Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugünki listem gelsin
30 eylül pazar
10.00
2 dilim tb ekmek
1 yağda yumurta
1 kk peynir
domates salatalık söğüş
12.00
sade türk kahvesi
1 bitter çiko
17.00
1,5 kase ezogelin
1 sk et sote
salata
2 dilim ekmek
19.00
1/4 nar
2 ceviz
1 elma
herkese günaydın
Kızlar Günaydın yeni iş yerine alışmaya çalışıyorum. Gelemeyebilirim akşama kadar. Haberiniz olsun merak etmeyin. Hafta sonu evin internetinde sıkıntı vardı gelemedim.
Günaydın kızlar. Birkaç gündür yazamadım eve geldim sevindim derken şifayı kaptımyeme düzenim de hepten gitti. Öğünleri atladım ama fazla kaçırmadım. Bugün de şiş boğazımla ancak peynir domates yedim
7 zeytin 1 incir sabahları ac karna bana çok iyi geliyor canim. Dene istersen belki sen de faydasını görürsünWc problemi yaşıyorum bende. Tualete cikamadigim için tartilmadim. Soda yeşil çay limon karışımı yaptım içtim. Inşallah ise yarar
geçmiş olsun canım. Bu aralar havalardan dolayı bebisimle ben de hastayız ama hafif Allah tan. Sen de dinlen bitki çaylarından üç iyileş bir an once. Allah şifalar versinGünaydın kızlar. Birkaç gündür yazamadım eve geldim sevindim derken şifayı kaptımyeme düzenim de hepten gitti. Öğünleri atladım ama fazla kaçırmadım. Bugün de şiş boğazımla ancak peynir domates yedim
Sana ve bebişine de geçmiş olsun canım. İçiyorum bakalım :/7 zeytin 1 incir sabahları ac karna bana çok iyi geliyor canim. Dene istersen belki sen de faydasını görürsün
geçmiş olsun canım. Bu aralar havalardan dolayı bebisimle ben de hastayız ama hafif Allah tan. Sen de dinlen bitki çaylarından üç iyileş bir an once. Allah şifalar versin
7 zeytin 1 incir sabahları ac karna bana çok iyi geliyor canim. Dene istersen belki sen de faydasını görürsün
geçmiş olsun canım. Bu aralar havalardan dolayı bebisimle ben de hastayız ama hafif Allah tan. Sen de dinlen bitki çaylarından üç iyileş bir an once. Allah şifalar versin
Kızlar site mavi mi olmus ?
Ne güzel, çok sevindim adınıza.illaki bitecek merak etme... verilen emek ne kadar çoksa olumlu dönüt o denli fazla oluyor. biz ölümüne yorulduk ama çok çok övgü aldık
yorgunluğumuz yeni yeni azalıyor hem fiziksel hem ziihinsel olarak... darısı başına canım