- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Inşallah canım yavaş yavaş gitsin ama sene sonuna kadar gider biter inşallah
Aminn inşallah canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım yavaş yavaş gitsin ama sene sonuna kadar gider biter inşallah
Ben çıkmayı çok istiyorum ama hava çok kapandı yağmur bastıracak gibi,yağmuru çok dert etmem ama spor ayakkabılarım ıslak zeminde feci kayıyorBu saat oldu ben yürüyüşe çıkamadım. Birazdan leslie yapicam
Valla açıkçası bende güneşten çok haz etmiyorum bizim buralarda fazla yokuşlu olduğu için hiç çıkasım yok. Eve koşu bandı almayı düşünüyorum o zaman balkonum büyük manzaraya karşı açık havada yürürüm bol bol. Şimdilik evde leslie ve zumbayla idâre edeceğimBen çıkmayı çok istiyorum ama hava çok kapandı yağmur bastıracak gibi,yağmuru çok dert etmem ama spor ayakkabılarım ıslak zeminde feci kayıyor![]()
Afiyet olsun canım sporların çok güzel. Dün kaptanımız uyarmıştı gözünden kaçtıysa diye söylüyorum ekmeğin ne ekmeği olduğunu yazmamız gerekiyor normal ekmek, çavdar ya da buğday diye17 Temmuz 2018 öğünlerim
Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk light peynir
Ara
1 Muz
Öğlen
Fırında yağsız patates patlıcan biber kızartması
Yoğurt
1 dilim fındıklı kek
Ara
2 kayisi
Akşam
1 kase cacık
Yatmadan 1 fincan Türk kahvesi
Su 2litre
Yürüyüş 10 bin adim
Spor Leslie 15 dk x 2 kez.
Harikasınız kızlar maşallah. Haklısın ben de kendimi kaybetmesem süper olacak ama nedense bir türlü toparlayamıyorum kendimi ama artık eşlisi gibi daha sık geleceğim. İşi yeni öğrendiğim için başımda çok kişi oluyor onların yanında da topiği açmayı çok istemiyorum.Önemli birşey yok bazı düzenlemeler yaptık gördün mü bilmiyorum. Sen 3 kişiye görev vermiştin layıkıyla yapıyoruzMesaj sayılarını 2 günde bir akşamları arkadaşlar bana gönderecek bende sana ileteceğim. Çünkü böyle kontrol etmek zor oluyor kim yazdı ne kadar yazdı diye.
polokey2244 haftalık spor planı yaptı üst taraflarda var bugün paylaştı. Grupça yapacağız inşallah. Dün sanırım 1-2 kişi hariç herkes sporuna uydu leslie yaptık.
solmez de menü paylaşımlarını kontrol ediyor paylaşmayan arkadaşları uyarıyor. Şimdilik hersey çok güzel. Sende kaybolmasan süper olacak kaptanım
![]()
Çok ama çok abartmışsın hiç olmamış16.07.2018 menum ( yogunluktan yazamamistim)
Dun bayagi abarttim
Kahvalti 10:30
2 hasl yum beyazi
Az yagda fasulye kavurma
12:00 Bir kivi
16.00
15 tane sarma
7-8 biskuvi
3 tane minik pogaca
Meyva taneli dondurma![]()
Bir gün gelip sana kızacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne güzel ilerliyordun keşke tatilde de dikkat etseydin hiç bozulmazdı düzenin. Tek önemli kısmı tam olarak nasıl kilo verileceğini öğrenmiş oldun.Diyetisyene gittim bugün 2 haftada 900 gr vermisim ve sadece 100 gr i yag
Malum tatilde sağlıksız yedim azıcık ondan oldu. Bu hafta 2 kilo yağ gitmeli.
Canım ne kadar süre önce doğum yaptın? Emziriyor muydun?Teşekkürlerpolokey2244
elimden geldiğince uymaya çalışacağım...
Sakıncası yoksa niye yapmıyorsun? Ben de sezeryan doğum yaptım da dikişleri zorlayıcı bişey yapmak istemiyorum ondan sordum, sakın yanlış anlamakadım doğuma gidince soracağım da sen de aynı nedenden dolayı yapmıyorsan bilmek istedim
![]()
Canım emziriyor muydun?Merhaba kızlar bugün pişmanlık hissettim yine iki gofret yedim iki tane de cips.
