Günaydın kızlar,
Dün ben de çok yoğundum.
Sabah tören vardı kızların okulunda, dediğiniz gibi çok güzel ve duyguluydu. Kızım korudaydı. Ata’mızın sevdiği türküler, şiirler çok güzel bir programdı. Bizde de siyah etek, siyah mus çorap, siyah ayakkabı giyilecekti, üstüne Atatürk baskılı siyah kısa kollu tişört yaptırmışlar onu giydirdiler. Görsellik olarak da çok güzeldi.
Sonra kızları anneme götürdüm moral olsun diye. Oradan yüzmeye gittik.
Sonra bir daha gidecektim hastaneye ama trafik felaketti ve akşam 20.00ye kadar devam etti, 1,5 saat veriyordu annem de gelme bu saatten sonra dedi evde kaldım.
Sabah erken gideceğim, bugün akşama doğru taburcu olacak büyük ihtimalle.
Bir beceriksizlik yaptım inanamazsınız. Annem hastane için yeni gecelikler almıştı kısa kollu damar yolu açık olduğu için uzun istemiyor.
Yetmedi gittim aldım uzun kollu diye istemedi. Eve götürüp yıkayayım dedim, biraz leke olmuştu işlem uyguladım yıkadım astım güneşte kuruttum sarı sarı dalgalar oldu. Bir daha leke çıkacırıda beklettim 60 derecede yıkadım ne yaptıysam olmadı. Tüm dünyayı gezdim yeni kısa kollu beğeneceği gecelik almak için yok maalesef. Kimisinin boyu uzun, kimisinin tarzını sevmez, çoğusu uzun kollu

Yine aldım ayrı yerlerden 3 tane ama sevmeyecek biliyorum, iade almazlar ne alacağım yerlerine bilmiyorum :)
İlk defa çamaşırımı yıkadın, ne hale getirdin diyecek

çok çamaşır yıkamam ama beceriksizlik boyutunda da değil durumum

üzüldüm çok.