Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar hepinize iyi geceler. Az önce kaptanımız ile konuştuk. Yarın sabah çok erken yola çıkacaklarmış Bayrak teslimi için, akşamına da tatile çıkacaklarmış:KK55: O yüzden bir kaç gün ugrayamayabilirim dedi. Birbirimize göz kulak olmamızı istedi:KK19: Önemli birşey olursa da mesaj olarak ulaşabileceğimizi söyledi. Herkese çok selamı var merak etmesinler dedi:KK36:

cankizzzz cankizzzz Canım geldim diyordun yine göremiyorum seni buralarda, nerelerdesin? Önemli birşey yok umarım. Mesaj bildirimlerini de iletmeni bekliyorum 1 tane bile olsa bildir lütfen listede boş kalma en azından 1 ağustostan itibaren :KK68:
@Paytakpikap Canım senide göremiyorum mesaj bildirimi yapmıyorsun 2 ağustostan itibaren mesaj sayılarını yollar mısın :KK68:
M Mimozaacicegi Canım sende geldiğinden beri hiç mesaj sayısı bildirimi yapmadın. Mesaj sayılarını sayıp yollar mısın bildirim bekliyorum senden :KK36:

Diğer Kızlar 5-6 Ağustosu atmayan arkadaşlar var yollarsanız sizde unutmadan :21::KK66:

Canim cok sağol , esim aksam geldi götürdük dr... biraz erken çıkmış dişler dedi...sallanan dişi cekmek istedi kızım izin vermedi ağladı kusmaya kalktı...dr bu sekilde cekemem dedi .. cekmeyede gerek yok iyice sallansın cikar o kendiliginden dedi...sert seyler yedir dedi...
Bizim hiç sallanmıyordu belki ondan çekti. Geçmiş olsun cnm

7 Ağustos menü
Saat 10:00
Filtre kahve sütlü

Saat 12:00
Kabak detoksu

Saat 15:00
Yarım dilim kek

Saat 18:30
Kabak detoksu
2 yemek kaşığı et kavurma
Bir salatalık turşusu

Saat 22:00
Filtre kahve ama sade :))

2 litre su içtim. Bir de bugün 25 dakika leslie yaptım.
LAydLiNe LAydLiNe

07.08 menum
9:00
Herbalife Shake

13.00
Pidesiz tavuk kulbastı
Ayran turşu

18.30 iki avuç sarı leblebi üzüm

Yöne meşhur gece yemeden duramadım 2 avus sarı leblebi üzüm

2 lt su
7000 adim

07.08 menum
9:00
Herbalife Shake

13.00
Pidesiz tavuk kulbastı
Ayran turşu

18.30 iki avuç sarı leblebi üzüm

Yöne meşhur gece yemeden duramadım 2 avus sarı leblebi üzüm

2 lt su
7000 adim
Canim , gece yemekleri icin bi endokrin uzmanina görün derim.... cunku baska hastaliklarin belirtisi olabilir.

Back
X