Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya evet, @solmez baya baya iyi götürüyordu. o takımda kalsın aldığı her kiloyu vermiş sayalım, nassı fikir :KK45:

ben bu hafta + çıkacağım, şimdiden belli :KK42:

haftaya ankaraya gideceğim... panel raporlarını yetiştirmek için uğraşıyorum... böyle zamanlarda iştah patlaması oluyor bende maalesef :mad:
bugün akşam yanıma tabakta yıkanmış marul koyayım... gözüm döndükçe, onu yerim... napiiimmmm

çünkü bugün yine bir yoldan çıkmaca oldu :KK23:
bir arkadaşımız prof. oldu. bir masa düzmüş ki... gitmemek diye bir seçenek zaten yok. gidip de yememek olmuyor... 1/3 ünden aldım sadece... çoğu şeye dokunmadım... ama yine de cıssss
bu yıl bölümde ünvan alan alana.. herkes kilo aldık diye hayıflanıyordu az önce :KK70:
bu mesajı okuduktan sonra senden beklediğim hareketler :KK4: :sinirli: :oha:
Menüyü görmeden genelde ohaaa demiyorum ama önden bayağı bayağı hazırladın ben de şimdiden diyeceklerimi diyeyim peşinen :oha::oha::KK62::KK62::KK4:
15 kasım perşembe

9.00
1kaşık yulaf ezmesi 1 kse yğurt karışımı

11.00
1 küçük dilim su böreği (kk kadar)
1 kaytaz böreği
1,5 kk kadar şam tatlı
2 mini mini kurabiye (2 tanesi 1 yumurta sarısı kadar)

14.30
salata
2 kaşık kadar ton balığı
(sadece karbo tok tutmuyor haliyle)

18.30
yağsız pişmiş tavuk-kabak-mantar kavurma

20.00
1 muz

su 2L'den az

LAydLiNe LAydLiNe
Tahminimden az yemişsin ama cumadan önce hiç iyi olmamış. O muzu da keşke gün içinde yeseydin. Akşam çok geç olmuş. Suyun da az.

Günaydın hanımlar..
Geçen cuma 57.1 çıkmıştım galiba hatırlamıyorum
Ama bu cuma 57.6 çıktım malesef
Çok ama çok üzgünüm ya.evet kaçamaklar oldu ama yinede dikkat ediyordum her geçen gün artmış olarak yazıyorum. Cildiricam resmen.

Günaydın hanımlar..
Geçen cuma 57.1 çıkmıştım galiba hatırlamıyorum
Ama bu cuma 57.6 çıktım malesef
Çok ama çok üzgünüm ya.evet kaçamaklar oldu ama yinede dikkat ediyordum her geçen gün artmış olarak yazıyorum. Cildiricam resmen.

Günaydın canım. Her gün menü yaz buraya. Bir de ben listeye dönüyorum yeniden. Listesiz olmuyor.

Gunaydin herkeseeeee :KK200::KK200:

LAydLiNe LAydLiNe canim yeni gözümu actim burasi yagmurlu kapalı hava uyuya kalmişiz ana kız :KK66: 10.30 gibi tartilir kilo bildirimi yaparim :KK15:
Günaydın canım.:KK200: Sanırım her yerde durum aynı. Havalar iyi soğudu. Konya' ya kar yağdı latiska latiska mutlu olmuştur senin oğluş :KK36: Biz de kar yok soğuğu var.

Ben de bildirimimi yapayım. Normalde düzenli menü yazmadan kendi kendimi listeye almayacaktım ama şimdi listeye girince mecburen kilo bildirimi yapacağım için bu hafta listedeyim inşallah.

Geçen hafta : 67.4

Bu hafta : 66.9

Fark: -500

LAydLiNe LAydLiNe
Canim iki hafta once kilom 71.400 idi
Suan ki kilom 72.800 :sinirli:

Çünkü iki haftadir spora basladim salona gidiyorum kaslarım ağırlaştı ayni pantolonlarimi giyiyorum cok rahat oluyor..
Neyse liste oncesi kaslarimin agirlasmasi iyi oldu listeye girince spora baslayip kaslarim agirlassaydi mazallahh :KK51::KK51:artilarla gelirdim:sopa:

LAydLiNe LAydLiNe

Çünkü iki haftadir spora basladim salona gidiyorum kaslarım ağırlaştı ayni pantolonlarimi giyiyorum cok rahat oluyor..
Neyse liste oncesi kaslarimin agirlasmasi iyi oldu listeye girince spora baslayip kaslarim agirlassaydi mazallahh :KK51::KK51:artilarla gelirdim:sopa:

Bu hafta almıyorum o zaman seni listeye. Haftaya listedesin ona göre hazırlan olur mu? Çünkü kilonu ayrı kaldığın etap sayısına böleceğiz. + Çıkacaktır muhtemelen ama listenin genel durumuna göre de karar verebiliriz. Eğer yüzdemiz 0.30 un altına düşmezse alırım bu hafta seni.

LAydLiNe LAydLiNe

3 sene önce spora giderken 60 ile başlayıp 65 ile bitirmiştim :) :) :)

zambak86 zambak86 cım seni de duruma göre ya bu hafta ya da haftaya listeye alacağım. Lütfen düzenli menü bildir olur mu :KK36:

ada81 ada81 canım seni de cankizzzz cankizzzz ın yerine yeniden kaptan yardımcısı olarak bildireceğim haberin olsun.

Bu hafta almıyorum o zaman seni listeye. Haftaya listedesin ona göre hazırlan olur mu? Çünkü kilonu ayrı kaldığın etap sayısına böleceğiz. + Çıkacaktır muhtemelen ama listenin genel durumuna göre de karar verebiliriz. Eğer yüzdemiz 0.30 un altına düşmezse alırım bu hafta seni.
Tamammm canim amaaaa ne olurrrrr allllll :KK60::KK60:cunku 1 hafta kaybim olacak inan listeli durum cok farkli listede insan tutuyor kendini ... insallah bugun girerim listeye:dua::dua: duaya başladım

Back
X