Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün ki menüm
Kahvaltı
10:00
Yulaflı durum
Yağsız pişirilmiş yumurta
Kk çökelek

Ara
Kivi

Öğlen
14.00
Herbalife Shake

Akşam
17.30
Bir porsiyon sarma ( fazla kaçırdım)

Spor
15.000 adım
Yanı 1 saat 15 dk yürüyüş
100 ip atlama

3 lt su
3 bardak herbalife cay
3 bardak y. Cay
Afiyet olsun canım bence çaylar çok fazla olmuş. Ne kadar şekersiz olursa olsun herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum

Diyetisyen listesi yapıyorum ben ekmeklerim de normal ekmek değil çavdar ekmeği ve minik dilimler fazla olduğunu düşünmüyorum.

Anladım CNm afiyet olsun o zaman

Afiyet olsun canım bence çaylar çok fazla olmuş. Ne kadar şekersiz olursa olsun herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum

Herbalife da 3 kez ıcme şartı var Yesıl caya da bünyem alıştı haklısın en azından yesıl çayı azaltayım

Kızlar reyhan serbeti yapıp içiyorum az şekerli baya faydası oluyor hem yaz günü soğuk soğuk serinletiyor

Ne yazıkki siparıs verdim ve bugün geldi kızlar öğlen içtim açıkcası tok tutuyor gibi

Hayır hayır çok cıssss yeme sakın

Afiyet olsun canım
Keşke vermeden sorsaydın kötü olmuş
10.07.2018/ Salı

08.30 = Sade maden suyu

10:20 = 1 kk peynir
1 salatalık, 2 dilim domates
2 yaprak marul, 1 avuç maydanoz
4 yeşil zeytin
1 tk pekmez
2 dilim çavdar ekmeği

14:30 = 1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Bir-kac bisküvi suyla ezip yedim(Çok severim)
1 minik yeşil elma
1 adet kırmızı erik

16:30 = 3 kırmızı erik

18:30 = 5 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 kase salata

2 lt su(2.5 lt yaparım), Orta türk kahvesi LAydLiNe LAydLiNe
Bisküviler haricinde çok güzel menü süpersin
Ekmeklerı azaltsan CNN çok fazla geliyor bana ne dersin kaptanım
Canım arkadaşın kilosuna yeşimi ekmek miktarı gayet uygun hem diyete yeni başladı uyum sağlayabilmesi için doyması lazım
Bugün ki menüm
Kahvaltı
10:00
Yulaflı durum
Yağsız pişirilmiş yumurta
Kk çökelek

Ara
Kivi

Öğlen
14.00
Herbalife Shake

Akşam
17.30
Bir porsiyon sarma ( fazla kaçırdım)

Spor
15.000 adım
Yanı 1 saat 15 dk yürüyüş
100 ip atlama

3 lt su
3 bardak herbalife cay
3 bardak y. Cay
Sporun çok güzel herbalife ı önermediğimi söylemiştim. Bir de sarmalar pirinçliyse olmamış canım
Malesef hala gelmedi eşimin telefondan girmeye çalışıyorum .
Menülerini de yaz canım girdiğin zamanlar
Kızlar reyhan serbeti yapıp içiyorum az şekerli baya faydası oluyor hem yaz günü soğuk soğuk serinletiyor
Güzel oluyor o şerbet ama yavaş yavaş şekeri hayatından çıkarmaya çalış canım azı da zararlı bence

10 temmuz listem

Kahvalti 08.00
Omlet
Zeytin
Sekersiz cay
Biraz yufka ekmek

Öğle 12.30
2 dilim kavun

Ara 16.30
1 kase yoğurt
Icine yarim dilim ekmek

Aksam 19.00
2 kase cacik
Karpuz

Saat 21.30 da
cay ve 3 kare bitter yedim üzgünüm engel olamadım

2 litre su
Yarim saat evde farkli sporlar

9.00
Ilık limonlu su
9.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim normal ekmek
Domates Salatalık
2 KB peynir
7 yeşil zeytin
Sütlü çay

13.00
1 br Kefir

15.00
8 yk makarna

15.30
1 küçük fincan mirvari kahvesi

17.00
1 avuç çekirdek ( ama buranın farklı böyle sindirim e yardımcı çekirdeğe benzer bişey var ondan)
2 tatlı kaşığı bal( şekersiz yemeğe çalışıyorum ancak tatlı krizlerim oluyor gün içinde onuda balla atlatmaya çalılıyorum)
3 ceviz

19.30
6 yk tavuklu bezelye
6 yk pilav
Salata
1 kase yoğurt

22.20
Sütlü çay

30 dk tempolu yürüyüş
15 dk yokuş aşağı
15 dk yokuş yukarı

2.5 lt su

LAydLiNe LAydLiNe

Çok güzel vermişsin maşallah peki orman nasıl yapmıştın diyeti neler kullanmıştın.

