, artık Gülce diyeyim siz anlayın :KK70:) 5 km yürüdük maşallah bana mısın demedi. Dediğim gibi yavaş yürü ama mutlaka yürü. Açık havada yürümek çok daha fazla yararlı oluyor. Biliyorsunuz ki yağ yakımı için vücudun oksijene ihtiyacı var. Birde şuan çok şanslısın çünkü çocuğun yok. Rahat rahat kendine zaman ayırabilirsin. O yüzden bunu değerlendir lütfen. Mesela ben şimdi bisiklet sürmek istiyorum. Gülce evde tek başına kalamaz o yüzden çıkamıyorum.
Anladım canım inşallah bakalım yapmaya çalışacağım

Benim bir tanıdığım kullanıyordu kilo verdi ama kullanmayı devam etmek gerekiyor buda para demek sürekli alman gerek. Bende çay kullanıyordum gerçekten çok yardımcı oldu 2 kere kullandım ikisinide de 1 ayda 5 kg verdim hemde diyet yapmadan tabi sonra saldım kendimi dikkat etmedim. Bende onu tekrar almak istiyorum bitki çayı sabahları ac karnına içiliyor bir zararı yok tabi kaptan ne der bilmiyorum bu düşünceme LAydLiNe LAydLiNe

Hiç tavsiye etmiyorum canım. Keşke vermeden önce danissaydin ben 1 ay kullandım sayılır mecburen elimdeki bitsin diye..acayip mide ağrıtıyor. Ben farkettim bıraktım kutu yarım kaldı hatta.kardeşim kilo almak için kullandı hep şimdi mide ilacı kullanıyor tedavi görüyor.

Ne yazıkki siparıs verdim ve bugün geldi kızlar öğlen içtim açıkcası tok tutuyor gibi

Kızlar diyette dondurmanın yeri nedir acaba çok mu ciss :dondurma:
Hayır hayır çok cıssss yeme sakın
Öğünlerin hepsi bu... :confused:

Afiyet olsun canım

Sakın ama sakın açık büfe diye her şeyden yeme yoksa verdiklerinin hepsini alırsın. Sağlıklı yiyeceklerden ye. Zaten tartın sıkıntı çıkartacak. Çünkü evdeki tartıyla dışarıdaki tartı bir olmaz.

Aynen canım ama bu sakinliği bozmak sizlerin elinde. Daha sık gelirseniz buraya daha güzel bir muhabbet daha güzel motivasyon olur ama yazdan kaynaklı bir kopukluk var. İlerleyen zamanlarda düzeleceğine inanıyorum. Telefon işini hallettin dimi?

Çok fena çarpmış canım bence de bu kilo. Hadi bakalım ilk hedef yine altılı rakamlar. Az olsun yavaş olsun ama olsun. Bırakma artık lütfen kendini. Neredeyse 4 kiloya

Ne güzel şeyler yapmışsın maşallah. Hadi bakalım inşallah güzel rakamlar göreceksin tartıda. Cuma günü mutlaka bildirim yap sabırsızlıkla bekliyorum bildirimini. Diyetisyenin listesine devam ediyor musun?

Selam kaptanım
Ne yazık uygulayqmıyorum. Çünkü burada sebze bulmak zor.yeşillik de. Sadece şuan neler bulabiliyorum not alıyorum.
Yaşadığım yerde küçük bi market var sürekli büyük markete gidemiyorum bakalım elimden geleni yapıcam.
İlk verdiği liste sebze ağırlıklıydI 2.si emzikli yim diye protein almam gerektiğini düşünüyorum bakalım bi toparlayım salatalık ve yemek olarak nelerle karşılaşıcam bakıcam

9 temmuz pzt menu

9.30
1 haş.yımırta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tk tereyağ
1 tk bal
2 dilim tb ekmek

15.30
1 kepçe tavuk çorba
1 dilim ekmek
1 sk et sote
1 sk zy t.fasulye
Ayran

19.30
1 şeftali

2 L su
30 dk yürüyüş

Ekmekler çok olmuş sankı afiyet olsun canım

Saatlerin çok güzel. Çok hafif yemişsin. Sadece yulaflı da olsa bazlama olmasa olurmuş. Normal un kattın mı içine?

Seni her gördüğümde Hilal geliyor aklıma. Gidiş o gidiş bir gitti bir daha gelmedi. Hep aklımda acaba neler yapıyor? Evlendi mi? Çoluğu çocuğu oldu mu?