Kahvaltı sabah 9
1 SB süt içine 3-4 kaşık gevrek
1 yumurta
1 kk beyaz peybir
İki dilim kasar
İki dilim domates
4 zeytin
Oglen 12
1 tabak turlu
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara 15
1 SB süt
4 kaşık gevrek
Akşam 17 30
1 kase barbunya
2.5 litre su
50 ip atlama
Düşünüyorum da benim ara yapmama gerek yok,boşuna yiyorum,yedikce de yiyesim geliyor.
Eşim gelince yürüyüşe çıkacağım
Ekmeklerin cinsini yaz lütfen canım. Bir de patates yasaklılarımızın içinde hiç bir türlüsünü yememen lazım. Sporun çok güzel17 Temmuz 2018 öğünlerim
Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk light peynir
Ara
1 Muz
Öğlen
Yoğurt
1 dilim fındıklı kek
Ara
2 kayisi
Akşam
1 kase cacık
Su 2litre
Yürüyüş 10 bin adim
Bu nasıl bir menü?17.07.2018/Salısolmez
LAydLiNe
11:30 = Türk kahvesi
16:20 = 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık tavuk sote
1 tk krem peynir, 1 yk bal
2 minik dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
21 dakikalık Lesliepolokey2244
Şu an emzirmiyorsun o zaman yanlış mı anladım?LAydLiNe emzirmiyorum canım 1 ay oldu ayirali
Merhaba kızlar bugün pişmanlık hissettim yine iki gofret yedim iki tane de cips.
Kahvaltı sabah 9
1 SB süt içine 3-4 kaşık gevrek
1 yumurta
1 kk beyaz peybir
İki dilim kasar
İki dilim domates
4 zeytin
Oglen 12
1 tabak turlu
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara 15
1 SB süt
4 kaşık gevrek
Akşam 17 30
1 kase barbunya
2.5 litre su
50 ip atlama
Düşünüyorum da benim ara yapmama gerek yok,boşuna yiyorum,yedikce de yiyesim geliyor.
Eşim gelince yürüyüşe çıkacağım
17 Temmuz 2018 öğünlerim
Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk light peynir
Ara
1 Muz
Öğlen
Yoğurt
1 dilim fındıklı kek
Ara
2 kayisi
Akşam
1 kase cacık
Su 2litre
Yürüyüş 10 bin adim
17.07.2018/Salısolmez
LAydLiNe
2 kaşık tavuk sote
2 lt su
Bugün canım birşey yemek istemedi kaçamakta yapmadım kaptanım bu çok güzel değil mi ne güzel az yemişimHarikasınız kızlar maşallah. Haklısın ben de kendimi kaybetmesem süper olacak ama nedense bir türlü toparlayamıyorum kendimi ama artık eşlisi gibi daha sık geleceğim. İşi yeni öğrendiğim için başımda çok kişi oluyor onların yanında da topiği açmayı çok istemiyorum.
Çok ama çok abartmışsın hiç olmamış
Bir gün gelip sana kızacağım hiç aklıma gelmezdi. Ne güzel ilerliyordun keşke tatilde de dikkat etseydin hiç bozulmazdı düzenin. Tek önemli kısmı tam olarak nasıl kilo verileceğini öğrenmiş oldun.
Canım ne kadar süre önce doğum yaptın? Emziriyor muydun?
Canım emziriyor muydun?
Ekmeklerin cinsini yaz lütfen canım. Bir de patates yasaklılarımızın içinde hiç bir türlüsünü yememen lazım. Sporun çok güzel
Bu nasıl bir menü?
17.07.2018/Salısolmez
LAydLiNe
2 kaşık tavuk sote
2 lt su
Canım çok üzüldum basın sagolsun Rabbim sabır versin11 Nisan’da doğum yaptım, bebeğim 1 ay sonra vefat etti, o yüzden emzirme olayım yok...LAydLiNe
Doğru canım emzirmiyorumŞu an emzirmiyorsun o zaman yanlış mı anladım?