Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cola fanta içmemeye çalışıyorum.sunu fark ettim kendimde bir yudum,bir lokma ile durmuyorym ben. Bir kaşık yedim diyelim kesin devamı geliyor.13temmuzda diyete başladım.kilom 69.5civarindaydi.simdiye kadar arada kacamaklarla 67.3e kadar düştüm. Bu hafta hiç hata yapmak istemiyorum.atalarda yediğim bir gofret bile alt üst ediyor her şeyi.karatay da leptin hormonu dan bahsediliyor.o hormonun çalışması için 4-5saat aralıklarla yemek gerekirmiş.be . sık sık bir şeyler yediğim için olmuyor sanırım. Bu hafta Karatay diyeti deneyecegim. Sabah güzel bir kahvalyi.oglen yok bugün çünkü geç kalktım ve akşam sebze ve et.ekmek yok bol su ve yuruyus

Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari ,
1 tabak barbunya yiyip tartida eksi çıkmanın keyfini yasiyorum suan sevdim bu karatay diyetini ;))

Dukan diyetinin olmazsa olmazıdır zero kola çünkü neredeyse birtek onu icmemize izin verirler
Bence onuda içme canim diyet icin degil saglikli degil biz 6 yildir evimize gazli içecek almiyoruz ben zaten hic sevmem icmezdim esim 2 yıl icti bakti ben icmiyorum vazgecti oda ...

27 temmuz cuma menüm
kahvaltı 09.00
1 dilim ananas
3 ceviz

ara 12:00
orta şekerli türk kahvesi(komşuya geçmiştim sormadan yapmış yine şekerli)

öğle yemeği 13:30
7 kaşık etli türlü
1 bardak ayran(semizotu,maydonoz,dereotu ve naneli)
1 dilim çavdar ekmeği

ara 16:00
büyük fincan sütlü türk kahvesi şekersiz

akşam 19:00
8 kaşık mantar sote
4 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

ara 21:30
1 su bardağı yoğurt(zencefil ve zerdeçallı)

2,5 lt su
100 ip atlama
20 dk lesslie
15dk plates
Canim menulerin guzel diyetisyen menusu oldugu icin ben yorum yapmiyorum yoksa hep okuyorum menulerini afiyet olsun...sporda harika;)

Cola fanta içmemeye çalışıyorum.sunu fark ettim kendimde bir yudum,bir lokma ile durmuyorym ben. Bir kaşık yedim diyelim kesin devamı geliyor.13temmuzda diyete başladım.kilom 69.5civarindaydi.simdiye kadar arada kacamaklarla 67.3e kadar düştüm. Bu hafta hiç hata yapmak istemiyorum.atalarda yediğim bir gofret bile alt üst ediyor her şeyi.karatay da leptin hormonu dan bahsediliyor.o hormonun çalışması için 4-5saat aralıklarla yemek gerekirmiş.be . sık sık bir şeyler yediğim için olmuyor sanırım. Bu hafta Karatay diyeti deneyecegim. Sabah güzel bir kahvalyi.oglen yok bugün çünkü geç kalktım ve akşam sebze ve et.ekmek yok bol su ve yuruyus
Bende oyleyim bir lokma ile basliyor sonrasi geliyor... benimki tam kısır döngü bir cikolata yersem ardindan canim ekmek peynir tuzlu sey yeme istegi geliyor onu yiyince biraz zaman gecince tekrar tatli istiyor.. ama eger agzimi surmezsem sorun yok..;)

Bence onuda içme canim diyet icin degil saglikli degil biz 6 yildir evimize gazli içecek almiyoruz ben zaten hic sevmem icmezdim esim 2 yıl icti bakti ben icmiyorum vazgecti oda ...
Ben dukan diyeti yapmıyorum canım içmiyorum da zaten

Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydi :( internetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim :( uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam :( daha biraz once buldum telefonumu

Ufak bir kaçamak herşeyi alt üst ediyor cidden. Karatay ile daha iyi olur inşallah

Gunaydin kizlar mutlu hafta sonlari ,
1 tabak barbunya yiyip tartida eksi çıkmanın keyfini yasiyorum suan sevdim bu karatay diyetini :KK66:)

Harikaymis :)

Canim menulerin guzel diyetisyen menusu oldugu icin ben yorum yapmiyorum yoksa hep okuyorum menulerini afiyet olsun...sporda harika:KK66:

Sağol canım.

Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydi :KK43: internetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim :KK43: uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam :KK43: daha biraz once buldum telefonumu

Henüz diskalifiye olmadın sanırım. Keşke telefonuna bakabilseydin ebru aradı seni ama cevap veremeyince yapacak birsey yok. Telefonun interneti filan vardır inşallah. Ordan girersin yine de

Dün yürüyüş yapmamıştim. Bugün kahvaltıdan sonra çıktım yürüdüm 1 saat. Gelince de yarın için yemek yaptım. Eşim evdeyken mutfakta vakit geçirmek istemiyorum ondan önceden hallediyorum genelde. Kizicik da uyudu simdi. Oyuncakları toplayacagim biraz. Evde adım atacak yer bırakmadi sağolsun. Bi de çamaşırlar var toplanacak ondan sonra keyif yapacağım kizicigim uyanana kadar.
Akşam üstü tekrar çıkacağım yürüyüş için inşallah

Arkadaşlar merhaba dün kı menumu yazmayı unutmuşum galıba

10.00
Yulaf sut üzüm tanecıklerı

12:00
Şeftali

15.00
Herbalife Shake

18.30
Yulaf sut üzüm tanesi

1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su

10.00

Şeftali

15.00
Herbalife Shake

18.30
Yulaf sut üzüm tanesi

1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su
Neden böyle birşey yapıyorsun kendine canım bu nasıl bir menü 1 tane bile yemek yok

10.00

Şeftali

15.00
Herbalife Shake

18.30
Yulaf sut üzüm tanesi

1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su

Birprensess Birprensess e katılıyorum. ben yazacaktım o yazmış. lütfen sağlıklı beslenmeye calış. amaç sadece kilo vermek değil. sağlıklı olarak kilo vermek. yulaf ve süt tabii ki sağlıksız değil ama tüm gün sadece yulaf ve süt tüketmen sağlıksız olmuş.

10.00

Şeftali

15.00
Herbalife Shake

18.30
Yulaf sut üzüm tanesi

1 saat 30 dakıka yuruyus
3 lt su
Canim sagliksiz bir menu olmus boyle kilo verirsin vermeyede sonra sıkıntilar baslar.. demir eksikligi vitamin eksikligi baslayinca ilac almak durumda kalırsın.. o ilaclarda istah aciyor...
Herbalife shake benim gorumcemde kullanmis eskiden cok pismanim dedi gereksiz yere vucuduma aldim diyor... evet zamaninda cok kilo vermis hatta suan bi deri bi kemik o durumda suan kan degeri 8lerde... bi yemek yapiyorum 2 saat yatiyorum diyor...

Kizlar gerçekten cok özür dilerim hepinizden. Taşınırken telefonumu kaybettim 3 gündür telefonsuzdum. Bebegim küçük olduğu içinde hep sessizdeydi :KK43: internetin altyapisi kurulacakmis 2 ay internetsizim :KK43: uf bildirim yapamadim ama butun gün icim icimi yedi resmen. Umarim diskalifiye olmam :KK43: daha biraz once buldum telefonumu
Canim kolay gelsin bi an once yerleş dön aramiza..

kötü olmuş. ben de 4-5 ay önce çaldırmıştım telefonumu
3 gün telefonsuz sanki bir kolum yok gibiydi :KK48:
kilo olarak eksilerde misin bari...
yeni evin hayırlı ve uğurlu olsun bu arada

Back
X