Hayır canım kesinlikle önermiyorum. Metabolizmanı bozmanı istemem. Daha önce kilo vermiş bir insansın. Yine başarabilirsin hem de sadece sağlıklı beslenerek. Acele etme lütfen. Biliyorsun ki yavaş yavaş oluyor bu işler. Öyle birden bire zayıflayamıyoruz.
Hayır canım çaylara da izin vermiyorum. Sen boğazının tutmadıktan sonra ister çayla kilo ver ister başka bir şeyler verdiğin kilolar tekrar gelir. Bunu tatilde çok iyi gördün. Tek yapman gereken şey sağlıklı beslenmek. O zaman fazlalık bütün kilolar kendiliğinden gidiyor.

Ebrucum yulaflı durum ü yulaf ve yumurtanın beyazıyla yapıp durum yada ekmek niyetıne yiyorum acayip tok tutuyor hemde ekmek yememiş oluyorum :)

Evet canım hilal benımde aklıma gelıyor seni görünce aceba neler yapıyor dedıgın gıbı sevdıcegıyle evlendı mı çola çocuğa karıştı mı Insan merak edıyor eski takımımız çok iyidi ya çok azimliydik öyle hatırlıyorum bu takımlada aynı azmi yakalarız ınsallah canım...

Canım etrafımda kullananlar var ve memnun kalmışlar bu tarz ürünlere karşı olan ben hadı kullanayım dedım kolay kılo verıldıgını duyunca Sıparıs verdım ve kullanmaya başladım bugün tok tutuyor gıbı. Tablet ve cayı da var yağ yaktığı söylenıyor bu paketı bıtırınce tekrar Sıparıs vermeyı düşünmüyorum bakalım hayırlısı canım ...

10.07.2018/ Salı

08.30 = Sade maden suyu

10:20 = 1 kk peynir
1 salatalık, 2 dilim domates
2 yaprak marul, 1 avuç maydanoz
4 yeşil zeytin
1 tk pekmez
2 dilim çavdar ekmeği

14:30 = 1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Bir-kac bisküvi suyla ezip yedim(Çok severim)
1 minik yeşil elma
1 adet kırmızı erik

16:30 = 3 kırmızı erik

18:30 = 5 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 kase salata

2 lt su(2.5 lt yaparım), Orta türk kahvesi LAydLiNe LAydLiNe

Canım sen eskiden takımdaydım diyorsun ya o zaman kaç kilodan kaça düşmüştün ne kadar sürede
Bu grupta vermiştim fazla kılolarımı takımımız harıkaydı bırbırımızı motıve ediyorduk yaklaşık 5-6 yıl onceydı... ladylıne ile de takımdan tanışıyoruz işte böyle :)

10.07.2018/ Salı

08.30 = Sade maden suyu

10:20 = 1 kk peynir
1 salatalık, 2 dilim domates
2 yaprak marul, 1 avuç maydanoz
4 yeşil zeytin
1 tk pekmez
2 dilim çavdar ekmeği

14:30 = 1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Bir-kac bisküvi suyla ezip yedim(Çok severim)
1 minik yeşil elma
1 adet kırmızı erik

16:30 = 3 kırmızı erik

18:30 = 5 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 kase salata

2 lt su(2.5 lt yaparım), Orta türk kahvesi LAydLiNe LAydLiNe
Ekmeklerı azaltsan CNN çok fazla geliyor bana ne dersin kaptanım

Bugün ki menüm
Kahvaltı
10:00
Yulaflı durum
Yağsız pişirilmiş yumurta
Kk çökelek

Ara
Kivi

Öğlen
14.00
Herbalife Shake

Akşam
17.30
Bir porsiyon sarma ( fazla kaçırdım)

Spor
15.000 adım
Yanı 1 saat 15 dk yürüyüş
100 ip atlama

3 lt su
3 bardak herbalife cay
3 bardak y. Cay

sizlerin elinde. Daha sık gelirseniz buraya daha güzel bir muhabbet daha güzel motivasyon olur ama yazdan kaynaklı bir kopukluk var. İlerleyen zamanlarda düzeleceğine inanıyorum. Telefon işini
Malesef hala gelmedi eşimin telefondan girmeye çalışıyorum .

Back
X