Yedıklerıme dıkkat edıyordum uç beyazı bayatımdan çıkarmıştım yağlı ve fastfood tarzı seyler yemiyordum sağlıklı seyler tahıllı ekmek tüketim. 6 dan sonra yememeye çalıştım bu çok fark edıyor günlük en az 2.5 su 2 bardak Yesıl cay içtim. Bol spor yapmaya çalıştım haftada 4-5 gün sabah akşam 45 dk yürüyüş yaptım canım kılo kolay alınan ama ne yazıkkı zor verılen. Bısey bu yolda motıvasyon çok önemli birbirimizi motıve edersek işimiz daha kolaylaşır dıye düşünüyorum.

9.00
Ilık limonlu su
9.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim normal ekmek
Domates Salatalık
2 KB peynir
7 yeşil zeytin
Sütlü çay

13.00
1 br Kefir

15.00
8 yk makarna

15.30

17.00
1 avuç çekirdek ( ama buranın farklı böyle sindirim e yardımcı çekirdeğe benzer bişey var ondan)
2 tatlı kaşığı bal( şekersiz yemeğe çalışıyorum ancak tatlı krizlerim oluyor gün içinde onuda balla atlatmaya çalılıyorum)
3 ceviz

19.30
6 yk tavuklu bezelye
6 yk pilav
Salata
1 kase yoğurt

22.20
Sütlü çay

30 dk tempolu yürüyüş
15 dk yokuş aşağı
15 dk yokuş yukarı

2.5 lt su

LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun canım akşam öğününde pılav olmasa çok iyi olurdu

10 temmuz listem

Kahvalti 08.00
Omlet
Zeytin
Sekersiz cay
Biraz yufka ekmek

Öğle 12.30
2 dilim kavun

Ara 16.30
1 kase yoğurt
Icine yarim dilim ekmek

Aksam 19.00
2 kase cacik
Karpuz

Saat 21.30 da
cay ve 3 kare bitter yedim üzgünüm engel olamadım

2 litre su
Yarim saat evde farkli sporlar
Sabahki yufka ekmek olmamış, öğle öğününü atlamışsın akşamın çok hafif olmuş ama bitter hiç olmamış. Eve abur cubur almasan bir süre nasıl olur? Sanırım eşin yiyor sen de onun yanında kendine engel olmamıyorsun. Bu küçük gibi görünün kaçamaklara dur dersen çok çabuk hedefe ulaşacaksın ama maalesef hep böyle kaçırıyorsun.

9.00
Ilık limonlu su
9.30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim normal ekmek
Domates Salatalık
2 KB peynir
7 yeşil zeytin
Sütlü çay

13.00
1 br Kefir

15.00
8 yk makarna

15.30

17.00
3 ceviz

19.30
6 yk tavuklu bezelye
6 yk pilav
Salata
1 kase yoğurt

22.20
Sütlü çay

30 dk tempolu yürüyüş
15 dk yokuş aşağı
15 dk yokuş yukarı

2.5 lt su

LAydLiNe LAydLiNe
Makarna olmamış, çekirdek de olmamış. Akşam yediğin pilav da olmamış. Bir de bezelyenin glisemik indeksi yüksek yani bu senin kısa sürede acıkmana sebep olur. O yüzden dikkat etmen lazım. Ama menünün güzel bir tarafı var. Türkiye' deki menülerinden çok ama çok güzel.

Yedıklerıme dıkkat edıyordum uç beyazı bayatımdan çıkarmıştım yağlı ve fastfood tarzı seyler yemiyordum sağlıklı seyler tahıllı ekmek tüketim. 6 dan sonra yememeye çalıştım bu çok fark edıyor günlük en az 2.5 su 2 bardak Yesıl cay içtim. Bol spor yapmaya çalıştım haftada 4-5 gün sabah akşam 45 dk yürüyüş yaptım canım kılo kolay alınan ama ne yazıkkı zor verılen. Bısey bu yolda motıvasyon çok önemli birbirimizi motıve edersek işimiz daha kolaylaşır dıye düşünüyorum.
Kızlara hep söylediğim şey. Aslında diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz diye. Çünkü sağlıksız olan bütün yiyecekleri hayatımızdan çıkarıp birazda hareket ettiğimiz zaman her şey kendiliğinden düzeliyor. Keşke biraz dikkat edip verdiğin o kadar emeği çöpe atmasaydın. Bu arada ben de bu günden itibaren menü yazmaya başlayacağım. Çünkü menü yazmayınca ciddi ciddi ucu kaçıyor. Yazacağın zaman daha dikkatli yiyorsun.

Back
X