Kızlar iyi akşamlar,
Tipik bir hafta sonu, pek sessiz buralar.
Büyük Kızım Ankara’ya Anıtkabir ve çeşitli müzeleri gezmek için okulla gitti dün erken saatte, bir saate gelir neredeyse. Küçük de ablası yokken yüzmeye gitmek istemedi, sadece dün piyanoya ve baskete gitti. Sonrasında anneme bırakıp iş yaptım 2 gün.
Kızların kütüphaneleri karışmıştı onları düzenledim, yazlık ayakkabılar duruyordu hala onları kaldırıp kışlıkları çıkardım. Sempozyum kıyafetlerimi ayarladım. Eksikler için alışveriş yaptım. Kızların gün gün ekstra çantalarını hazırladım. Birgün birinin bir gün diğerinin sporu var, birinin yüzmesi diğerinin kemanı var, serbest kıyafet günleri var vs. Çok yoruldum ama toparladım.
Kuaför işim vardı boya vs artık salı işten erken gelip yaparım, ona vakit ayıramadım.
Hafta sonu hiç kaçamağım olmadı hatta aç kaldım diyebilirim ama spor hiç yapamadım doğru düzgün bu hafta. Haftaya da öyle görünüyor. Sonra tekrar düzenimi kuracağım.
haftasonları ben de çok yoruluyorum
cmt kızımın keman dersi var... sabah 10 11 arası. cmt sabah sizlere ömür...
biz de dün odasını ve çekmecelerini toparladık...
öyle bir dağınıklık yok... deney yapacağım diye farklı farklı şişelerde sıvıları sabunları boyaları karıştırmış... bi de dolap ve kitaplığın farklı bölgelerine konuşlandırmış.. deli etti beni... ama oğlumun odası hep derli toplu artık... şehir dışında ne de olsa... derdimin biri gitti anlayacağın... anne olmak çok yorucu gerçekten

sempozyumu da atlattın mı herşey yoluna girecek sanırım... kolay gelsin sana...